Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Det perfekte bryllup: Familiesamling – Guide

The Sims 4 Det perfekte bryllup kommer med totalt syv nye bryllup- og forlovelses relaterte sosiale arrangementer. Forlovede simmer kan arrangere forlovelsesmiddager, utdrikningslag, og samle familien før den store dagen. Seremonier og mottakelser kan bli planlagt som individuelle sosiale arrangementer istedenfor for å ha alt samlet. Fornyelser av løfter for simmer som allerede er gift, er nå et sosialt arrangement istedenfor for å bare være en interaksjon ved bryllupsbuen.

En av de sosiale arrangementene som simmene kan arrangere når som helst under forlovelsen er familiesamling. Denne samlingen er designet for å inkludere familien i forlovelsestradisjoner, så denne typen sosial samling kan se ut forskjellig for alle. Her er alt du trenger å vite om det å arrangere en familiesamling.

Planlegg en hendelse:

Start planleggingen av et sosialt arrangement. Foto: Simskrystallen

Det er to måter for simmer å kunne planlegge familiesamling: den ene måten er igjennom telefonen og via kalenderen. Når du planlegger en familiesamling via telefon vil samlingen starte med en gang. Når du bruker kalenderen vil du kunne planlegge når du vil ha samlingen. Det kan være i dag eller i fremtiden. 

På telefonen: Velg «Planlegg bryllupsarrangement«. Klikk deretter på «familiesamling«.

På kalenderen: Klikk på dagen du vil ha arrangementet. scroll ned på venstre side og velg «Legg til bryllupsevent«. Klikk deretter på «familiesamling«.

Inviter simmer:

Velg hvilke simmer du vil invitere. Verten må kjenne alle sammen som skal inviteres. (Bildet er redigert for å fjerne dødplass.) Foto: Simskrystallen.

Når du skal invitere simmer er det to roller som må fylles, det er vert og gjest. Velg alle simmene du vil skal delta på familiesamlingen. Hvis du vil ha med venner og familie som er tilknyttet de forlovede simmene så forsikre deg først om at simmen som planlegger samlingen kjenner alle som skal inviteres. Om ikke vil de ikke vises i inviterings-listen.

Planlegg aktiviteter:

Planlegg hvilke aktiviteter du ønsker i familiesamlingen. Foto: Simskrystallen

I den neste delen av planleggingen kan du velge hva slags aktiviteter det skal være på familiesamlingen. Alle bryllupsarrangementer har aktiviteter som du selv kan tilpasse slik at det passer best med simmen sin preferanser og kultur. 

Aktivitetene du kan velge til familiesamling er:

  • Dessert
  • Festmåltid
  • Drikke
  • Dansing
  • Ha skåling
  • Te

Aktivitetene du velger er helt opp til deg selv, dine smaker og preferanser. Velg alle, en av de, eller noe i midten, det er helt opp til deg!

Velg et sted:

Finn det perfekte stedet til familiesamlingen din. Foto: Simskrystallen

I neste del av planleggingen kan du velge tid og sted. Familiesamlinger kan arrangeres på mange typer forskjellige plasser.

Her kommer en liste over steder som er tilgjengelige for oss:

  • Eget hjem
  • Strand
  • Kafe
  • Biblioteket
  • Museet
  • Park
  • Basseng
  • Bryllupslokale
  • Slottsparken
  • Karaoke Bar
  • Skrenten på øya
  • Eldgammel ruin
  • Sentrumsparken
  • Et sted for fellesskap

Vi har prøvd å plassere restaurant og spa, men disse kom ikke opp som mulige steder å ha arrangementet.

Arrangere hendelsen:

Foto: Simskrystallen

Hvis du planlegger arrangementet ved å bruke telefonen vil arrangementet starte med en gang. Hvis du planlegger arrangementet gjennom kalenderen vil du få et varsel en time før arrangementet slik at du får en påminnelse om det. Hvis det er noe som må klargjøres før arrangementet kan det være en god ide å reise til plassen du har valgt å ha arrangementet for å klargjøre, det kan være å sette ut desserter, eller sette ut objekter som er nyttig for aktivitetene du har valgt.

Når arrangementet starter vil du bli sendt til plassen du skal ha arrangementet hvis du ikke allerede er der. Hvis du arrangerer familiesamlingen på en offentlig plass kan det være at andre simmer kommer på tomten og mingler seg sammen med dine gjester. Hvis du ikke vil at dette skal skje anbefaler vi at du har arrangementet på en privat tomt. 

Foto: Simskrystallen

Mens arrangementet pågår ser du den typiske boksen med mål, men den fungerer litt annerledes under familiesamling. Du får ikke noe bronsje, sølv eller gull-prosess på toppen, og heller ingen hovedmål å fullføre. Suksessen på dette arrangementet avhenger av om du fullfører aktivitetene du har satt for arrangementet. 

Mange av tingene som du kan gjøre under arrangement-aktivitetene har gruppeinteraksjoner slik at du får hjelp til å kontrollere flyten i samlingen. Du kan få alle gjestene til å ta mat samtidig for eksempel. Gjestene går jo rundt å gjør sin egen greie med mindre du snakker med dem, derfor er gruppeinteraksjoner en svært god løsning. Bare klikk på «Be gjester om å delta i aktivitet…«. Hvis gjestene gjør noe annet, da en annen aktivitet i arrangementet kan det være du ikke får noe respons fra de når de blir tilkalt til en annen aktivitet.

«Parglede-tesett)» og «Bare en dråpe te, tesett»  har dessverre ikke funksjonen «Be gjester om å delta i aktivitet…«, men simmene kan i alle fall servere te med settet. Mens brylluparrangementer pågår kan simmen servere te til en annen sim samtidig som simmen bukker eller går ned på kne, men te kan selvfølgelig også gis på tradisjonelle måter. Det kan være at når simmen går ned på kne eller bukker så er det kun for foreldrene til det forlovede paret.

Servering av te, med tesettet «Bare en dråpe te, tesett«. Foto: Simskrystallen

Hvis du ikke vet hvordan du fullfører en spesifikk aktivitet er det bare å dra musen over målene i oppe i venstre hjørnet, da får du opp hjelpsom informasjon på hvordan du kan fullføre aktiviteten.

Det ser ut til at familiesamlingen varer i 6 spilltimer. Det går fint å fullføre alle aktivitetene man har satt, men har man satt mange aktiviteter kan det være lurt å klargjøre for dette på forhånd. 

Som man kan se ganske tydelig på disse bildene så gikk ikke ting helt etter planen. Bella hadde bedt alle sammen om å delta på aktiviteten. Likevel ble hun sittende alene og spise maten sin, mens de andre satt i etasjen over og hadde det kjekt! Foto: Simskrystallen

Det å arrangere familiesamling er, sammen med alle andre bryllupsrelaterte arrangement, er valgfritt. Det perfekte bryllup handler om å gjøre bryllupet til hvordan du vil ha det og hva slags erfaringer du vil ha, så hvis familiesamling ikke passer for simmen din kan du selvfølgelig droppe det. 

Sul sul! 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

5 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje