Nyheter,  The Sims 4

EA vinker farvel til Legacy Edition

Fra 12. desember 2022 vil ikke The Sims 4: Legacy Edition lenger være tilgjengelig på PC og Mac. Lagrede spill påvirkes ikke (se under).

HVA ER THE SIMS 4 LEGACY EDITION?

Sims 4: Legacy Edition er en gratis versjon av The Sims 4 og The Sims 4: Deluxe Version for de som spiller på systemer som ikke støttes, men allerede eide fullversjonen av spillet. Fra 12. desember 2022 vil ikke Legacy Edition lenger være tilgjengelig.

Hvorfor skjer dette?

I 2019 sluttet EA å støtte The Sims 4 på Mac OS-maskiner som ikke er i metall og på PC-er som bruker 32-bit operativsystemer.

Tidligere kunne spillerne laste ned The Sims 4: Legacy Edition og spille på operativsystemer som dette, med noen begrensninger. Nå som EA vinker farvel til Legacy Edition, er ikke dette lenger mulig.

Slik kan du fortsette å spille The Sims 4

Spillere på Mac

For å kunne fortsette å spille The Sims 4 må du bruke en macOS-versjon med Metal, det vil si macOS 10.11.11 (El Capitan) eller nyere. Du må oppdatere til et macOS med Metal på maskinen du bruker, eller installere og kjøre spillet på en annen enhet som allerede har et slikt operativsystem.

Du får mer informasjon om Metal Macintosh-systemer hos Apple Developer.

Spillere på PC (32-bit)

For å fortsette å spille The Sims 4 må du oppdatere til et 64-bits operativsystem på maskinen du bruker, eller installere og kjøre spillet på en annen enhet som allerede har et slikt operativsystem.

Du får mer informasjon om 32-bits og 64-bits Windows-operativsystemer hos Windows Kundestøtte.

Spillere på PC (64-bit)

For å fortsette å spille The Sims 4 på en 64-bits PC må du laste inn The Sims på vanlig måte, så starter EA app fullversjonen av spillet.

Les mer om hvordan du laster ned spill med EA app.

KAN JEG OVERFØRE LAGRINGSFILENE MINE?

Ja. Hvis du oppdaterer datamaskinen din slik at den overholder de nyeste systemkravene, kan du starte The Sims 4 som normalt. Når du har oppdatert til fullversjonen av spillet, kan du overføre lagringsfilene ved å følge fremgangsmåten under.

  1. Så går du til Dokumenter.
  2. Åpne Electronic Arts.
  3. Kopier mappen som heter The Sims 4 Legacy Edition.
  4. Overfør filen til den samme mappen (Dokumenter/Electronic Arts) på den nye datamaskinen, og bytt navn til The Sims 4.
  5. Kjør spillet.

TRENGER DU HJELP?

Hvis du trenger mer hjelp med å installere The Sims 4, finner du nyttige ressurser her:

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje