Nyheter,  The Sims 4

Barnepasseren kommer! Nå tilgjengelig i The Sims 4

Klar for en tur på byen? Gode nyheter: I den nye oppdateringen du kan laste ned uten ekstra kostnad* til The Sims 4 kan du leie inn en barnepasser! Men vent. Hva skal du med en barnepasser? OK, vi kan se på en mulig situasjon som simmene dine kan havne i:

Du har planlagt kvelden lenge. Når, hvor, alt er planlagt. Du har funnet frem det perfekte antrekket, og fått kjæresten til å ta av seg klovnedrakten han elsker. På tide å gå. Men, nei, gitt! Plutselig husker du det … du har barn! Fem stykker, faktisk! Og en av dem er baby!

Du kan jo selvsagt bare gå, sånn som du har gjort alle de andre gangene. Den mystiske barnehagen har aldri sviktet deg. Men hvor blir det egentlig av barna? Er det trygt? Har du gjort en bakgrunnssjekk på denne såkalte barnehagetjenesten? Og er det ikke litt merkelig at de er tilgjengelige hele døgnet sju dager i uken?

image

Tvilen begynner å snike seg inn. Du begynner å lure på om det er så lurt å gå på byen i det hele tatt, og om det er forsvarlig å etterlate barna hos disse folka.

*ding-dong*

Hva var det? Det ringte på. Jeg tror det du egentlig lurte på var «Hvem er det?”

Det er en barnepasser!

Med den nye oppdateringen til The Sims 4 kan du leie inn en barnepasser for å slippe å bli gal! Og alle hjerter gleder seg! Du kan fremdeles dra på byen. Barnepasseren tar seg av smårollingene, lærer dem ting, leker med dem, leser for dem og tar seg av behovene deres … mens du kan ta deg fri uten å bekymre deg det minste for hvordan det går hjemme!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje