Ukens Spotlight

Ukens Spotlight! Uke: 47-48

TS4-KrystallVelkommen til Ukens Spotlight! | Uke: 47-48

Heisann og velkommen til «Ukens Spotlight».
Idag skal vi promotere youtuberen «Lizzardsim».
Vi skal også ha en oppsummering av nyhetene den siste uken.

 

Simskrystallen intervjuer Lizzardsim

Fortell litt om deg selv:
Mitt navn er Rakel og går under navnet Lizzardsim, jeg er 21 år og kommer fra Jæren.

Jeg er en person som har mange interesser innenfor flere «felt». Jeg elsker spill både på pc og konsoll, samt er jeg en kreativ sjel som driver mye med tegning, dans, drama og musikk. Jeg har og stor interesse for paintball/reball.

Jeg har fagbrev som Industrimontør og jobbet med å montere og teste offshore utstyr for oljerigger. Nå er jeg student og holder på med mitt siste år før jeg får tittelen Maskinteknikker.
Når jeg er ferdig med studiet er planen at jeg skal få til faste dager med videoer. Dette gleder jeg meg til.

Hva er det som motiverer deg mest til å drive med Youtube, med The sims som det største fokuset?
Det som motiverer meg mest er egentlig det å se min egen utvikling når det kommer til bygging, samt det å se at jeg kan være med på å inspirere andre og hjelpe dem til å utvikle sine ferdigheter i spillet.
Jeg har mange planer om en del kommende videoer der jeg skal lage skikkelige tutorials på hvordan man kan bli «flinkere» i byggemodus. Dette er en serie jeg har planlagt lenge, men har dessverre ikke hatt tid til å filme dette enda.

Hva er det beste med å være Norsk Youtuber?
Det beste med å være Norsk YouTuber er vanskelig å sette ord på da jeg ikke har fått kjørt det fult ut enda.
– Hva er det verste?
Det verste må være at jeg har ikke mye tid til det akkurat nå. Jeg er jo student og har det derfor mange baller i lufta på samme tid. Nå etter jul spesielt. Da begynner jeg på en eksamens oppgave som skal jobbes med kontinuerlig fra januar til mai.

Har du ett tips til noen som ønsker å starte med Youtube?
Det er mange tips man kan kommer med her, men det jeg tenker som kan være lurt er å ofte planlegge hva du skal gjøre før du begynner å filme. Selv skisser jeg alltid opp bygget før jeg lager det. Dette gjør det lettere å planlegge romfordeling og størrelse på huset, samt så slipper jeg å ha flere timer med opptak som skal klippes bort fordi jeg begynner på ny, eller tar lange tenke pauser.

Andre tips er å klippe ut deler av lange opptak. Eksempel på dette kan være om man lager en SUPER detaljert hage/dam. Her kan man fint klippe bort deler (om klippet er veldig langt) og fortsatt ha god samvittighet. Man kan fort bli lei av å se lange klipp av det samme.

Sett opp hastigheten på videoen. Jeg prøver å ha videoer som ikke er lengre enn 20-25 minutter. Det kan fort bli lange videoer. Ser jeg at jeg ikke klarer ta alt i samme video så deler jeg det fint opp i to deler.
Bruk variert musikk gjennom videoene dine. Er ikke like gøy å høre den samme sangen om og om igjen om videoen er lang. Selv henter jeg musikk fra NCS på YouTube.

Hva er den morsomste pakken som har kommet til spillet siden utgivelsen av The sims 4?
Jeg er en bygger i Sims, noe som betyr at jeg ikke spiller med livet. Så jeg synes det er vanskelig å sette ord på hva som er den morsomste pakken i The Sims 4 da jeg ikke har testet alle fullt ut i levemodus.

Nå det kommer til bygging så er det vel spesielt en pakke jeg ikke klarer meg uten og det er Ut i Naturen. Denne pakken kommer med en del møbler i stein som kan brukes på så utrolig mange morsomme måter. Denne pakken hjelper veldig på om man ønsker å bygge veldig detaljert uteområde. Man kan lage fjell, grotter, vulkaner osv.
Man får lekt seg så utrolig mye med denne pakken.

Hva er din favorittpakke? (Gjelder alle Simsspill.)
Det er veldig vanskelig å plukke ut bare en favorittpakke i spillet da jeg har flere favoritter. Alle pakkene er fantastiske på hver sin måte og alle generasjonene i spillet er fantastiske på hver sin måte.

I The Sims 2 var vel favoritten min årstider. I The Sims 3 så var kjæledyr og øyparadis store favoritter. Når både Sims 2 og Sims 3 var nytt drev jeg og spilte med simmene, derfor er det mye lettere å sette ord på favoritt pakkene. I The Sims 4 er jeg avhengig av flere pakker. Det vil si at det er veldig få pakker jeg ikke bruker (har alle).

Om jeg skal velge noen jeg ikke klarer meg uten så blir det vel:
Katt og Hund, Kult Kjøkken, Ut i Naturen, Vidunderlig Veranda, Foreldre og Barn, Barnerommet, Gøy Med Gjengen og Livet i Byen.

Hva er ditt beste spillminne fra The sims serien? (Gjelder alle Simsspill.)
Beste spill minne må vel være fra The Sims 2. Jeg elsket å spille med familien Pleasant. Mye drama og det var aldri en kjedelig dag i den familien.

Når begynte du å spille Sims?
Første gangen jeg spilte Sims var jeg 4år (dette var i 2000), da var jeg på besøk hos søskenbarnet mitt som er en del år eldre enn meg. Hun hadde fått et nytt spill som jeg måtte prøve. Da fikk jeg teste ut å lage simmer, samt spille med dem sammen med søskenbarnet mitt.
Selv fikk jeg ikke spillet før jeg var 8 år (2004). Dette var da jeg virkelig begynte å spille Sims. Dette var da The Sims 2.

Hvilket Simsspill var det første du prøvde?
Det første Sims spillet jeg prøvde var The Sims, originalen fra 2000.

Hvilke 3 pakker håper du på at skal komme til spillet i fremtiden?
Jeg håper veldig på årstider, da dette er den pakken som jeg føler gir «mest» til spillet. Utrolig gøy for oss som bygger å kunne lage mer naturlige miljøer rundt temaet vi har på det vi bygger uten at vi skal måtte bruke mods i spillet.
Reiseliv er og spennende pakke om det da inkluderer hoteller. For de som spiller med livet så er det jo gøy å kunne ta de på mer eksotiske reiser enn bare ut i skogen som man kan i Ut i Naturen. Jeg tror og reiselivs pakke kan komme med mye spennende til oss som er byggere. Vi får laget flere spennende reise destinasjoner og bygge hoteller for eksempel. Om vi ikke kunne fått bygget dem helt fra bunn av så hadde det vært gøy med noe lignende leilighetene som kommer med i Livet i Byen, bare at det er et hotell.
Det jeg ønsker meg mest er vel i grunnen noe som vi ikke kommer til å få, men som jeg lett hadde kjøpt.
En pakke for oss som bygger. Det vil si en pakke med flere funksjoner i bygge modus. Nå har vi vert heldige å få noen nye funksjoner i gratis oppdateringer, men jeg savner fortsatt en del.
Jeg savner veldig terreng verktøyene fra tidligere generasjoner av spillet der vi kunne lage dammer og heve/senke terrenget. Vi kunne lage utrolig flotte og mer naturtroe hager og parker før. I en slik pakke skulle jeg og likt å få med noen ekstra halv-vegg høyder og flere trapper. Jeg har utrolig lyst på U-trapp, L-trapp, Spiraltrapp, S-trapp og de trappene som har bredere trinn helt nederst.
Flere typer grunnmur som for eksempel de stolpe «grunnmurene» som var med i øyparadis. Disse var veldig kjekke å bruke for å bygge på ujevnt terreng. Da kunne man bygge hus med terrasse eller entre over vannet.
Dette er noe jeg lett kunne betalt for.

Spiller du andre spill enn The Sims?
Ja, jeg spiller en god del andre spill både på pc og konsoll. Av konsoller har jeg PS3, Nintendo Wii U og Nintendo 2Ds.
På mine Nintendo enheter er det Super Mario spillene som har min interesse. Til sammen har jeg over 30 ulike spill fra Super Mario universet. På PlayStation går det I favorittene mine The Last of Us og Uncharted serien, samt Red Dead Redemption, Heavy Rain, beyond two souls og lignende. På pc går det i mye av det samme som på PlayStation. Av det jeg har på pc så er det Tomb Raider, Quantunom Break, PUBG (playerunknown’s battleground), RainbowSix Siege og COD som er favoritter, samt hysterisk morsomme spill som Gang Beasts og Human: Fall flat.
For å si det enkelt så liker jeg varierte spill i alle typer sjangrer.

TS4-Krystall
Level Up Norge ble i utgangspunktet nedlagt av VG i desember 2015.
Da smelte en haug med norske gamere knyttneven i bordet, og krevde å få tilbake vårt kjære Level Up! Level Up tester NYE spill, og anmelder det fortløpende på youtubekanalen deres. De har også sin egen podcast der, de prater om spill, og har faste livestreams på onsdager. LIKER DU SPILL? Hvis ja… Da bør du sjekke ut Level Up! Som eier av Simskrystallen, vil jeg anbefale Level Up på det sterkeste.
Med vennlig hilsen, Simon
TS4-Krystall

TS4-Krystall

Level Up Har du lyst til å støtte Level Up?
Vi har gått indie og setter voldsomt pris på all den støtte vi kan få! Tusen takk for ditt bidrag.
Du finner vår Patreon her: https://www.patreon.com/levelupnorge


~ Hva har skjedd siden sist ~

Kan vi vente oss værpakke snart? Nettsiden til Maxis har blitt re-designet!

Postet: 28.Nov.2017 av Sunniva Helena Berkmo
ts4sp08-iconEA er beryktet for å gi hint om kommende pakker i de eldre pakkene som allerede er sluppet.  I Sims 4: Gøy med gjengen fikk vi en ny topp med et motiv av  en by mot horisonten. Bare noen måneder senere var livet i byen annonsert. La oss fortsette å snakke om ….

> Les mer

Postet: 28.Nov.2017 av Sunniva Helena Berkmo
670px-Speak-Simlish-Step-6SimGuruDrake fortalte i går at Maxis sine offisielle sider hadde blitt re-designet! Nå finner du for eksempel jobblistene deres mye enklere. Sjekk det ut!

> Les mer

Juksekoder til Katter & Hunder

Postet: 28.Nov.2017 av Alexandra
Har du ventet på juksekodene til The sims 4 Hunder og katter?
Vel, her har du noen! _:-)

Med litt hjelp fra Zerbu har simscommunity klart å finne juksekodene til the sims 4 Hunder og Katter som var gjemt dypt i spillkodene.

Disse juksekodene vil gi deg vetrinærfordeler og muligheten til å drepe dyret ditt som begynner å bli gammelt. Vi holder fortsatt på med å finne koder.

> Les mer

  Nye ansatte
Vi har fått 2 fantastiske NYE ansatte på nettsiden vår. Ta godt imot Gunn Marie og Sunniva Helena. De 2 vil dere bli godt kjent med fremover! 🙂
Level Up Norge
71 grader NoScope

Postet: 27.Nov.2017 av Simong
Flere av deltakerne har fått en god tone i det siste, men hva vil til slutt seire? Vennskapet eller spillet? En ny oppgave introduseres, og konkurranseinstinktet herjer.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje