Offisiell blogg,  The Sims 4

DRA UT I VILLMARKEN MED THE SIMS 4 JUNGELEVENTYR

Ute etter å utforske noe nytt? Kanskje noe skikkelig eksotisk? Da trenger du ikke lete lenger, for nå kan vi fortelle deg at The Sims 4 Jungeleventyr lanseres 27. februar på PC og Mac! I The Sims 4 Jungeleventyr kan du ta med simmene på mystiske eventyr, oppdage en ukjent kultur og reise til et unikt landskap i jungelen. Det er masse å utforske! Her har du en sniktitt på noe av det simmene kan gjøre.

I denne pakken kan simmene dra til det mystiske landet Selvadorada. De kan utforske jungelen, oppdage skjulte innsjøer, lete etter kunstskatter og masse annet. De kan også finne et hemmelig tempel i jungelen, der de kan utforske mange mystiske rom. Store skatter eller livsfarlige feller venter rundt hvert hjørne. Pass opp for kampesteinen!

Er du ikke så glad i farlige eventyr? Men likevel ute etter litt krydder i hverdagen? Simmene kan prøve nye matretter, herje på dansegulvet med fresh musikk og pynte seg med lokale moteklær. De kan også grave ut og undersøke kunstskatter de kan ta med seg hjem. Kommer de til å finne noe eldgammelt, vakkert og mystisk? Kanskje det, men pass opp for verdiløse forfalskninger!

Alt dette høres sikkert supergøy ut, men alle eventyr bør vel inneholde litt risiko, eller hva? Husk at mens simmene er på tur, må de passe seg for bier, giftige edderkopper og andre livsfarlige skapninger. Og i tillegg må de passe seg for elementene. Så ikke kom her og si at vi ikke advarte deg!

Er du klar for denne nye opplevelsen? Vi gleder oss til å se hva dere oppdager i The Sims 4 Jungeleventyr når pakken lanseres til PC og Mac 27. februar 2018.

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Sjekk minimumskravene for denne pakken.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje