Nyheter

Det offisielle forumet oppgraderes

Det offisielle The Sims-forumet skal oppgraderes i morgen, fredag 8. august.

Det vil da stenges rundt klokken 18:00 norsk tid, og være utilgjengelig i noen dager.

SimGuruLaylaika skriver dette:

Heisann, alle som spiller The Sims!
Lanseringen av The Sims 4 begynner VIRKELIG å nærme seg – det er ikke lenge til 4. september – og det er med glede vi kunngjør at vi kommer til å oppgradere forumet for å være forberedt.

I forbindelse med oppgraderingen blir forumet nede en stund. Vi vil gjerne at dette skal ta så kort tid som mulig, så vi ber alle om å være tålmodige mens vi gjennomfører endringene. Vi begynner oppgraderingen på FREDAG (8. august 2014) rundt kl. 18.00 norsk tid. Dette betyr at det kun vil være mulig å lese postinger på (du kan ikke poste noe eller starte nye tråder) i flere dager fra dette tidspunktet. Vi holder dere oppdatert via Twitter og Facebook om når forumet kommer til å være oppe igjen.

Vi vil også gjerne fortelle at etter oppgraderingen, vil en del av profilen din være deaktivert. Du må velge eller opprette en ny avatar. Alt annet er likt.

Vi vil gjerne takke alle for tålmodigheten. Vi gleder oss til å se hva dere synes om det oppgraderte forumet når det åpnes.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje