Offisiell blogg

Kom inn! Ta en titt på innsiden av Simmer i samspill’s brukerlagde innhold

Spillerne våre skaper The Sims hver eneste dag. De spiller for å uttrykke individualitet, interesser og ambisjoner. De inspirerer oss til å fortsette å innovere og videreutvikle. De er på alle måter skapere.

Vi samarbeider hele tiden med skapere for å hjelpe oss med å få nye perspektiver i The Sims. The Sims™ 4 har samarbeidet med den fremtredende byggeren og nettfellesskapsskaperen Dzidziak86 (Monika) om å designe tre tomter til utvidelsespakken The Sims 4 Simmer i samspill, inkludert hjemmet til familien Michaelson, hjemmet til familien Robles, og ett sjarmerende starthus som heter Parkveien.

Utvidelsespakken Simmer i samspill har et stort fokus på familie, så vi visste at vi ville ha hus som føltes som personlige, og bebodde hjem for simmene som bodde i dem. Det er alltid målet vårt, men i denne utvidelsen føltes det spesielt viktig å oppnå dette målet. Da vi skulle finne ut hvem vi skulle jobbe med på denne pakken, gjennomgikk vi noen av Monikas tidligere bygg inne på Sims 4-galleriet. stilen og detaljene i bygningene hennes føltes veldig realistiske, kjente og hjemmekoselige, så vi visste at hun ville passe perfekt til det vi prøvde å oppnå med de forhåndslagde tomtene våre i denne pakken.

Til tross for at dette er første gang vi jobber med Monika, bygde hun noen ganske viktige tomter for oss! Robles-familien er en integrert del av San Sequoias historie og pakkenes bakhistorie, og det var viktig for oss at det skulle se ut som at hjemmene deres var byget opp over tid. Når du ser på Monikas byggestil for Robles-huset, viser den utvendige strukturen hvordan de har utvidet seg i løpet av årene, og innsiden har så mye omtanke i utformingen – fra Aurelios kule tenåringsferie til familiepatriark, Ignacio Robles’ personlige kontor – hjemmet deres passer dem.

Hun bygde også hjemmet til familien Michaelson for oss. Ikke bare er det med i spillet, det ble også brukt for å skape grunnlaget for Michaelson-hjemmet vi viste i traileren til Simmer i samspill. Jeg husker da jeg først så huset til familien Michaelson, og at hun hadde inkludert et lite spillrom for Celeste og Christopher rett utenfor soverommet deres. Jeg ble imponert over hvor søtt og personlig det føltes for den familien. De er også teknoguroer og er interessert i vitenskap, og barnehagen hun bygde har verdensrom-tema. Hun la så mye personlighet inn i alt hun bygde, og byggene hennes hjalp oss med å fortelle historiene vi ønsket at spillerne skulle oppleve. –SimGuruMorgan

Monika bor i Polen, og begynte å spille The Sims for over 20 år siden da hun gikk på videregående. Siden den gang har det vært en stor del av livet hennes, og det har hjulpet henne til å innse hvor mye hun elsket å uttrykke seg gjennom design, noe som ledet henne til å jobbe i en interiørbutikk.

Vi satte oss ned med Monika for å lære mer om skapelsesprosessen hennes, inspirasjonen bak tomtene og hva hun gleder seg mest til å utforske i San Sequoia!

Kan du gi oss litt om de tre husene som du har laget?

Jeg begynte med huset til familien Michaelson. Det er et tradisjonelt blått forstadshus med hvite vinduer og søyler. Det er en stor bakgård som inkluderer vannsprutere og en trehytte. Det er et perfekt hjem for en familie med barn, omgitt av grøntområder, blomster og en enorm innkjørsel hvor barna kan lære å sykle.

Jeg bygde også huset til familien Robles. Dette huset er der tradisjonelt og moderne smelter sammen. Jeg ser for meg at dette huset har blitt utvidet med årene. Det er en deilig sittegruppe under glasstak foran huset, og god plass til uteaktiviteter i bakgården.

Til slutt laget jeg et starthuset som ligger i parkområdet. Det er det perfekte huset for en ung familie, som ønsker et rolig liv.

Vi vet at du ikke skal velge et favorittbarn, men hvis du måtte … hvilket hus er du mest stolt av og hvorfor?

Et vanskelig valg, men jeg er mest stolt av Robles familiehus. Det er en stor og flergenerasjonell familie, så det var viktig for meg å skape et rom for alle. Jeg fikk følelsen av at de er veldig nær hverandre og koblet til lokalsamfunnet rundt dem, så det er et sted hvor de kan sosialisere med familie og venner, men hvis noen trenger tid til seg selv, kan de gjemme seg og slappe av.

Kan du beskrive hvordan du ser for deg at hver familie bruker hjemmene sine? Var det visse elementer du la til som var spesifikke for hver familie?

Begge husene er bygget basert på den rike historien til hver familie, deres karakter og hvordan de liker å tilbringe tid med hverandre. Familiens overhode Ignacio Robles, bor sammen med datteren og svigersønnen, og elsker å tilbringe tid med barnebarnet sitt og spille spill og ha det gøy. Derfor sørget jeg for å fylle stedet med sjakk og puslespilldekor. Han liker også å lage mat, så soverommet hans ligger nær kjøkkenet.

Jeg visste at Celeste og Christopher Michaelson var Teknoguro, så jeg opprettet et privat kontor til de med datamaskiner, rett ved siden av soverommet!


Med tanke på starthuset, hva slags personer ser du for deg at vil bo i dette hjemmet? Kan du beskrive dynamikken deres?

Jeg laget dette starthuset til en ny familie med et spedbarn; Jeg liker å tro at de nettopp har startet et liv sammen. De elsker begge kunst og bohemstiler, og jeg har en følelse av at de kanskje liker hagearbeid. Interiøret er romslig og selv om de liker å tilbringe tid sammen som familie, møtes de ofte med venner.

Hvilke designbeslutninger tok du for å sikre at hjemmene i denne utvidelsespakken føltes unike og forskjellige fra tidligere Simspakker?

Jeg visste at denne utvidelsespakken var perfekt for meg. Dette er fordi at jeg elsker å blande stiler, min favoritt er nye tradisjonelle hjem. Jeg elsker å kombinere nytt og gammelt, og nettopp det forsøkte jeg å vise i husene jeg bygde, slik at «Simmer i samspill» skulle føles så unikt og forskjellig fra tidligere simspakker som mulig.

Tok du inspirasjon fra virkelighetens arkitektur eller interiørdesign, da du bygde husene til denne utvidelsespakken? Hvis ja, hvilke?

For både huset til familie Michaelson, og starthuset tok jeg inspirasjon fra autentisk arkitektur. Jeg var på jakt etter håndverkerhus med en moderne vri, og tradisjonelle forstadshus. Imidlertid er huset til Robles annerledes, det var mye mer fantasifullt. Jeg har aldri sett et slikt hus i virkeligheten, men jeg visste nøyaktig hvordan jeg ville at det skulle se ut fra begynnelsen.

Kan du lede oss gjennom skapelsesprosessen for en av husene du har laget? Hva var noen av de viktigste hensynene som gikk inn i designet?

Det viktigste huset for meg er nok huset til familien Robles. Jeg ble forelsket i familien ved første blikk. Huset er delt inn i deler av både nytt og gammelt. Den gamle delen av huset er der kjøkkenet og Ignacios soverom er plassert. Det var avgjørende for meg at han hadde en egen trapp og lett tilgang til kjøkkenet.

Den andre delen er moderne, og tilhører Lan og hans familie. Siden de har en tenåringssønn, bestemte jeg meg for at han fortjente litt privatliv og laget soverommet hans i andre etasje. Han elsker musikk, så han kan høre på den veldig høyt. De bor alle sammen, men har funnet måter å skape sine egne individualiserte rom for seg selv. Jeg ville også at de skulle ha et sted for utendørsaktiviteter, og jeg laget en stor uteplass med glasstak i bakgården. Hver del av huset er forbundet og gjenspeiler familiens karakter.


Hvordan balanserte du ønsket om å skape vakre visuelle og interessante hjem, med behovet for å holde dem funksjonelle for spillerne?

Den delen var superenkel. Når jeg designer et hus, er spillingen det viktigste for meg. Jeg gjorde egentlig bare det jeg alltid gjør når jeg lager disse husene. De nye gjenstandene er også vakre, så dette gjorde ting enklere.

Hvordan tror du tomtene i denne utvidelsespakken vil forbedre spillernes opplevelser?

Jeg håper at spillerne vil finne et sted hvor de fullt ut kan oppleve familielivet gjennom opplevelser som å bygge et trehus, lære å sykle, spille spill og bare være sammen. Jeg ville elsket at vite at Sims-familiene vokser lykkelig sammen i et trygt, muntert og lyst rom som jeg har laget.

Er det noen hustyper du gleder deg til å bygge når du får tak i denne pakken?

Ja! Jeg gleder meg skikkelig til å bygge med den nye pakken. Jeg har så mange idéer og så mange bilder lagret. Det blir ikke et blått forstadshus, men det blir garantert en ny tradisjonell boligtype. Kanskje en håndverkerbungalow med et moderne preg. Jeg gleder meg til å bruke de nye vinduene og dørene.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje