Offisiell blogg,  The Sims 4

Unike personligheter til kjæledyrene dine

Hei på dere, alle som er glade i kjæledyr! Forrige uke fortalte vi om kjæledyrskaperen og hvordan du kan lage perfekte, små fjes på perfekte, små katter og hunder. Og nå er jeg her igjen for å forbløffe deg ytterligere, for dette er nemlig ikke slutten på visa! Det stemmer, når du har laget kjæledyret ditt, kan du flytte det over til levemodus og endre simmenes liv for alltid.

TS4_EP04_CORGI_SHARKFIN

Først og fremst ville vi at kattene og hundene skulle føles som katter og hunder. Vi ville at de skulle oppføre seg som dyr, ignorere sosiale normer og overraske deg. En av frasene vi slengte rundt, var at de måtte være “som simmer for simmene dine” og ha kvaliteter som var tydelig katteaktige og hundeaktige.

Vi fortalte historier til hverandre om våre egne kjæledyr, og dette styrte oss videre. Ting som at katten alltid gjemmer seg oppå kjøleskapet for å unngå hunden. Eller hvordan hunden min alltid sover opp ned på sofaen, eller hvordan katten sover liggende på siden på gulvet.

Vi ville ikke at spillerne skulle måtte mikroadministrere hundene og kattene sine. Vi eksperimenterte med det, men det føltes bare som om vi fjernet sjelen deres, dessuten ble også de herlige overraskelsene ved å ha hunder og katter borte. Isteden valgte vi å la hundene og kattene kommunisere med simmene når de trenger noe. Sultne hunder bærer matskålen bort til eieren når de vil ha mat, og kresne katter nekter å bruke kattedoen når den er skitten.

Vi lagde en rekke forskjellige personlighetstrekk for å gjøre kattene og hundene unike. Jeg har en welsh corgi pembroke i virkeligheten, og liker at jeg kan lage en versjon av Peaches i spillet som er snakkesalig, hårete og aktiv. Eller vil jeg at hun skal være uavhengig? Utover dette har både katter og hunder særegenheter. Kanskje katten din stort sett er modig i møte med verden, men er livredd for TV-en. Du kommer aldri til å forstå kattene og hundene hundre prosent, men det er verdt innsatsen å bruke store deler av livet på å bli kjent med dem.

TS4_EP04_CAT_PERSONALITY

Hunder er aktive, og må tas med på tur i ny og ne. I tillegg til å grave opp overraskelser, noen mindre festlige enn andre, jager de også fugler eller krever å leke henteleken på stranden. Katter kan også gå på oppdagelsesferd og finne “gaver” de tar med tilbake til simmene. I tillegg til å gå på tur kan hunder trenes opp til å gjøre triks og trene med hinderløyper.

En av de store fordelene med katter, er at de er flinke til å underholde seg selv. Vi har laget mange forskjellige kattehus som passer i alle hjem. Hvis du har litt mindre budsjett, kan du nøye deg med en laserpeker eller en kattefjær.

Det viktigste av alt er at kattene og hundene elsker simmene dine, og at simmene elsker dem. Simmene blir gladere når de har en lodden venn i nærheten, og det er virkelig verdt innsatsen, spesielt når simmen din har en dårlig dag eller bare trenger noen å fortelle om problemene sine. Etter å ha spilt spillet i flere måneder, må jeg si at det er helt umulig å gå tilbake til tiden før vi hadde katter og hunder, litt på samme måten som i virkeligheten.

I november kan simmene dine adoptere bedårende hundevalper og kattunger og ta dem med hjem. Så blir det opp til simmene å finne ut hva som foregår i tankene til kjæledyrene og hvordan de kan gi dem et perfekt hjem. Vi gleder oss til dere får prøve selv!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje