Offisiell blogg,  The Sims 4

EN TITT PÅ INNSIDEN AV VARULVERS BRUKERLAGDE INNHOLD

Spillerne våre skaper The Sims hver eneste dag. De spiller for å uttrykke individualitet, interesser og ambisjoner. De inspirerer oss til å fortsette å innovere og videreutvikle. De er på alle måter skapere.

Vi samarbeider hele tiden med skapere for å hjelpe oss med å få nye perspektiver i The Sims. The Sims™ 4 har samarbeidet med den fremtredende byggeren og nettfellesskapsskaperen James Turner om å designe fire tomter til spillpakken The Sims 4 Varulver, inkludert Grimtannbaren og bunkeren, Moonwood Mill-biblioteket, kollektivhytta og nymåneskuret.

James bor i Melbourne i Australia, og har spilt The Sims helt siden han var seks år gammel. Han har alltid elsket prosessen med å bygge, skape og sette ting sammen, så The Sims ga ham det perfekte utløpet for all kreativiteten hvor han fikk uttrykke seg fullt ut og oppdage at han har et talent for arkitektur. Kort tid etter begynte han å produsere musikkvideoer til populære sanger, og selv om han ydmykt innrømmer at de ikke var særlig gode åpnet dette en hel verden av video og innholdsskapere for ham – og det er vi evig takknemlige for!

Med godt over én million YouTube-abonnenter, er James fortsatt like glad i problemløsningen som kreves for å navigere seg rundt i The Sims på en effektiv måte. Akkurat som det gjorde da han var liten, fortsetter The Sims å avdekke hans skjulte talenter. Et av dem er programmering .

Vi snakket med James for å høre om inspirasjonen bak Moonwood Mill-tomtene hans, hvorfor han gleder seg til denne nye verdenen, og hva slags varulver han ønsker å være.

Hvor hentet du inspirasjonen til tomtene du laget i Moonwood Mill?

Verdenen er inspirert av nordlig skog, så jeg tok den informasjonen og forsket så mye jeg kunne på de små byene, tømmerindustrien og den generelle estetikken i arkitekturen man finner i disse områdene. Jeg fant fantastiske bilder av forlatte fabrikker og små hus med vestlandspanel som jeg brukte som inspirasjon for tomtene mine.

Kan du beskrive baren og biblioteket du bygget i Moonwood Mill?

Det var alltid planen å ha biblioteket i en fabrikkbygning. Moonwood Mill er en nedslitt og nesten forlatt by, og fabrikken ble tatt over av de gjenværende beboerne og skapt om til et slags fellesskapssenter med alt fra bøker og datamaskiner til treningsutstyr og teleskop!

Da jeg visste at biblioteket var en gammel fabrikk, ville jeg se hvor langt jeg kunne presse fortellingen om at den ble forlatt. Hull i veggene, synlig stålrammeverk og natur som tar over. Jeg ville at det skulle føles som om den virkelig synger på siste verset. Jeg elsker å se det knallgule stålarbeidet blottstilt av falne vegger – fargen det bringer til verden trekker øyet mot seg som en magnet!

Det var så gøy å bygge baren. Den ser ganske liten og sammentrengt ut, men de som har blitt varulver kan finne den hemmelige inngangen ned i kloakken. Det gir deg tilgang til et hemmelig gjemmested hvor du finner alt du trenger for å både overleve og trives. Under bakken finner du et nedlagt kloakknettverk fullt av fasiliteter, spill, senger og mer. Jeg ble skikkelig inspirert av det omfattende stormavløpssystemet under Tokyo. Jeg ville at tomten skulle åpnes opp og tilby mye mer enn du forventet når du ser den fra over bakken når du trer ned.

Du merker kanskje også at kloakken deler en designestetikk med den som er blottstilt i biblioteket. Jeg forestilte meg at dette var et stort, sammenkoblet nettverk og at det ikke er i bruk mer, nå som fabrikken er nedlagt.

Bortsett fra det du har bidratt til å skape, hva gleder du deg mest til i Moonwood Mill?

Jeg elsker stemningen i verdenen. Den tilbyr et miljø vi ikke har fra før, og jeg tror det blir supert å se de nye byggeprosjektene og historiene nettsamfunnet kommer med.

OK, tid for det viktigste spørsmålet: Hva slags varulv vil du være i Moonwood Mill?

Som jeg alltid gjør, kommer jeg til å starte helt blakk og jobbe meg opp derfra. Jeg vil bli den sterkeste varulven jeg kan få blitt. Jeg skal gjøre Moonwood Mill til mitt sted!

Vi håper Greg ikke har noe å si om den saken.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje