Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Livet i stallen – Ambisjonen Ekspert i nektarlaging

I den nye utvidelsespakken Livet i stallen får vi flere nye ferdigheter og ambisjoner. En av disse ferdighetene er nektarlaging, som også denne ambisjonen baserer seg på.

Simmen som er brukt i denne guiden heter Ellen, derav vil det stå din sims navn alle stedene navnet Ellen står.
I denne guiden skal vi bli bedre kjent med ferdigheten og ambisjonen, og se litt på nektarlagring. 

La oss først ta en titt på ambisjonen:

EKSPERT I NEKTARLAGING:
Denne simmen ønsker å mestre kunsten å lage nektar og finpusser ferdighetene sine for alltid å lage kun de beste nektarene. Hen vil også gjerne tjene absurde mengder simoleoner på å gjøre det. 

Denne ambisjonen har bare et nivå som simmen skal fullføre.

MÅL FOR AMBISJONEN:
  • KOM TIL NIVÅ 5 I NEKTARLAGINGSFERDIGHETER:
    I byggemodus, gå til kategorien Utendørsaktiviteter i Utendørsdelen. Plasser en Frukt & bær-nektarlager på den aktive tomten. Høst inn ingredienser fra en hage eller kjøp dem, og velg deretter «Lag nektar». Simmene dine vil forbedre nektarlagingsferdigheten etter hvert som de produserer nektar.

  • LAG 50 FLASKER MED UTMERKET NEKTAR:
    Nektar av utmerket kvalitet er den beste nektaren som kan produseres. Både nåværende ferdighetsnivå, kvaliteten på ingrediensene og ferdighetsnivået som kreves for å lage en flaske med nektar, vil spille inn på kvaliteten på hver nektarflaske. For å øke sjansene for å lage utmerket nektar, prøv å forbedre nektarlagingsferdigheten, dyrk planter av høy kvalitet for å bruke som ingredienser, og sørg for at simmene er i godt humør når de lager nektaren.

  • TJEN 10000 SIMOLEONER PÅ Å SELGE NEKTAR:
    Velg en flakse med nektar og velg Selg eller Dra hit for å selge i en sims utstyrsliste. Den mystiske rancheieren som noen ganger dukker opp rundt «Chestnut Ridge», er også villig til å kjøpe!

Forskjellige faktorer spiller inn på hvor mye hver flaske kan selges for. For å tjene flere simoleoner på hver flaske, bør du huske det følgende:

  • Prisen på nektar øker fra Ikke lagret ennå, til Kortlagret, til moderat lagret og er høyest for vellagret. 
  • Prisen på nektar øker fra Dårlig kvalitet til Normal kvalitet og er høyest for utmerket kvalitet. Prøv å bruke høykvalitetsingredienser for å forbedre kvaliteten på nektaren. 
  • Nektarer man trenger høyere nektarlagingsferdigheter for å lage, er verdt mer. Forbedre ferdigheten for å lage vanskeligere nektarer. 
  • Den mystiske rancheieren vil betale mer for nektar enn et vanlig salg.
BONUSTREKK:
NEKTARLEKSIKON:
Disse simmene kan lage nektar som allerede er lagret, har en blære av jern når det kommer til nektardrikking, og de negative følelsene deres har mindre innvirkning på humøret deres.

Forskjellige faktorer spiller inn på hvor mye hver flaske kan selges for. For å tjene flere simoleoner på hver flaske, bør du huske det følgende:

  • Prisen på nektar øker fra Ikke lagret ennå, til Kortlagret, til moderat lagret og er høyest for vellagret. 
  • Prisen på nektar øker fra Dårlig kvalitet til Normal kvalitet og er høyest for utmerket kvalitet. Prøv å bruke høykvalitetsingredienser for å forbedre kvaliteten på nektaren. 
  • Nektarer man trenger høyere nektarlagingsferdigheter for å lage, er verdt mer. Forbedre ferdigheten for å lage vanskeligere nektarer. 
  • Den mystiske rancheieren vil betale mer for nektar enn et vanlig salg.

Nektarlagingsferdighet:

NIVÅ 1:
Ellen har fått nektarlagingsferdigheten! Hun kan bruke nektarlageren til å lage og tappe drue- og eplenektar på flaske. Å lage nektar med nektarlageren vil øke ferdighetene til Ellen og låse opp nye oppskrifter.
Kan lage:
DRUENEKTAR:
Den originale nektaren. Denne drikken er festens høydepunkt, enten det er snakk om et ball, middagsselskap eller en runde med nattmat. Enhver sim som drikker denne nektaren, vil vite, innerst inne, hvordan det føles å være fancy.

Laget med: Drue

Effekter: Hjelper simmer å føle seg selvsikre. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil selvsikkerheten fortsette etter at nektaren avtar.

EPLENEKTAR:
I dette beskjedne glasset gjemmer det seg nektar med en klar og tydelig entré, balansert profil og silkemyk tekstur. Denne inspirerende klassikeren går ned på høykant og er alltid en fryd.

Laget med: Eple

Effekter: Hjelper simmer å føle seg inspirert. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil inspirasjonen fortsette etter at nektaren avtar.

 

NIVÅ 2:
Ellen kan nå lage oppskrifter for sensuell jordnektar og potetnektar ved hjelp av nektarlageren.
Med hennes nye ferdighetsnivå vil Ellen også lage nektarflaker raskere.
Kan lage:

JORDBÆRNEKTAR:
Søte jordbærsmaker danser lekende over ganen og vekker sansene til live. Forelsk deg i denne nektaren og kanskje også personen ved siden av deg, med vedkommendes samtykke!

Laget med: Jordbær

Effekter: Hjelper simmer å føle seg flørtete. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil den flørtende følelsen fortsette etter at nektaren avtar.

POTETNEKTAR:
Alle trodde at potetnektar var det reneste vanvidd. De sa det ikke kom til å funke. De tok feil. Faktisk er potetnektaren helt drikkbar, men effektene er ikke til å tulle med. Drikk med måte!

Laget med: Potet

Effekter: Hjelper simmer å føle seg svært glade, eller det stikk motsatte dersom de overdriver. Hvis nektaren er minst kortlagret, er konsekvensene for å overdrive kraftig redusert. Den glade følelsen fortsetter etter at nektaren avtar. (Med mindre simmen overdrev, da er det ingen garantier.)

 

NIVÅ 3:
Ellen kan nå lage de mer uvanlige oppskriftene på præriegressnektar og søppelnektar ved å bruke nektarlageren. Ved dette ferdighetsnivået har Ellen forbedret teknikken sin, noe som gjør at det tar lengre tid før nektarlageren blir skitten ved bruk.
Kan lage:

PRÆRIEGRESSNEKTAR:
Hvem vil vel ikke like en godbit, en slurk med nektar og en god rensing på én og samme tid? Et velsmakende glass med præriegress er den perfekte oppkvikkeren for simmer som er like fancy som de er travle.

Laget med: Præriegress

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade og mindre anspent. Overraskende mettende! Hvis nektaren er minst kortlagret, vil reduksjonen av anspenthet og sult være større. En glad følelse vil fortsette etter at nektaren avtar.

SØPPELNEKTAR:
Uvanlig nektar krever uvanlige ingredienser. Denne nektaren har også en smak man må venne seg til, det er ikke bare å tylle den i seg som en ordinær, allmenn drikk. Bivirkninger kan inkludere kroppslukt og likhet med visse dyr.

Laget med: Søppelfrukt

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade, men det gjør dem litt illeluktende. Dyr ser ut til å reagere positivt. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil det forbedre lukten. Den glade følelsen fortsetter etter at nektaren avtar.

 

NIVÅ 4:
Ellen kan nå lage energinektar. Det forbedrede ferdighetsnivået hennes vil gjøre at nektarlagingen går raskere.
Kan lage:

ENERGINEKTAR:
Denne nektaroppskriften var opprinnelig et forsøk på å lage hjemmelaget SuperSlurk, og de enkle ingrediensene gir en elektrifiserende, energisk smak. Eliminerer behovet for søvn.

Laget med: 2 Sitroner, hvilken som helst urt

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade og holder søvnen unna i en kort stund. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil simmer få litt ekstra energi og fortsatt føle seg glade etter at nektaren avtar.

MÅNEKRONNEKTAR:
Selv den mest avslappa varulven trenger en pause fra månekronpunsjen. Månekronnektar er et velsmakende alternativ! Merk: Enhver varulv som drikker for mye, kommer til å slite med å ikke miste kontrollen …

Laget med: Månekronbladblomster

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade. Varulver kan oppleve en økt følelse av ro. Merk: Enhver varulv som drikker for mye, vil ha vanskeligheter med å beholde kontrollen … Hvis nektaren er minst kortlagret, vil den beroligende følelsen for varulver øke. En glad følelse forblir etter at nektaren avtar.

  • Spillpakken «The Sims 4: Varulver» kreves for å kunne lage denne nektaren.
  • Du være en «Varulv» for å kunne lage denne nektaren.

PLASMANEKTAR:
En nydelig og subtil nektar. Vampyrer med de mest fintfølende av ganer vil få smake en drikk like søt som natten er lang. Ikke-vampyrer som tar seg en slurk, vil føle seg syke, selv de mest fancy av dem. Så nå vet du det.

Laget med: Plasmafrukt

Effekter: Hjelper vampyr-simmer å føle seg glade og forfrisket. Ikke-vampyrer bør styre unna. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil vampyrens forfriskning øke betraktelig. Den glade følelsen vil fortsette etter at nektaren avtar.

  • Spillpakken «The Sims 4: Vampyrer» kreves for å kunne lage denne nektaren.
  • Du være en «Vampyr» for å kunne lage denne nektaren.
VALERIANA-NEKTAR:
Valeriana-nektaren vil neppe vinne noen premier for god smak, men ivrige magikere vil være mer interessert i innholdet: destillert essens av vendelrot.

Laget med: Vendelrot

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade, med litt ekstra piff for magikere. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil effekten for magikere øke merkbart. Den glade følelsen fortsetter etter at nektaren avtar

  • Spillpakken «The Sims 4: Magiens rike» kreves for å kunne lage denne nektaren.
  • Du være en «Magiker» for å kunne lage denne nektaren.

 

NIVÅ 5:
Ellen har mestret nektarlaging. Med de nye ferdighetene hennes kan Ellen lage livgivende nektar, i tillegg til sin egne spesiallagde bær- og fruktnektarer. Alle nektarer laget av Ellen vil nå høyeste grad av lagring på kortere tid.
Kan lage:

BÆRNEKTAR:
Profilen av søte, syrlige, bitre og jordaktige bærsmaker i denne nektaren er en perfekt metafor for skaperens kreative reise: en blanding av det gode, vonde, alt som livet har å by på … og alt ble bra til slutt.

Laget med: Hvilket som helst bær og/eller bærbasert ingrediens

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil den glade følelsen fortsette etter at nektaren avtar.

FRUKTNEKTAR:
Å mestre nektarlaging er ingen enkel sak, men det er stort rom for kreativitet. Dette fruktige brygget inneholder alltid en dose lykke for alle simmer som nyter det.

Laget med: Hvilket som helst frukt og/eller fruktbasert ingrediens

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil den glade følelsen fortsette etter at nektaren avtar.

LIVSGIVENDE-NEKTAR:
Denne «drikken», hvis man kan kalle den det, er mer som en bisarr alkymistisk spøk enn en kulinarisk oppfinnelse: En overveldende dødens fruktdrikk, med et overraskende innslag av spinat.

Laget med: Dødsblomst, spinat

Effekter: Hjelper simmer å føle seg glade. Hvis nektaren er minst kortlagret, vil den glade følelsen fortsette etter at nektaren avtar.

 

Nektarlagring

For å kunne lagre nektar må du kjøpe Ranchens nektarstativ. Denne kan kjøpes i byggemodus. Det er varierende hvor lang tid det tar for lagring, men her har vi en ca liste for hvor lang tid det tar.

Lagring av nektar vil ta følgende tid med nivå 5 i ferdighet:

  • Kortlagret nektar: 0 simsdøgn
  • Mellomlagret nektar: 4 simsdøgn
  • Vellagret nektar: 9,5 simsdøgn

Lagring av nektar vil ta følgende tid med nivå 1 i ferdighet:

  • Kortlagret nektar: 1,5 simsdøgn
  • Moderat lagret nektar: 5 simsdøgn
  • Vellagret nektar: 11 simsdøgn

Om du vil bruke enda kortere tid på nektarlagring kan dette lagres i en kjeller! Du må selvfølgelig fortsatt ha nektarhylle. Hvis du vil spare plass mens du har fler nektarhyller, så kan hyllene faktisk stables over hverandre!

Lagring av nektar i kjeller:

Lagring av nektar i kjeller vil ta følgende tid med nivå 5 i ferdighet:

  • Kortlagret nektar: Under 1 simsdøgn
  • Moderat lagret nektar: 3,5 simsdøgn
  • Vellagret nektar: 9 simsdøgn

Lagring av nektar i kjeller vil ta følgende tid med nivå 1 i ferdighet:

  • Kortlagret nektar: 1 simsdøgn
  • Moderat lagret nektar: 4,5 simsdøgn
  • Vellagret nektar: 10,5 simsdøgn

Også en liten funfact: Du kan faktisk stable 110 nektarhyller oppå hverandre! Hvor praktisk det er, er jo en annen sak, men en utfordring som selvfølgelig kan prøves! Klarer du flere enn oss? 

Kilde: The Sims 4: Simmer i stallen (Early alpha version)
– Spillikoner er hentet fra spillkoden til The Sims 4 med programmet «S4PE», og er dekodet via en ekstern nettside. All norsk spillinformasjon er hentet fra spillet, og fra egen spilling.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje