Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 Tenåringsliv: Offisiell kunngjøringstrailer

Opplev alle opp- og nedturene livet som tenåring har å by på med utvidelsespakken The Sims™ 4 Tenåringsliv*, som lanseres 28. juli kl. 19:00 (Norsk tid.)
Forhåndsbestill eller kjøp frem til 8. september og få det nedlastbare innholdet Strømmervibber**! (Dette innholdet blir tilgjengelig når pakken lanseres.)

Simmene dine vil danse hele natten lang på skoleballet, utforske den personlige stilen sin og kanskje til og med bli bedt ut på date av den de er forelsket i! Mellom aktiviteter etter skoletid, hyping av antrekk på Trendi og nye muligheter for rampestreker og ugagn kommer tenåringssimmene dine til å ha massevis å gjøre. De trenger ikke sitte på sengen og kaste bort tid på telefonene sine. Men de får muligheten.

Tilgjengelig 28. juli kl. 19:00 (Norsk tid) inne på Origin PC/Mac, Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4 og PlayStation®5.

Les mer om denne utvidelsespakken: https://www.simskrystallen.no/wp/the-…

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4 (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE. FOR PC, SE MINIMUMSSYSTEMKRAVENE FOR PAKKEN.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje