Offisiell blogg,  The Sims 4

EN OPPSUMMERING AV THE SIMS/SPCAI-KAMPANJEN!

I løpet av de siste fire ukene har dere hjulpet oss med å promotere en fantastisk organisasjon som gjør en stor innsats for å fremme helse hos kjæledyr, og som finner nye hjem til dyr som trenger det. Det har vært en spennende opplevelse å få samarbeide med SPCAI, og det er en glede for oss å vise dem det engasjerte nettfellesskapet vårt.

Vi vil gjerne si TUSEN TAKK til alle som deltok. Om dere lagde et kjæledyr, lastet ned et kjæledyr eller delte noe dere hadde laget (eller noe laget av andre), er det DERE som gjør dette nettfellesskapet til det beste i hele dataspillverdenen.

Sjekk ut noen av de fantastiske kjæledyrene folk har delt med oss i løpet av de siste fire ukene. Følg disse fantastiske spillerne, og forsett å dele deres egne kjæledyr med oss med #Sims4Paws på sosiale medier og i galleriet.

Luna_Cinderellimouse_002.jpg.adapt.crop16x9.1455w
Luna av Cinderellimouse – Denne søte, lille kattungen har nylig blitt adoptert av av Cinderellimouse for å minnes den store dagen da hun lagde det lille nøstet i spillet.

Molly_SmolTrashcan.jpg.adapt.crop16x9.1455w
Molly av SmolTrashcan – Denne vakre hunden er en engelsk springer spaniel og er eventyrlysten og lojal. Molly ser etter et sted å bo, kanskje hjemme hos simmene dine?

Finland_Joksu202.jpg.adapt.crop16x9.1455w
Represent Finland av Joksu202 – Denne hunden markerer Finlands 100-årsjubileum som uavhengig land med blått og hvitt. Hun har også et kraftig jaktinstinkt, men er vennlig mot alle.

RepresentCanada_Daanniielle.jpg.adapt.crop16x9.1455w
Represent Canada av Daanniielle – Dette er en majestetisk katt som er laget for å markere Canadas skjønnhet. Her får du en hengiven, vennlig katt med en fri sjel som tilfører enda mer kjærlighet til simmenes hjem.

I tillegg til å profilere disse dyktige spillerne, vil vi også gi noe tilbake til det fantastiske nettfellesskapet som har støttet oss gjennom dette initiativet. I dagens oppdatering finner du sju nye dyreinspirerte hatter simmene kan bruke for å vise at de er glade i kjæledyr!

TS4_HOLIDAY_CELEBRATION_01_001.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Sist, men ikke minst, har vi lagt til nytt innhold i julefestpakken for å vise at vi bryr oss om spillerne våre på den sørlige halvkule, som feirer jul når det er sommer. Sjekk ut de nye tingene i byggemodus, og pynt opp med sandmannen Kalle, en surfende julenisse og flippflopplampetter!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje