Intervju

Med ønske om et kjærlig siste minne

Det er noe spesielt med samholdet simmere har mot hverandre. Hvordan vi kan hjelpe hverandre i gode og vonde tider. Hvordan vi kan dele morsomme og sørgelige ting som skjer i spillet. 

En medsimmer mistet på uforklarlig vis sin sønn nå i januar. Sønnen hennes ble bare 33 år gammel, og familien venter nå på obduksjonsrapporten for å få et svar på hva som skjedde.
I mellomtiden ønsket moren å få et minne av sønnen sin i The Sims. Hun skrev derfor et innlegg i en av de engelskspråklige Sims-gruppene på Facebook der hun lurte på om noen kunne lage han i CAS slik at hun kunne legge han til i sitt spill. For henne var det eneste måten hun ville returnere til spillet. 

 
 
Jeg nådde ut til henne, og ville veldig gjerne hjelpe henne gjennom sorgen. Gjennom henne fikk jeg da historier om sønnen samt bilder sånn at jeg kunne lage han på en best mulig måte. For meg var det hjerteknusende å høre henne snakke om han. Og selv om jeg verken kjente moren eller sønnen, kunne jeg kjenne smerten gjennom skjermen og det hun skrev. 
 
I samarbeid med moren startet jeg på prosjektet, og jeg må vel si at jeg var veldig redd for at hun skulle ha høye forventninger til hva hun fikk. Jeg ville at hun skulle føle at «Dette. Det er sønnen min i Sims-versjon!». Så jeg oppdaterte henne underveis slik at hun kunne bidra i prosessen, slik at hun fikk et sluttresultat hun kunne like, og jeg noe jeg kunne levere. Og resultatet ble godt mottatt. Hun ble så utrolig glad, og har takket meg så mange ganger i ettertid. Forleden dag kom hun med en melding der hun oppdaterte meg på hva hun hadde gjort – hun hadde lastet han ned fra mitt galleri, lagt han inn i spillet der hun ga han et fint hus, penger og en god jobb samt at hun satte han som ikke spilt. 
 
For meg er det viktig at vi simmere kan være der for hverandre, til tross for ulike land, etnisitet og kulturer. At vi kan være der i gledens og sorgens stunder. For vi har alle en felles hobby – nemlig The Sims. 

Under kan du se videoen der jeg snakker om min personlige tanker rundt denne prosessen, og jeg viser frem Sims-versjonen av Andrew. 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje