Oppdateringsmerknader

Oppdatering 13.06.2023

Konsoll: Version: 1.77
PC: 1.98.158.1020 / Mac: 1.98.158.1220

Hei, alle simmere!

Som en del av utrullingen av de oppdaterte galleriserverne, fortsetter vi å overvåke driftsstatus. Samt at vi kontinuerlig arbeider med å adressere og fikse problemer som dere rapporterer inn, som f.eks. dupliserte miniatyrbilder som vises fra én og samme opplasting inne på galleriet.

– The Sims-teamet

La oss ta en titt på feilrettingene i denne oppdateringen.

 

FEILRETTINGER:

Grunnspillet:

  • Vi har noen gode nyheter for de som har mac-er som kjører El Capitan og Sierra. Denne oppdateringen aktiverer tilgangen til galleriet igjen, så sørg for å prøve sjekke det ut. Det har blitt skikkelig raskt!
  • Hvis du fjerner en opplasting fra galleriet, vil den ikke lenger bli igjen i profilen din, selv om den er satt opp som profilert element.
  • Når du filtrerte husholdninger i galleriet, ville valg av husholdninger der man bare valgte 1 sim, vise alle husholdninger med 1 eller flere simmer. Selv om dette teknisk sett var korrekt, fordi at det minst var 1 sim i resultatene, var det meningen at man bare skulle få opp resultater som bare hadde 1 sim i husholdningen. Denne feilen er nå rettet.

Konsoll:

  • Noen Simmere på den nye generasjonen av PlayStation og Xbox kan finne seg selv i en løkke der spillet ville slå seg av før de nådde hovedmenyen, hvis konsollen ikke var satt til å være offline først. Dette skal ikke lenger skje, og du kan nå starte The Sims 4 mens du er online.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje