Nyheter,  Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Låste dører og halvvegger er nå tilgjengelig i en oppdatering du kan laste ned uten ekstra kostnad!

Lås døren

Har du lyst til å holde kundene ute fra bakrommet i butikken til simmen din? Vil du låse døren til til rommet til ungdomssimmen så han kan skru opp musikken og arrangere dansefest for én? Lyst på kjønnsspesifikke garderober på treningssenteret? Start The Sims 4, så kan du laste ned en oppdatering til spillet som lar deg gjøre nettopp dette! Låste dører kommer til The Sims 4, og de kan lastes ned uten ekstra kostnad*, det er bare å installere den nye oppdateringen. I samme slengen får du halvvegger, som du kan bruke til å dele av rom, samtidig som du holder huset åpent og moderne.

TS4_570_HALF_WALLS_01_001a  

Først skal vi snakke om de låste dørene. Etter lanseringen av The Sims 4 På jobben* fikk vi høre klart og tydelig at spillerne ville ha rom som bare var for de ansatte, så vi bestemte oss for å legge inn denne muligheten. Du får også vanlige låser, som for eksempel låser døren for alle unntatt simmene som bor i et hus. Hvis du er lei av at tilfeldige simmer kommer valsende inn i huset og tar seg en lur kl. 02.00, kan du forhindre dette med dørlåser. Vi har også lagt til kjønnsspesifikke dører i katalogen, som åpner noen kule muligheter til forbedringer av bestemte steder i spillet.

Halvvegger har også vært spennende å jobbe med. Mange spillere ville ha dem rundt benkene sine, så vi har inkludert en størrelse som passer til dette. Men vi ville også gi mulighet for mer kreativitet, så vi har lagt til fire nye størrelser, så det totale antallet halvveggstørrelser nå er fem.

De tre middels høye veggene kan brukes som romskillere, avgrensninger for komfyrer eller steder å henge opp flotte dekorasjoner. De er også fine å sette drikkevarer på! Vi har lagt til en lav vegg som fungerer supert som arkitektonisk avslutning, i tillegg til en høy vegg som kan brukes til å lage rom i rommet, spesielt når du bruker de høyeste veggene. Halvvegger er også superenkle å plassere. Hvis du har plassert et gjerde i The Sims 4, vet du allerede hvordan du bygger en halvvegg.

Oppdateringen er tilgjengelig nå, så gjør deg klar til å bygge halvvegger og låste dører, og ikke glem å dele de nye tingene du har laget i galleriet!

 

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje