The Sims 4

The Sims 4: Til Leie – Mugg

I den nye utvidelsespakken The sims™ 4 Til leie følger det med 2 nye tomteutfordringer du kanskje kan ha nytte av (eller ikke) til tomtene dine. I denne oversikten tar vi for oss det alle huseiere (og for øvrig leietakere) er mest redd for, nemlig mugg!

Det er en fuktighet i luften her som virker suspekt. Sørg for at vannpytter moppes, at søppel ikke hoper seg opp og at rørene er rene; ellers kan det komme mugg. Og pass deg for den livsfarlige giftige muggsoppen!

Hvordan aktiverer man mugg?

Du kan endre tomteinnstillingene i tomtens infopanel i byggemodus, og legge til tomtetrekk og tomteutfordringer for en unik spillopplevelse. OBS! Hvis du bor i en utleiebolig må du passe på at du legger til tomtetrekket eller tomteutfordringen på korrekt utleiebolig, da man også har mulighet til å justere dette hos naboene sine. Ja… T.o.m. som leietager kan du justere tomtetrekkene og tomteutfordringer for naboen din.

  • Er naboen din snill? Gi naboen din hyggelige tomtetrekk, med mindre DU er slem.
  • Er naboen din slem? Gi naboen din en skikkelig utfordring.

Tomteutfordringen kan brukes på alle boliger eller utleietomter. Du kan legge til tomteutfordringen i byggemodus. Hvis du velger å bruke tomteutfordringen mugg kan allergifremkallende og giftige mugghauger begynne å dukke opp når baderom er skittent, det er vanndammer på gulvet, eller hvis søppelet flyter rundt.

Hvordan påvirker mugg simmen din:

Allergifremkallende mugghauger får en sim til å føle seg fortumlet. Pass iallefall på å ikke få giftige mugghauger i huset, de kan nemlig være dødelige for tenåringer og eldre. Du oppdager dette raskt, da simmene begynner å gå tregere, får en grønn soppsporesky etter seg, hoster stygt, og spyr opp grønn guffe. Dette må tas hånd om fort, om du ikke ønsker at simmen din skal bli utsatt for mugg-døden.

– Sporeose:

– Barnemuggiasis

– Muggiasis

 

Muggspøkelser:

Du lurer kanskje nå på «hva er muggspøkelse?», jo det skal du få svar på her. Muggspøkelser har gått i ett med mugg i døden. Muggspøkelser har spesielle evner; og kan få mat til å forderve, blåse sporer på planter, og de kan skape soppvekster slik at det kommer mugghauger! De liker også å snakke med planter, men spesielt sopp, og hater når deres «soppvenner» blir spist i nærheten av dem. OBS: De kan spre sporer som blir til allergifremkallende mugghauger når de svever rundt.

 

Hvordan forhindre mugg:

For å forhindre at det begynner å dukke opp allergifremkallende og giftige mugghauger, er det viktig å sørge for at:

  • Det ikke er vanndammer på gulvene
  • Det ikke er masse søppel som flyter rundt
  • Badet er rent…
    • Ren vask, toalett, dusj/badekar
    • Rene avløpsrør
    • Ikke vanndammer på gulvet

Ulike måter å fjerne mugghauger på:

Hvis det har dukket opp mugg, finnes det flere ulike løsninger for å fjerne dette.

Rengjør mugg:

Mugghauger kan fjernes på den gode gamle måten, nemlig en haug om gangen. Ved ett stort utbrudd av mugg, vil dette kunne ta en del tid.

Bruk muggfjernerspray:

Muggfjernerspray koster 750 §

Hvis du har mye mugg i huset kan dette være en kjekk måte for å bli kvitt problemet raskt på. Dette fjerner både allergifremkallende mugghauger og giftige mugghauger i hele huset.

Ødelegg mugg med ild:

Dette er kanskje den morsomste og mest kaotiske varianten. Vi anbefaler dette for å teste det ut, men på sikt er ikke dette veldig anbefalt. 😅

Fortær mugg:

Den enkleste og kanskje den ekleste måten å bli kvitt mugg på er å spise den. For å kunne gjøre dette må simmen din være en varulv, og ha varulvferdigheten «Glupsk sult».

 

Lykke til!

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje