Offisiell blogg,  The Sims 4

“5 FÆLE DATER”, FORTALT AV THE SIMS

Til lykke med valentinsdagen! Dette er en virkelig herlig dag. Det er dagen da etterspørselen etter hjerteformede senger plutselig går i taket, og klasserom ser ut som om de er hentet rett ut av en roman som heter “Fifty Shades of Pink”. Vi håper virkelig at du har den beste valentinsdagen du kan tenke deg, men noen av oss har det kanskje ikke slik.

Greit, alle har vært på dårlige dater. Om det er småpraten som ikke funker, om den du er på date med har spinat mellom tennene eller om det bare er helt elendig kjemi på gang – det er ingen som liker sånne dater. I hvert fall ikke når det rammer deg personlig. Men hva om det skjer med simmene dine?

Å sende de små, digitale skapningene på en konstant rekke dårlige dater virker som en gøyal måte å plage dem på.
Og siden vi er i skikkelig valentinsstemning, gjorde vi vårt beste for å spille gjennom fem elendige dater, så vi kunne dele disse forferdelige opplevelsene med dere. Så spenn dere fast!
 

En bjørnetjeneste

Når du ringer på, og den du skal på date med åpner ikledd bjørnekostyme med døde øyne. Setningen om å “elske å gå i dvale” i datingprofilen virker med ett mer forståelig.
 

Fritt antrekk

Når du drar til ruinene for å ta en romantisk svømmetur, og den du er på date med insisterer på å bade naken. Kanskje ikke fyren med bjørnekostymet var så ille likevel.
 

Festens midtpunkt

Når daten går ganske bra … helt til noen skrur opp musikken og han du er på date med insisterer på at han kan slå hvem som helst i dansekonkurranse. Og det er meget diskuterbart om han kan det.
 

Ut i villmarken

Når dere ser på stjernene sammen, og simmen din prøver seg på et kyss. Men akkurat da løper han du er på date med for å bæsje i skogen.
 

Kan alltids vente til neste år

Når du gir opp og går med på å ta en ingefærøl med fyren i bjørnedrakt.

Det er klart, dette er bare opplevelsene til én sim, og du har sikkert opplevd noe verre. Hvis du er i det sjenerøse hjørnet, er det bare å dele historier om fæle dater med oss. Vi har popkorn.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje