Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

The Sims 4: Alt om buede vegger

OBS! Koden i guiden virker KUN etter at man har aktivert koden «testingcheats true».


Tårn? Siloer? Kinoer? Tenk på alle bygningene som nå kan lages med de nye veggverktøyet i byggemodus! Buede vegger, som ble annonsert under livestreamen til The Sims 4: Tenåringer, har vært en etterlengtet funksjon. Selv om det er vanskeligere å bygge med de enn vanlige vegger, er det ikke så vanskelig når du har lært deg noen triks.

Buede vegger er plassert i kategorien «Tomme rom og vegger» i byggekatalogen. Der inne vil du finne tre forskjellige størrelser på avrundet rom. De fungerer på samme måte som buede, inngjerdede fundamentstykker. Hold inne alt-tasten mens du plasserer ting som dører og vinduer. Dette lar deg fritt plassere ting der du vil ha det. – For enda mer frihet kan du bruke juksekoden «bb.MoveObjects». Men vær obs på at enkelte dører og vinduer bare blir svart utskjæring, hvis det ikke er mulig å plassere de på den buede veggen.


Sett sammen fire buende veggseksjoner for å lage en avrundet form. Hvis du vil ha en sirkel, kan du slette de ekstra veggdelene. Se bildene under for nærmere forklaring.

Den minste veggseksjonen er 3×3 ruter. Perfekt til å lage sirkler med.
Klikk på rommet, og dra inn 1 rute på alle de flate sidene.
Klikk på veggseksjonen, og velg «Kopier».
Lim inn og gjenta til du har en hel rund etasje.
Her har vi ett helt rundt rom.

Gjerde på tak:

Det finnes ingen måter å plassere gjerder rundt taket på ett bygg.
(Men mindre man kan noen lure triks!)

Dette kan gjøres ved å bruke de samme trinnene, som da vi lagde det runde rommet ovenfor. Bare at du bruker «Avrundet plattform» istedenfor «avrundet rom». – Deretter flytter du den runde plattformen på toppen av det runde rommet. Du kan deretter plassere ethvert gjerde på taket. 🙂 

Modifikasjoner – Dører og vinduer:

Dessverre er ikke CC-dører og vinduer helt kompis med buede vegger, uten at juksekoden «bb.MoveObjects» er aktivert. Så vi må bare smøre oss på tålmodighet å vente på en fiks fra Simsteamet, eller at hver enkelt skaper skal oppdatere sine dører og vinduer.

Kilde: Simscommunity

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje