Nyheter,  The Sims 4

Buede vegger kommer til grunnspillet

Under gårsdagens direktestrømming fra Tenåringsliv, viste SimGuruGeorge og SimGuruJessica frem en helt ny funksjon som kommer til byggemodus. Buede vegger kommer til grunnspillet i den neste oppdateringen, noe som vi i Simskrystallen har kalkulert røft kommer den 26.07. (Altså 2 dager før Tenåringsliv lanseres den 28.07.)

Stor frihet uten betydelige begrensninger:

De fleste vinduer og dører (med unntak av noen få ekstremt brede) kan plasseres på buede vegger! Guruene understreket at selv om noen dør- og vindusrammer kan stikke, og se litt merkelig ut på buede vegger, ønsket de at vi skulle ha så store muligheter som mulig til å kunne bygge uten betydelige begrensninger.

Dette er 1 av 4 buede vinduer som følger med i utvidelsespakken Tenåringsliv.

Nytt filter:

For å gjøre ting litt enklere har de laget ett nytt filter i bygge/kjøpemodus som enkelt lar oss finne buede veggkompatible vinduer og dører, som de føler ser «ok» ut til de forskjellige veggvariantene.

Vinduer til buede vegger:

I The Sims 4: Tenåringsliv følger det med 4 vinduer, som er kompatible med både flate og buede vegger. Vi håper at dette er noe de kommer til å fortsette med i pakkene fremover.
 

La oss nå gå over til de nye buede veggene:

Buede vegger kan plasseres som rom, på lik linje med plattformer og fundamenter. Når du har plassert et rom, bruk de horisontale pilene for å endre størrelsen, de buede pilene for å rotere, eller multipilknappen for å flytte på det.

Dette gir oss virkelig muligheten til å designe flotte bygg. Hva med å lage ett stort flott slott, med ett… Ja… Høyt tårn på sånn 4 etasjer?

Hvis du synes at det var vanskelig å bygge pene tak fra før av, er det bare å glede seg til de buede veggene kommer. For det blir ikke akkurat noe lettere da for å si det mildt!! 😅😂

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje