Offisiell blogg,  The Sims 4

Legning i The Sims 4


Legning i The Sims 4

Hei, folkens! Jeg er SimGuruJessica, designsjef for utvidelsespakken The Sims™ 4 Tenåringsliv. I dag vil jeg snakke med deg om legningfunksjonen som blir tilgjengelig i neste oppdatering av grunnspillet.

Fortid, nåtid og fremtid

Som team har vi kreativitet, oppdagelse, inkludering og lek som kjerneverdier, og vi jobber for å feire mangfold, likestilling og inkludering for folka og fellesskapet vårt hver dag. Derfor er vi veldig glade for at vi nå kan bringe legningsfunksjonen til alle som spiller The Sims. Med denne nye oppdateringen og den ferske pronomenoppdateringen tar vi flere skritt på veien mot å bli et spill som respekterer og feirer nyansene og fargene i hverdagen.

Det er viktig å erkjenne at dette er steg på en vei vi fortsatt jobber med å finne. Vi har langt igjen å gå, og selv om jeg ikke kan fortelle nøyaktig hvilken retning vi skal ta nå så vil jeg at dere alle skal vite at vi fokuserer på å forbedre representasjonen vår av LHBTQIA+-fellesskapet.

Det snakkes ofte om autentisitet rundt funksjoner som dette, og det er viktig. Derfor skal jeg prøve å gi dere et innblikk bak kulissene og snakke om hva vi har gjort for å sørge for at vi gjorde dette på riktig måte. Mange medlemmer av teamet, meg selv inkludert, hører til i LHBTQIA+-fellesskapet. Når det er sagt, så representerer jo hver og en av oss i teamet bare et smalt utvalg av mulige livserfaringer. Derfor har vi jobbet mye sammen med GLAAD og It Gets Better Project for å sikre at vi har tatt til oss så mange synspunkter som mulig på hvordan vi skal tilnærme oss denne funksjonen på en måte som respekterer og løfter fellesskapet.

Slik fungerer den

Med legningsfunksjonen kan du gi simmen din en rekke attraksjonsparametre. På bildet nedenfor ser du hvordan legningsfunksjonen vises i simskaperen.

Simmen min opplever romantisk tiltrekning mot:

Dette er en enkel, bekreftende erklæring om hvem simmen din er tiltrukket av. Hvis en sim hvis kjønn ikke samsvarer med attraksjonsinnstillingene til simmen din prøver seg på romantisk samhandling med simmen din, blir den avvist.

Du kan markere hvilken som helst kombinasjon av attraksjonsbokser (inkludert alle eller ingen) for å gjenspeile simmens romantiske legning. Senere kan vi utvide denne funksjonen til å inkludere flere kjønnsidentiteter som vi ikke har ennå.

Jeg skjønner at folk kommer til å ha bekymringer rundt dette med at alternativene til å begynne med er så kjønnsbinære. Mekanisk sett finnes ikke ikke-binære simmer i TS4 ennå. Selv om vi gjorde store fremskritt med å representere ikke-binære simmer med pronomenoppdateringen, erkjenner vi at pronomen ikke er det samme som kjønnsidentitet. Vi erkjenner at vi fortsatt har en vei å gå i dette henseende. Jeg skal snakke mer om det i spørsmålene og svarene senere.

Denne simmen utforsker romantisk tiltrekning:

Denne innstillingen bestemmer om den seksuelle orienteringen til simmene dine kan endres gjennom spilling. Det er to store historier vi har lyst til å fange essensen av med denne innstillingen.

Den første er historien om en person som har funnet ut hvem de er og har en fast og uforanderlig følelse av hvem de er tiltrukket av. Dette reflekteres i simmer som ikke utforsker romantisk tiltrekning. Simmer som er satt til «Nei» angående utforskning skifter ikke legning gjennom spilling, og de avviser romantiske samhandlinger fra kjønn de ikke er interesserte i på den måten.

Den andre historien handler om en person som fortsatt finner ut av ting. Simmer som er satt til «ja» angående utforskning har fortsatt den første innstillingen for legning fra forrige trinn, men denne kan endres gjennom spilling. Ettersom simmen dine opplever romantiske samhandlinger, kan det hende at simmen ender opp forandret i forhold til hvordan simmen startet.

Simmen min er interessert i årnings med:

Denne innstillingen bestemmer hvem simmen din kan ha årnings med. Hvis du prøver å fortelle historien om en aseksuell sim, kan du la være å krysse av på noen av alternativene. På den andre siden kan du fortelle historien om en aromantisk sim ved å velge årningsinteresser, men ikke krysse av for noen romantisk tiltrekning. Du finner mer informasjon om dette i listen over vanlige spørsmål og svar.

Du kan også fortelle enda mer spesifikke historier, som for eksempel om simmer som kan bli tiltrukket av flere forskjellige kjønn, men som bare er interessert i fysisk intime forhold med ett.

Vanlige spørsmål og svar

Trenger jeg å eie Tenåringsliv for å få bruke seksuell orientering?
Nei, så absolutt ikke. Seksuell legning blir tilgjengelig for alle spillere når Tenåringsliv slippes.

Hvorfor finnes det bare to alternativer for kjønn?
Dette er et naturlig spørsmål å spørre, gitt at vi nylig kom med en pronomenoppdatering.

Jeg skal prøve å være veldig åpen når det kommer til dette. Dette er på grunn av tekniske begrensninger. Som jeg sa tidligere, så finnes det mekanisk sett ikke ikke-binære simmer ennå i TS4. Du må fortsatt velge et binært kjønn for simmene dine, uavhengig av pronomeninnstillingene. Vi håper at vi har vist at vi har forpliktet oss til å forbedre representasjonen av kjønnsidentiteter med funksjoner som kjønnstilpasning, som gjør det mulig å modifisere alternativer for fysikk, foretrukne klær, graviditet og toalettbruk. Vi ser på pronomenoppdateringen som et annet viktig skritt mot bedre representasjon av ikke-binære kjønn, men vi erkjenner også at pronomen ikke er det samme som kjønnsidentitet.

TS4 er i skrivende stund et 8 år gammelt spill, og er avhengig av systemer som opprinnelig ble utformet med en binær idé om kjønn. I årene som har gått har vi tatt viktige skritt, som for eksempel kjønnstilpasning, pronomen og nå også legning. Det er et pågående arbeid, og vi har mange skritt igjen på veien. Mekaniske systemer som fullt ut støtter ikke-binære simmer er et annet steg vi må ta.

Hvordan har jeg årnings med en sim som ikke er interessert i romantikk med noen?
Det er et veldig viktig spørsmål, siden årnings som regel låses opp gjennom romantikk. For å bedre reflektere aromantiske simmer og et større utvalg av livsstiler, har vi gitt simmer som er minst unge voksne muligheten til å be nære venner om å bli årningspartnere.

Hvis de aksepterer, kan du nå ha årnings uten de romantiske forutsetningene. Merk deg «Hvis de aksepterer»-delen der. Som med mange andre sosiale samhandlinger av denne typen, kan den mislykkes og føre til en pinlig samtale i etterkant.

Jeg vil igjen erkjenne at disse emnene er komplekse og fulle av nyanser. Vi ser på dette som versjon 1.0, og vi gleder oss til å se hvilke nye verktøy vi kan legge til i fremtiden, slik at spillerne kan fortelle et bredere utvalg historier.

Kan jeg manuelt endre legningen til simmen min etter at den er opprettet?
Ja, du kan bruke samhandlingen «Endre sim» på et speil eller en kommode for å få tilgang til simskaperen og endre hvilken som helst av innstillingene manuelt.

Hvor finner jeg denne innstillingen?
I simskaperen, i ellipsemenyen under der du velger kjønn.

Hvordan påvirker dette spillet mitt hvis jeg ikke endrer innstillingene for legning?
Hvis du ikke endrer noen av innstillingene for legning, kommer simmen din til å fortsette å oppføre som de gjorde før funksjonen kom.

Simmer, før legningsoppdateringen, bruker i grunn innstillingen ovenfor. De har ingen tiltrekning til et bestemt kjønn, hvem de er tiltrukket av kan endres gjennom spilling, og de er åpne for å ha årnings med alle kjønn. Dette er fremdeles standardinnstillingen for en ny sim.

Kan jeg slå av denne funksjonen?
Nei. Vi prøver å gi spillerne muligheten til å slå visse spillfunksjoner av og på, men LHBTQIA+-identiteter er et faktum her i livet og kan ikke slås av og på.

I konklusjon

Vi er så glade for at dere kan få oppleve og utforske denne funksjonen selv. Del gjerne tankene dine med oss på sosiale medier mens vi fortsetter å bygge videre på en mer inkluderende fremtid sammen!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje