Nyheter

The Sims teamet slipper et brev om framtidige planer for The Sims 4!

The Sims Teamet har utstedt et brev hvor de snakker om noen av deres framtidige planer for The Sims 4, samt hvordan de planlegger å adressere tilbakemeldinger fra samfunnet.

I brevet kunngjorde teamet forbedringer i hudfarger innen utgangen av året, kommende innholdforventninger, ny kunngjøring om utvidelses pakke om noen få uker og bedre planer for åpenhet. 

Sjekk hele brevet nedenfor:

 

Hei, Simmere!

Vi vil at du skal vite at vi har sett alle tilbakemeldingene dine, og vi hører deg. Som vi alltid har vært, er vi forpliktet til å la The Sims vokse som et spill og et fellesskap, så i stedet for å prøve å svare på en rekke tweets ønsket vi å konsolidere noen tanker og oppdateringer på et sted:

  • Vi jobber med å legge til betydelig flere hudfarger for årets slutt, og vil fortelle nyheter om fremgangen vår snart. Utover det er vi forpliktet til å fortsette å utvide representasjonen i The Sims 4. Dette er ikke ett skritt, men en reise.
  • Om kommende innhold – Når vi vurderer noe for tillegg til spillet, vurderer vi hva som skal til for å oppdatere det meningsfullt. Dette gjelder like for babyer som for biler, køyesenger eller et hvilket som helst annet antall funksjons forespørsler. Noen ganger er det grunnleggende teknologi vi trenger å jobbe gjennom, og noen ganger må vi grave i design dypere for å sikre at vi forstår forventningene dine. Dette arbeidet tar tid, og vi oppdaterer deg ikke på disse prosjektene før de blir mer reelle. Spillutvikling generelt kan føles som en lang prosess, og som det meste av verden tilpasser vi oss en fortsatt tilstand av å jobbe hjemmefra.
  • Om noen uker vil vi dele mer om vår neste utvidelses pakke, som vi har jobbet med siden i fjor. Jeg ønsker å stille forventningene nå, men at bilder, babyer, gårder og køyesenger ikke er en del av denne EP-en. Vi forstår hvor viktige disse funksjonene er for deg, men vi vil være ærlige om at de ikke er en del av denne kommende pakken.
  • Som et team skal vi gjøre mer for å kommunisere det som kommer med mer regelmessighet og gjennomsiktighet, slik at du fortsetter å føle deg i løkken om nye funksjoner, opplevelser, pakker og generelt informasjon.

Det er det for nå, og du vil snart høre mer fra oss. I mellomtiden alt vi ber deg om å være snille, delta i konstruktive samtaler med hverandre og fortsette å feire det som gjør simmene spesielle for DEG. Og jeg kan forsikre deg om at vi vil fortsette å lytte, fortsette å investere i The Sims 4 og fortsette å engasjere deg. Vi kunne ikke gjøre det vi gjør uten spillerne våre.

SimGuru Lindsay & The Sims Team.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje