Nyheter,  Rykter,  The Sims 4

Rykte: Mulig det kommer ny utvidelsespakke til The Sims 4 allerede i Juni

Spenn deg fast, for nå er på tide for en annen spekulasjon! Denne gangen mistenker vi at The Sims 4 utvidelsespakke 7 kunne komme snart – nærmere bestemt – i juni 2019.

Sims-teamets siste kunngjøring om at de vil slippe ut en ny oppdatering for The Sims 4 som vil avslutte all pågående støtte for 32-biters (Windows) og Non-Metal (Mac) -systemer, kan fortelle mye om neste utvidelsespakke. Hvis du ikke allerede vet det, får spillet en oppgradering som gjør at The Sims 4 eksklusivt til 64-bit på Windows og Metal Mac OS-systemer av tekniske årsaker. For mer detaljert informasjon om det, sjekk ut deres kunngjøring og vår artikkel om din datamaskin vil kunne støtte The Sims 4 etter juni 2019!

Dette er ikke første gang The Sims-teamet har bestemt seg for å oppgradere The Sims 4 bare dager før en utvidelsespakke. Tilbake i desember 2015, da Sims-teamet utgav en viktig oppdatering for The Sims 4, slik at 64-biters operativsystembrukere kan nyte spillet fullt og til og med velge å spille mellom 32-bit og 64-biters versjonsalternativer i Origin Spillegenskaper. Det som er interessant er at denne store endringen har blitt gjort bare 4 dager før utgivelsen av The Sims 4 Gøy med gjengen utvidelsespakken.

Det betyr ikke at det samme scenariet vil skje igjen, men hvis det gjør det, vil det definitivt ikke være første gang.
 
0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje