Offisiell blogg,  The Sims 4

Ha det gøy i solen med The Sims 4 Stæsj til uteplassen

Dagene er lange og solen steker. Nå passer det perfekt for simmene å kose seg med The Sims 4 Stæsj til uteplassen*, som kommer 19. juli!

Lyst til å oppdatere hagen? Nye tilpasningsmuligheter for uteplassen venter på deg, med friske farger og mønstre. Du kan pynte med alt fra roterende vindspill til froskefontener og blomster som gir deg en helt ny stemning i hagen. Når simmenes venner og familie kommer innom for å grille, kan de vise frem de nye, kule klærne sine mens de sitter under det nye parasollbordet, som kan brukes til spisebord for opptil seks simmer. Et utvalg komfortable klær leveres med fargerike sommermønstre, og du kan gi simmene sommerfrisyrer i forskjellige farger.

Men selv om det er viktig å se bra ut, er det de morsomme nye aktivitetene som gjør det nye livet i hagen til noe spesielt minneverdig. Det første du må gjøre, er å rydde plass til den nye vannsklien. Simmene kommer til å flippe helt ut (noen ganger bokstavelig talt!) når de sklir og gjør triks i ettermiddagssolen. Men man kan bli tørst av all den fysiske aktiviteten, så da er det godt å ha den nye drikkemuggen. Bland forfriskende oppskrifter som limonade og iste. Så er det bare å tilsette isbiter og nyte.

Hvis du ønsker å slappe av og lade batteriene i hagen, kan du bare lene deg tilbake og lytte til naturen rundt deg. Plasser den nye fuglematdispenseren i hagen, så kan du høre fuglesang fra mange forskjellige fugler når de kommer for å spise. Du kan henge opp de nye vindspillene i hagen også, så får du vakre melodier når det blåser. Velg mellom bambus, keramikk eller metall … eller heng opp alle sammen. Du kan også justere lengden for å få ulik tonehøyde. Du kommer til å elske det. Om naboen gjør det samme, er en annen historie.

TS4_719_SP08_SCREENS_01_002

En ting er sikkert, det er masse moro å finne på for alle simmene i familien når The Sims 4 Stæsj til uteplassen kommer 19. juli.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje