Nyheter,  The Sims 4

The sims 4: Kroppshår og mer kommer i neste oppdatering

The Sims-teamet har bekreftet at vi vil få kroppshår til The Sims 4. Dette kommer da til grunnpakken under neste oppdatering av spillet sammen med andre ting som gir flere muligheter for å utforske spillet og muligheter for simmene i spillet. 

Mer info kommer på livestreamen den 15 Juli, men i mellomtiden kan du sjekke ut dette fra forumet til The Sims! 

Tenårene og videregående er startpunktet for selv-oppdagelse. Det å lage flere muligheter for simmene ved å finne ut av deres identitet og en gratis oppdatering til grunnpakken som går hånd i hånd med utgivelsen av Tenåringsliv. Det kommer nye ting som gir deg mer valgmuligheter mens du utforsker simmene sitt liv. 

Oppdateringen til grunnpakken inneholder også kroppshår. Til tenåringsliv-pakken kommer det også muligheter for å kunne barbere og trimme kroppshårene over tid, og ikke minst feire forandringen gjennom puberteten.

Kilde: SimsVIP.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

5 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje