Nyheter,  Spilleguider og tutorialer

The Sims 4 Kreativt Strikketøy: Alt om Plopsy!

I The Sims 4 Kreativt Strikketøy vil simmene dine kunne selge sine strikkede kreasjoner og andre håndverksvarer på den elektroniske markedsplassen, Plopsy. Hvis simmene dine fortsetter å lage kvalitetsvarer og sende ut bestillinger på rett til, kan de virkelig gjøre Plopsy til en blomstrende online virksomhet.

For å begynne å tjene penger på Plopsy er alt du trenger et sted å sitte og en strikkekurv til simmen din. Når simmen din har en ferdig strikket gjenstand i utstyrslisten sin, kan du klikke på gjenstanden for å få opp en rekke valgmuligheter. Hvis det er en klesplagg, kan simmen legge den til i garderoben for å låse den opp i simskaperen. De kan også gi det til noen, donere det til veldedighet eller liste varen som er til salgs på Plopsy.

Det koster 10§ å liste opp noe på Plopsy. Når varen din er oppført, blir den fremhevet i rødt/rosa. Hold markøren/musepekeren over varen vil fortelle den når oppføringen utløper og om det foreløpig er noen tilbud på varen. Hvis den oppførte varen utløper uten tilbud på den, kan du lege den ut på nytt så mange ganger du vil, men det vil koste den 10§ hver gang du legger den ut.

Du vil motta et varsel når noen ønsker å kjøpe noe du har oppført på Plopsy. En oppført vare som er kjøp av noen, blir uthevet i blått i utstyrslisten. Klikk på varen og velg å sende den til kjøperen. Simmen din vil ikke motta betaling for varen før du sender den. Du får et nytt varsel når kjøperen mottar varen din, sammen med gjennomgangen av kjøpet.

Hvis simmen din er ute etter en koselig strikket vare å kjøpe og ikke har ferdighetene til å strikke den selv, kan de også bruke Plopsy som kunde! Bruk telefonen og under kategorien husstand (knappen ser ut som et hus) eller datamaskinen under bestill for å bla gjennom Plopsy for å kjøpe ting. Det vil være en rekke forskjellige produkter til salgs, og utvalget endres omtrent hver halve time i spillet, så hvis du ikke finner det du leter etter, fortsett å sjekke innom til du finner det!

Hvis simmen din blir dyktig nok til å strikke større klesbiter og legendariske kvalitetsstykker, kan det å selge tingene deres på Plopsy bli en lukrativ sidevirksomhet, men strikkeartikler er ikke det eneste simmen din kan selge på Plopsy. Kreative simmer av alle typer vil finne Plopsy å være et nytting verktøy for å selge kreasjonene sine.

Ting som kan selges via Plopsy er:
– Strikkede objekter.
– Treskulpturer.
– Malerier.
– Blomsterdekorasjoner (krever Årstider)
– Stearinlys (Krever Bærekraftig Liv)

Ting som imidlertid IKKE kan selges på Plopsy, for eksempel:
– Utskjært Gresskar. (Krever Skrekkstæsj)
– Fabrikkerte møbler. (Krever Bærekraftig Liv)
– Fizzy Juice. (Krever Bærekraftig Liv)
– Musikkspor. (Krever Kjedisliv)

I utgangspunktet kan nesten alle ikke-spiselige objekter som kan plasseres i utstyrslisten selges på Plopsy. En annen liten begrensning med Plopsy er at barn ikke kan føre opp noe de har strikket for salg på Plopsy. De kan imidlertid gi sine strikkede ting i gave til en eldre sim i husstanden. Den eldre simmen kan deretter liste det opp på Plopsy for dem.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje