Offisiell blogg,  The Sims 4

8 ting du kan gjøre i The Sims 4 På jobben

Det er på tide å komme seg på jobb!

Hurra! Den første utvidelsespakken til The Sims 4 er ute! I The Sims 4 På jobben* tar du kontroll over simmene mens de er på jobben og avgjør om de skal tilbringe dagene med å redde liv som modig lege, løse krimgåter som fryktløs politisim, lage oppfinnelser som eksentrisk forsker eller bli simoleonær ved å åpne sin egen butikk.

Men det er ikke alt du kan gjøre! Vi har satt opp en liste med åtte ting som får denne utvidelsespakken til å skinne! Dette er bare en liten del av alt det fantastiske du kan gjøre i The Sims 4 På jobben.

Kjør snill snut/slem snut: Hvis du greier å knekke hardbarkede kriminelle og finne de riktige sporene, kan det hende simmen din en dag kommer seg helt til toppen i politiet. I politisimkarrieren kan simmene dine undersøke et åsted, lete etter fingeravtrykk, ta med spor til laboratoriet, arrestere de mistenkte og ta dem med tilbake til politistasjonen til avhør.  Hvordan simmen din forhører mistenkte er opp til deg – snill snut eller slem snut, du bestemmer.

Lag fantastiske oppfinnelser: Ingen vet når man blir inspirert. Forskersimmen din kan for eksempel jobbe i hagen, og så bare BÆNG! Plutselig har han en idé til en ny oppfinnelse, som for eksempel simstrålen. Takket være dette gjennombruddet, blir det mulig å bruke tankekontroll på andre simmer, fryse dem til is eller gjøre om ting til nesten hva som helst!

Få hele byen til å sovne samtidig: Til tross for det du har lest i tegneserier, handler ikke forskning bare om strålevåpen. Den håpefulle forskersimmen din kan fikle med oppfinnelseskonstruktøren for å lage andre utrolige oppfinnelser, som en parabolantenne. Denne oppfinnelsen kan registrere romvesener, den reduserer sjansen for at simmene blir bortført og gir simmene dine mulighet til å sende et signal ut i verdensrommet. Og mens partikler regner ned fra himmelen, sovner alle simmene i området. Forskning er fett, ikke sant?

142773758933335600_resized

Hjelp nye simmer til verden: Simmen din kan begynne i legekarrieren og jobbe for å bygge opp ferdighetene, dra på hjemmebesøk og utføre operasjoner som haster. Du kan til og med være til stede når simmene føder.

Åpne drømmebutikken: Se simoleonene rulle inn mens du bygger opp og tilpasser alle aspekter ved butikkene til simmene dine. Bakeri, klesbutikk eller kunstgalleri, du bestemmer hva simmene skal selge, administrerer de ansatte som du vil og smisker med kunder for å påvirke dem til å kjøpe noe.

Utforsk nye områder: Om simmen din redder liv på sykehuset, arresterer kriminelle på politistasjonen, tenker ut fantastiske oppfinnelser på forskningslaboratoriet eller prater med kunder i sin egen butikk, er det uansett masse å utforske. Du kan dra til det nye shoppingstrøket, Magnolia Promenade, og besøke (eller åpne) en butikk, eller du kan dra på en tur bort fra simmenes verden.

142797144507036800_resized

Ta fantastiske bilder: Simmene dine kan gjøre mer enn å jobbe i denne utvidelsespakken. De kan prøve seg med en ny type kunst ved å forbedre fotografiferdighetene, ta bilder og henge dem på veggen for å imponere gjester. Det er filtre og selfies også, så simmene virkelig skal kunne uttrykke seg.

Lær å bake: Fotografi er ikke den eneste nye ferdigheten, simmene dine kan også lage nye, vidunderlige godsaker etter å ha lært seg å bake. Når de har laget alle de gode oppskriftene, kan de velge mellom forskjellig pynt for å sette kronen på verket. Det er klart, du kan bruke begge disse ferdighetene i forretningslivet, hvis du vil. Det er ingenting som hindrer deg i å åpne et eget bakeri eller fotostudio.

Er du klar til å herske på arbeidsplassen? Vi synes denne utvidelsen er kjempekul, og vi gleder oss til å se alt det fantastiske dere kommer til å lage og de herlige historiene dere kommer til å fortelle.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje