Nyheter

NÅ TOPPEN AV MORO I THE SIMS™ 4 SNØPARADIS – TILGJENGELIG NÅ!

Hvem er klar for å møtes og kjøre i pudder på Komorebifjellet? Det er vi! The Sims™ 4 Snøparadis Utvidelsespakke* er tilgjengelig i dag, så finn det i Origin, Steam, Xbox One og PlayStation®4 for å bli med på moroa! Vi har allerede avslørt noen detaljer om den nye verdenen, lagt reiseplanene klare og klekket ut vårt perfekte snøparadis. Nå er det endelig på tide å ta fatt på livets eventyr!

Simmene kan oppleve litt av alt i denne japansk-inspirerte verdenen Komorebifjellet. Uansett hvilken livsstil simmene lever, finner de seg garantert til rette her. Adrenalinsøkere og friluftsentusiaster kan utfordre seg selv i skibakken eller klatre til toppen av fjellet. Andre foretrekker kanskje avslappende fotturer, sesongbaserte festivaler med venner og familie eller å slappe av i de varme kildene.

Simmen trenger selvsagt ikke å bo på Komorebifjellet på heltid for å nyte stedet. Med de nye ferieboligene kan simmer fra fjern og nær få en smakebit på livet på fjellet. Vi trenger alle en pause iblant, og det er helt greit. Ta med familien, utforsk med venner, eller ta litt sårt tiltrengt alenetid i dette uberørte og vakre området. Bruk litt tid på å få mer kontroll over simmenes følelser mens du er på besøk, fordyp deg i simmenes forhold med nye følelser som oppstår fra delte opplevelser. Det er viktigere enn noensinne å koble verden sammen, både med simmer og hverandre. Vi er så glade for å kunne gjøre det på en så fin måte som dette.

Dra til Komorebifjellet for en actionfylt, oppslukende, inspirerende og tilbakelent reise. Vi venter på deg på fjellet.

Skaff deg The Sims™ 4 Snøparadis Utvidelsespakke* i dag i Origin (for Mac og PC), Steam, Xbox One og PlayStation®4 for å begynne å spille.

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje