Nyheter

Livet i stallen – Ambisjonen mesterrytter

MESTERRYTTER:

Mål for ambisjonen:

  • KOM TIL NIVÅ 10 I RIDEFERDIGHETER:
    Den beste måten å lære denne ferdigheten på er å hoppe i salen og dra på ridetur! Hver gang ryttere gjør dette, vil de aktivt forbedre rideferdighetene sine – enten de er ute på en bedagelig ridetur eller aktivt trener opp hestens smidighets- sprang- eller utholdenhetsferdigheter.

  • DELTA I 15 HESTEKONKURRANSER:
    Delta i konkurranser på ridesenteret. For å gjøre dette, reis sammen med en hest til en hvilken som helst tomt i New Appaloosa-nabolaget i Chestnut Ridge. Klikk på ridesenteret og velg Delta i konkurranser.

  • TA GULL I 5 MESTERHESTEKONKURRANSER:
    Kom på første plass og ta gull i konkurranser i tønneløp, distanseritt, sprangridning eller Western pleasure på ridesenteret.
    For å gjøre dette så reiser du sammen med en hest til en hvilken som helst tomt i New Appaloosa-nabolaget i Chestnut Ridge. Klikk på Ridesenteret og velg Delta i konkurranser.
    Velg en konkurranse på mesternivå blant kategoriene tønneløp, distanseritt, sprangridning eller Western pleasure. Kom på første plass og ta gull i disse konkurransene.
    TIPS: Selvsikre hester, samt hester og ryttere med bedre ferdigheter i relevante konkurransetyper, vil prestere bedre.

  • KOM PÅ PALLPLASS I DET ULTIMATE HESTEMESTERSKAPET:
    Kom på første, andre eller tredje plass i det ultimate hestemesterskapet. Konkurransene holdes på lørdager. 
    For å delta, reis sammen med en hest til en hvilken som helst tomt i New Appaloosa-nabolaget i Chestnut Ridge. Velg Høy på livet! Ridesenter og deretter Delta i konkurranser. Du kan også delta fra Fellestavlen.
    TIPS: Selvsikre hester, samt hester og ryttere med bedre ferdigheter i relevante konkurransetyper vil prestere bedre.
BONUSTREKK:
STORMESTERTRENER:
Disse simmene lærer opp hester raskere, selger hester til høyere pris, er mer selvsikre når de rir og trener, og har nesten alltid en god opplevelse når de rir. Faktisk er de så gode med hester at selv hester har det mer gøy når de blir ridd av dem! De kan også gi råd om konkurranser til vordende ryttere.

Kilde: The Sims 4: Simmer i stallen (Early alpha version)
– Spillikoner er hentet fra spillkoden til The Sims 4 med programmet «S4PE», og er dekodet via en ekstern nettside. All norsk spillinformasjon er hentet fra spillet, og fra egen spilling.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje