Offisiell blogg,  The Sims 4

BESKYTT KRONEN DIN

Complex Sims er bare 24 år gammel, men han har allerede spilt The Sims™ i nesten 20 år. Først forelsket han seg i spillets uendelige verden og muligheter, men forkjærligheten hans gjelder også for fellesskapet. 

Complex begynte sin skaperreise med «Let’s Play»-videoer, i håp om å «bringe mer kompleksitet» til spillet og begeistre alle som leter etter en følelse av tilhørighet og et kunstnerisk utløp. Derfra utviklet han «The Complex Parlor,» et knutepunkt for de unike motene han skaper, og «The Complex Way,» hvor han deler innhold laget av andre han beundrer. 

Vi ville ikke vært oss uten DERE! Som en del av den nye og pågående Dere lager The Sims-serienretter vi søkelyset mot folk fra hele verden som inspirerer oss og spillet vi lager. Vi jobbet med Complex for å få noen ettertraktede ting til simskaperen via Sims-innholdsekspressen: hodeplagg og unisex antrekk. Vi satte oss ned med Complex for å lære mer om stilen hans, prosessen, råd til nye skapere og mer.

Hvordan ville du beskrevet din personlige stil?

Jeg ville beskrevet min personlige stil som kompleks. Jeg liker ikke å bli værende i en bås. En dag kan jeg ha på meg jeans og trøye med matchende joggesko, og den neste har jeg kanskje på en skjorte med knapper og dressbukser med loafers. Jeg liker å ha bruke hva enn jeg føler for akkurat der og da.

Når begynte interessen for mote og hva liker du best?

Da jeg var barn. Jeg ville bli motedesigner. Jeg pleide å bla gjennom katalogene som ble levert til barndomshjemmet mitt. Jeg elsker at mote snakker til alle individuelt, og at det du starter med kanskje ikke er det du slutter med. Stil er noe som utvikler seg.

Hvorfor valgte du disse hodeplaggene og antrekket for samarbeidet ditt?

Disse tingene er nyttige for fellesskapet mitt og viktige i den daglige rutinen vår. De byr på flere fordeler innen komfort og bevaring. Jeg har brukt hver av disse tingene i hverdagslivet mitt ved ett eller annet tidspunkt. Å få disse tingene i grunnspillet kommer til å la en masse kjernefans få føle seg sett og representert. Hvis du har disse tingene når du trenger dem, er de en slags forsikring mot å våkne og føle seg ustelt! Du finner disse overalt. Fra små kiosker til flyplasser, og selv på catwalken. Disse tingene holder utseendet ditt form. Uansett hvor du går.

Jeg tror de er viktige for å utvide mulighetene for spillere som liker å tilrettelegge simmer med ulike bakgrunner. Det gir også enkelte spillere mer representasjon fordi de passer inn i hverdagen deres.

Hvorfor valgte dere disse fargene og motivene?
Jeg valgte ut de spesifikke mønstrene fordi jeg har brukt noen av disse selv. Jeg har en del forskjellige og valgte dem basert på det jeg har for øyeblikket. Favorittmønstret mitt er nok det kente-inspirerte. Alle fargene representerte et kulturelt mønster på en veldig god måte.

Hva er en utfordring du sto overfor som skaper, og hvordan håndterte du den?
Folk som forteller meg hva de mener verdien min er, og at skapere fortjener mindre støtte. Det kommer alltid til å være folk som føler du ikke bør få den anerkjennelsen du gjør. Jeg føler at hvis du legger inn arbeidet og stadig blir flinkere, bør du kunne uttrykke din verdi. Ikke la folk få deg til å føle deg dårlig på grunn av støtten du får.

Det var mitt støtteapparat, The Complex Crew, som hjalp meg med å overvinne dette.

Hvilke råd vil du gi til noen som er interessert i å lage innhold?
Vær konsekvent og bygg opp porteføljen din. Det er lett å miste motivasjonen når du begynner, men dette er noe du må gi tid til å forbedre jevnt og trutt. Utvid kunnskapen din ved å søke på nettet etter det du ønsker å lære om. Jeg kan garantere at det finnes minst én veiledning for det der ute.

Sett også pris på alle som hyller deg på ferden. Støtten kan ta deg langt!

Er det andre som har inspirert deg til å begynne å lage innhold?
Absolutt. Jeg begynte med å lage fargevarianter av innhold i spillet, men det var før jeg møtte Ebonix. Jeg hadde allerede lest meg opp på det, men innholdet hennes vekket interessen min. Vi utviklet et ekte vennskap, og hun hjalp meg med å forstå meg på programvaren Blender. Jeg så også til skapere som XmiraMira, som delte informasjon med mange skapere og strømminger, og lagde en plattform som TheBlackSimmer, som skapte mye kreativ inspirasjon.

Etter dem har jeg funnet støtte og inspirasjon hos flere skapere og strømmere jeg setter pris på, som frxsk0sims, K’s Kustoms, DorificSims, KingBlackCinema, JaySims, HARDSWAE, Sim4Locker, DericosSims, Bergdorfverse, DocSo0s, Khaykashi, l0lKhalia, The Fashion Girl og flere.


De tre tingene til simskaperen fra Complex Sims kommer 9. februar 2022 i The Sims™ 4 på PC og Mac via Origin™ og Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S og Xbox One.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje