Nyheter,  The Sims 4

Stem på to kommende sett til The Sims 4 (Stengt)

Hei, simmere! Vi vil høre fra dere! Er du på utkikk etter mote som er lys og lett, eller mørk og mystisk? Ønsker du å bygge din neste tomt inspirert av fremtiden eller fortiden? Stem på din favoritt! Temaene som vinner, vil dukke opp i fremtidige sett.

Det vil bare være én avstemningsrunde, så sørg for å bruke stemmen din! Vi har to spennende tematiske alternativer å velge mellom for både mote og Byggemodus-sett. Spillerne har frist til søndag 21. mai kl. 19:00 PST til å avgi sine stemmer.

Spillerne må først bestemme om de foretrekker lyst eller mørkt tema.

Lys VS Mørk
(Bildet er ikke representativt for ferdige elementer i spillet)

RAINBOWCORE Det er lyst, det er fargerikt, det er rainbowcore! Et lekent uttrykk med nostalgiske, ungdommelige design og klare farger. Gi ditt indre barn en stor klem og kle simmene dine i en regnbue av fargesprakende mønstre.

GOTHMOTE Gjør synet av en knallrosa genser deg småkvalm? Perfekt. Omfavn din mørke side og stem på gothmote. Kle simmene dine i nyanser av svart fra topp til tå. De vil garantert skille seg ut i mengden med moderne detaljer i tyll og blonder, mørk dramatisk sminke og alternativt tilbehør. 

Deretter må simmerne velge om de vil elske fortiden eller se inn i fremtiden!

Fortid VS Fremtid
(Bildet er ikke representativt for ferdige elementer i spillet)

MIDDELALDERSLOTT Avfyr, jeg mener avgi, din stemme for middelalderslottet dersom du ønsker å holde nærgående naboer på avstand. Bygg en festning med en rekke elementer, inkludert murvegger, brystvern og blyglassvinduer satt i gammel stein! Det er ditt helt eget slott i et kongerike langt, langt borte.

HØYTEKNOLOGISK FUTURISME «Du kan få i morgen, i dag!» Gi din stemme til høyteknologisk futurisme, hvis du lar deg inspirere av arkitektur av en annen verden, med blanke metallfasader og funklende detaljer som skaper en perfekt hjemmebase for enhver sim som er på besøk fra en annen planet.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje