Offisiell blogg,  The Sims 4

FINNE KJÆRLIGHETEN OG TJENE PENGER

Scenarioer – En helt ny måte å spille på

Hva er scenarier? 

Scenarier er målbaserte historier i spillet der spillernes valg påvirker utfallet. Det er mange forskjellige utfall i scenarioer og mange forskjellige måter å oppnå disse resultatene på. Det stemmer! Det finnes mer enn én måte å fullføre et scenario på, akkurat som i virkeligheten! Du vet aldri hvordan historien ender. Hvordan du fullfører den er opp til deg! 

To scenarioer på plass 2. november 

Fra og med den 2. november kan du spille to scenarioer: Tjene penger og Finne kjærlighet etter et brudd. Denne første pakken med scenarioer byr på et utfordringsaspekt og kalles for «Utfordringsscenarioer».

Tjene penger setter simmen din i en situasjon hvor de har null simoleoner på kontoen sin. For å fullføre scenarioet må du jobbe deg opp til én million simoleoner. Hvordan du når dette målet er helt opp til deg! Du kan velge den noble måten og jobbe deg dit med gjennom hardt arbeid og dedikasjon, eller du kan være kreativ og få tak i en million simoleoner på andre måter … 😉

Hvordan finne og spille 

Spillere som laster ned oppdateringen 2. november får tilgang til den splitter nye scenariofunksjonen. Du finner tilgjengelige scenarier på hovedmenyen ved å følge disse enkle stegene:

  1. Klikk på «Nytt scenario»-knappen på hovedmenyen
  2. Velg scenarioet du vil prøve
  3. Når du har valgt scenariet ditt, velger du om du vil starte en ny lagring eller bruke en eksisterende lagringsfil. Merk: Du kan for øyeblikket kun starte scenarioer med nye husstander. Vi jobber med å bringe eksisterende husstander inn i scenarioer med en fremtidig oppdatering!
  4. Når du er i simskaperen, oppretter du husstanden din og sørger for å møte alle de nødvendige kravene.
  5. Så velger du din verden og en tomt. Husk at hvis du spiller «Tjene penger», så vil husstanden vær helt blakk og ha 0 simoleoner når du begynner. Så det kan hende du møter en skikkelig utfordring hvis du velger å starte på en blank tomt eller med et hjem uten møbler.
  6. Start levemodus og slå deg løs!

Flere scenarier kommer  

Moroa har knapt begynt! Det kommer til å bli flere scenarier med ulike temaer og stiler i tiden fremover. Over tid kommer du til å legge merke til nye scenarier på hovedmenyen. Noen scenarier vil være tilgjengelige over lang tid, mens andre vil være tilgjengelige i kortere perioder. Så sørg for å være tilkoblet og følg med!

Vanlige spørsmål og svar om scenarier

Hvor hentet dere inspirasjon fra for scenarioer?

Vi har vært interessert i å lage nye måter for spillerne å spille på, og scenariofunksjonen ble til på denne måten. I den første pakken så vi på det store fellesskapet for å se hvordan dere har inspirert hverandre til å gjøre ting. Vi begynte dermed å tenke på utfordringene som dukket opp og det ble inspirasjon for denne funksjonen.

Kan jeg bruke en eksisterende husstand til å spille scenarioer?

Du kan for øyeblikket kun legge til scenarier i en ny husstand på enten en ny eller eksisterende lagringsfil. Vi jobber med å utvide dette til å støtte eksisterende husstander i fremtiden, så følg med for flere oppdateringer.  

Blir det flere scenarioer i fremtiden?

Ja! Flere scenarioer, nye variasjoner av eksisterende scenarioer og nye funksjoner legges til i tiden fremover.

Hvor mange mulige resultater finnes i ett scenario?

Det kommer til å være flere måter å fullføre et scenario på. Vi har oppført enkelte resultater i beskrivelsen for hvert scenario på hovedmenyen, men det er også noen som ikke er oppført.

Kan jeg fortsette å spille med lagringsfilen til scenarioet etterpå?

Ja! Du kan fortsette å spille med lagringsfilen og husstanden du har brukt til å fullføre scenarioet med.

Hvis du velger en tomt uten hus, kommer simmen din fortsatt til å ha 0 simoleoner?

Ja! I Tjene penger kan du starte en tomt uten et hus om du vil. Dette er én av måtene du kan gjøre et scenario enda vanskeligere. Om det er noe du ønsker.

Er tid en faktor i utfordringer?

Vi holder oversikt over simmenes tid mens du spiller, så du får se hvor mye simtid som har gått fra start til slutt, men det er ingen tidsbegrensninger når du har startet scenarioet. Det vil være noen scenarier som kun er tilgjengelig i en begrenset periode. Så lenge du har startet scenarioet før den begrensede perioden er over, kan du spille scenarioet til fullførelse i eget tempo.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje