Offisiell blogg,  The Sims 4

Guidet omvisning i EP12, utvidelsespakken Tenåringsliv

[Høyttaleranlegget spraker når det slås på, og rektor starter morgenkunngjøringen.] 

God morgen, studenter og lærerstaben på Copperdale videregående skole! Velkommen tilbake til enda et eventyrlig skoleår. Til de av dere som er nye på skolen og i byen vår: Vi gleder oss til at dere blir en del av det kjære fellesskapet vårt! Copperdale, som en gang var kjent for sin blomstrende gruveindustri, er en liten by ved bredden av LaSuli-vannet hvor du virkelig kan leve ut tenåringsdrømmene dine, utforske identiteten din og teste grenser gjennom valg og vekst.

Vi er så stolte over innholdsskaperne fra nettsamfunnet vårt og de syv tomtene de bygget i Copperdale, blant annet MsGryphi som bygde BrukTe – bruktbutikken og bobletesjappa, xfreezerbunnyx som bygde biblioteket, og JOL1990 som bygde rektors herregård.

Vi skal gi omvisninger på skolen og i byen etter at det ringer ut i dag, og alle er hjertelig velkomne. 

Hurra for alle minnene vi skal lage sammen dette skoleåret. 

Heia, Copperdale-fvompfvompene!

Finn din egen vei på videregående

Copperdale videregående skole er midtpunktet i tenåringssimmenes verden. Her kan simmene delta i alt som gjør videregående til en så informativ fase livet, fra å bygge vennskap for livet til å velge favorittaktiviteter på fritiden, og de kan utvikle seg til voksenlivet.

I skoletiden kan simmene gå til timen, henge med venner, spise lunsj i kantina, ta ukentlige eksamener og forhåpentligvis unngå å få kjeft av rektor som patruljerer på gangen! Etter skoledagen er over kan elevene delta på amerikansk fotball, cheerleading, sjakk eller dataklubben, dra på arrangementer som for eksempel vitenskapsmessa eller dra hjem til de plakatkledde soverommene sine for å gjøre lekser.

Når det kommer til aktiviteter etter skoletid, kan tenåringssimmer bli med i en klubb eller på et lag i ting som amerikansk fotball eller cheerleading, øve seg på disse ferdighetsrelaterte aktivitetene, delta i konkurranser og oppleve oppturene og nedturene som følger med når man vinner og taper sammen med lagkameratene sine. 

Du får til og med muligheten til å navigere deg gjennom alle utfordringene og gledene som følger med ung kjærlighet: både lykkelig forelskelse og ulykkelige tenåringsbrudd. Vi har et råd til dere: Plumbitt-promenaden er det perfekte stedet å ta med en date til! Det er en fornøyelsespark med spøkelseshus, kjærlighetstunnel, pariserhjul og fotoautomat hvor du kan skape massevis av minner!

Utforsk tenåringsidentiteten din 

Tenårene og videregående skole er startgropa for mye selvoppdagelse. Vi har laget enda flere måter simmene kan utforske identiteten sin på, og gir ut en gratis oppdatering av grunnspillet sammen med lanseringen av Tenåringsliv. Og, vi introduserer en ny funksjon som gir simmene flere valgmuligheter og muligheter til oppdagelse i livene sine. 

Den gratis oppdateringen av grunnspillet introduserer også kroppshår. For de som har utvidelsespakken Tenåringsliv, kan simmene stelle og trimme kroppshårets naturlige vekst over tid, og feire overgangen gjennom puberteten på den måten.

Du kan finne ut mer om de nye oppdateringene av grunnspillet som kommer til The Sims 4 fredag 15. juli 2022 klokken 11.00 PDT på Twitch og YouTube. 

Uttrykk kreativiteten din med rampestreker og stil!

Hva er vel videregående uten litt ramp? I Tenåringsliv kan du oppdage en helt ny skøyeraktig side ved tenåringssimmene dine når de gjør rampestreker. Skriv på tusjtavla, legg igjen en stinkpille i klassekameratenes skap eller lek med skolens høyttaleranlegg, men ikke bli tatt på fersken! Å klare å gjøre rampestreker mot andre simmer øker rampeferdighetene dine, men det får konsekvenser for forholdet hvis du blir oppdaget og det kan hende at den andre simmen har vanskelig for å stole på deg igjen.

Hjemme kan du gjøre tenåringssimmens soverom om til en oase som reflekterer simmens personlighet og stil, og du kan gjøre det like unikt som simmen selv er. Tenåringssimmer kan henge på soverommene sine, og nå kan simmene både sitte med beina i kors på senga og ha putekrig. Trenger du å snike deg ut av huset etter innetiden din? Simmene kan gå ut av huset gjennom vinduet og klatre ned husveggen via stigeespalieret.

Mote er den ultimate formen for selvutfoldelse, og har alltid vært en stor del av The Sims. Som en del av utvidelsespakken The Sims 4 Tenåringsliv får simmene flere motealternativer enn noen gang takket være et samarbeid med Depop, den sirkulære motemarkedsappen der neste generasjon kommer for å finne unike ting. Simmene kan finne klesplagg designet av de vaskeekte Depop-selgerne Jeremy SalazarSha’an D’AntesLapoze McTribouySelena Williams og Bella McDaffen i spillet i den lokale bruktbutikken og bobletesjappa BrukTe, og de kan tjene simoleoner ved å selge antrekk de setter sammen og hyper opp på Trendi,dnye-appen i spillet og bli «simfluensere» i samme slengen.

Ta bilder av simmenes nye antrekk med gatekunstverket fra kunstneren Monica Ahanonu i bakgrunnen. Du finner det på siden av BrukTe, og henter inspirasjon fra samarbeidet mellom The Sims og Depop.

Stjernequarterbacks, balldronninger og utmerkede elever

Det hadde jo ikke vært et skikkelig videregående-eventyr uten skoleball og eksamen.

Kanskje den mest nervepirrende, men likevel spennende, kvelden i en tenåringssims år på videregående er skoleballet. Du kan tilpasse alle aspekter av skoleballet, fra skoleballforberedelsene til selve arrangementet. Simmene kan gå alene, be med noen på skoleballet som date,  dra med venner eller droppe det helt. Spillerne får muligheten til å dykke dypt ned i detaljene, som for eksempel å lage og presentere et ballfrieriskilt, velge antrekk, ha venner på besøk for å gjøre seg klare og stemme på skoleballets kongelige. Spillerne kan også planlegge dansenummer, musikk, snacks og mye mer. Hvordan en sim forbereder seg til og deltar på skoleballet påvirker simmens forhold i ettertiden! 

Opplevelsen på videregående skole ender selvfølgelig med skoleavslutningen: Seremonien som setter punktum for en sims tid på Copperdale videregående skole. Dette er en sjanse til å feire med venner og familie, og ønske neste fase av livet velkommen. Simmene kan forberede seg før hovedarrangementet ved å invitere gjester, velge antrekk og skaffe gaver til venner og lærere. Alle avgjørelsene simmene dine har tatt gjennom videregående skole påvirker hvordan skoleavslutningen går. Simmene kan velge om de vil delta eller ikke, men de blir ikke invitert til skoleavslutningen hvis de ikke har karakterene som trengs for å få vitnemålet! 

Uansett hvordan du velger å leve ut skoleårene i The Sims 4, finnes det ingen feil svar. Med mindre det er en prøve du har glemt å pugge til. 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje