Intervju

Intervju med Anisimmer og MarcFX

 

Vi i Simskrystallen synes det er gøy å se simmere bygge fantastiske hus på Youtube. Enda morsommere blir det når to kanaler slår seg sammen om å bygge et hus. Anisimmer og Marc Fx annonserte 25 juni at de samarbeider på et hus i Sims 4. Samarbeidet skal dokumenteres på sims-vis, gjennom en speedbuild på 2-4 deler. Og hvis man ser på tidligere bygge prosjekter de har gjort hver for seg, tror vi dette kan bli kjempebra. I anledningen av deres prosjekt har vi for første gang foretatt et dobbeltintervju, av de to Youtuberne.

For våre nye lesere, hvem er dere?
AS: Jeg heter Marie og er av 90-modell (26 år). Jeg startet opp Youtubekanalen min for snart et år siden, under en periode hvor jeg var sykemeldt. De første videoene jeg postet var stort sett Speedbuilds av både hus og karakterer i Sims 4. Startet også opp en Sims4-Letsplay. Men etter hvert som jeg kom ut i arbeidslivet igjen, ble det for liten tid til å klare å opprettholde en god SimsLetsplay. Krever nemlig en del planlegging bak et sånt prosjekt.
Siden da har kanalen utviklet seg til å bli en generell spillkanal, hvor jeg kjører Letsplays på alle spill som virker interessante.

MFX: Jeg heter Marcus, og er 16 år gammel, og starter til høsten på mitt andre år på Videregående. Jeg er en veldig glad gutt som er veldig glad i å være ute med venner for det meste, men til tider kan jeg føle det er bedre å bare sette seg ned å filme inn videoer fra The Sims 4. Sims 4 er min favoritt, og det har det vært siden det kom ut! Jeg har også ettervert som kanalen har blitt større begynt med andre videoer enn sims, jeg utfører blant anne,t noen after effects tutorialer og pc videoer en gang i blant.

Hvordan startet det hele?

MFX: Jeg og Anisimmer snakket generelt lite sammen tidligere. Men etter jeg ble medlem av Simskrystallen-redaksjonen ble vi fort bedre kjent. Etter vi fant en felles interesse for husbygging, kom Anisimmer med spørsmålet om vi skulle gjøre et samarbeidsprosjekt sammen!

AS: Vi ble kjent med hverandre gjennom Simskrystallen-redaksjonen, som vi begge er en del av. Der inne er vi stort sett en ganske god gjeng. Fra før av visste jeg at Marcus var glad i å bygge i Sims 4, og derfor var det ikke vanskelig å spørre ham om et eventuelt samarbeid.

10.07.2016_13:38:08

Har dere snakket om å gjøre dette prosjektet lenge?
AS: Vel, jeg foreslo samarbeidet den 24. Mai, så en kan vel si det har vært i vinden en stund. Temaet som da er Greek/Italian, fastslo vi den 12. Juni, og siden da har det gått i ett kjør.

MFX: Vi snakket om det et par uker før vi for fullt alvor ville fullføre dette sammen, og jeg er utrolig glad for å få en samarbeidspartner som Anisimmer!

Hvordan kom dere fram til tema?
MFX: Vi snakket om at vi ville ha noe stort, noe som skilte seg ut. Vi tenkte at å slå sammen greek og italian style kunne være en morsom vri. Dette var en veldig interessant måte å jobbe på!

AS: Vi var veldig kjapt enige om at vi ville lage noe stort, og gjerne noe som utfordret begge to. Generellt sett så er jeg glad i å krysse byggestiler. Og jeg skal på to turer i løpet av de neste månedene, en til Italia og en til Kreta(Hellas). Så da er det vel ikke akkurat en tilfeldighet at vi valgte å krysse akkurat de to byggestilene.

10.07.2016_13:45:41

Hvordan fordelte dere arbeidet?
AS: Vi fordelte det etter hva hver av oss er best på. Jeg legger ofte mye kreativitet og arbeid i detaljene. Derfor ble vi enige om at Marcus først skulle gjøre grunnarbeidet (form/størrelse) + de to nederste etasjene. Deretter skulle jeg legge på detaljer på utsiden (blomster/ekstra trapper på utsiden, bassengområde, osv) og bygge 3 og 4 etasje fra skratsj.

MFX: Vi fordelte det litt etter byggeferdigheter føler jeg. Da jeg ikke er den beste på å designe utside osv så tenkte vi det sånn at Anisimmer gjør siste finpuss med utedesign samt to etasjer på huset vi har bygd. Begge har da fått 2 etasjer hver.

10.07.2016_14:19:32

Har dere vært enige om alt gjennom hele byggeprosessen?

AS: Vi har stortsett vært enige om alt. Det som har gjort at dette samarbeidet har gått så bra, er at vi har vært flinke til å kommunisere med hverandre hele veien. Er det noe jeg er usikker på i forhold til en ide eller byggeprosessen, så spør jeg Marcus. Og samme gjelder den andre veien og. Mottoet vårt her har vel nesten blitt: «At det er bedre å spørre en gang for mye, enn en gang for lite».

MFX: Vi har vært enige og uenige, men vi har vært så å si enige hele veien. Vi har samarbeidet om endringer som har trengtes på hovedhuset. Og det har i grunn vært positive endringer som har blitt foreslått ovenfor hverandre.

10.07.2016_13:59:27

Har dere lært noe av hverandre?
AS: Jeg har lært en del om tålmodighet gjennom dette prosjektet. Og at jeg alltid må huske å trykke LAGRE underveis i byggeprosessen. Kom i en litt kinkig situasjon igår da jeg hadde bygget i 5 timer i strekk uten å lagre, og Sims 4 plutselig bestemte seg for å kortslutte. Ble en skikkelig lærepenge, at selv på de raskeste maskiner kan ting plutselig kapitulere. Måtte bygge alt jeg hadde gjort på de 5 timene på nytt. Men det som var litt moro med det var at nå gikk alt mye kjappere. Endte nemlig opp med at jeg fikk rebygget alt i løpet av 2 timer.

MFX: Vil si jeg har lært veldig mye når det gjelder samarbeid og venting på svar. Da jeg ikke er den mest tålmodige når det gjelder å få svar.

Sånn før vi runder av: Hvilke planer har dere for kanalene deres fremover?

AS: Tidligere satt jeg bare med en computer (Mac) til å spille på. Nå den siste tiden har jeg fått tak i en PS4 noe som bryter ned begrensningene betraktelig med tanke på hvilke spill man kan prøve. Jeg er foreløpig inne i en slags skrekkspillboble, og har laget en slags serie kalt: Anisimmer Plays HorrorGames. Der er jeg foreløpig inne i 3 sesong, hvor jeg da spiller Amnesia: A Machine for Pigs. Neste sesong skal jeg mest sannsynlig i gang med Amnesia: The Dark Descent. I tillegg til min skrekkserie, kommer det også etterhvert en «Anisimmer spiller PlayStation»-serie, hvor jeg da tar for meg alt fra Plants VS Zombies: Garden Warefare til Bloodborne. Og for de Simsinteresserte så kommer det også snart en Speedbuild hvor jeg bygger «The Restaurant of my dreams».

10.07.2016_13:50:49
MFX: Jeg sitter jo da med en pc med mange forskjellige Adobe programmer, som jeg etter hvert skal få startet serier på! Noen vil ha opptaksdato fra juni, men jeg har som sagt lagt ut rykter om at det kommer ut en after effects serie på kanalen min. Denne kommer ikke før i slutten av juli / starten av august. Så det er mye å glede seg til. Sims skal også komme tilbake da jeg trengte en pause fra det. Det kommer alt fra 1-2 videoer i mnd om ikke mer.

Hele Speedbuilden består av 4 videoer (2 på hver kanal), og vil komme ut på løpende bånd de neste 6 dagene fra 17. Juli. En bildevideo vil også komme etter siste del av speedbuilden er sluppet.

10.07.2016_14:18:53

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje