Nyheter

The Sims Mobile kommer I DAG!

ENDELIG er ventetiden over! The Sims Mobile kommer endelig i dag! Etter utallige oppdateringer, bugfikser og oppgraderinger siden myklanseringen har vi endelig kommet dit at det blir tilgjengelig for alle. 

Klokken 16:13 var det fremdeles ikke mulig for Android å laste ned appen. Det er anslått at appen blir tilgjengelig ca kl 18:00 (9AM PT), men ta forbehold om at mange kommer til å laste ned appen på dette tidspunktet og utover kvelden. Dette kan bety at det kan være forsinkelser i App Store/Play-butikken (der man laster ned apper).

OPPDATERING 18:28
Spillet skal nå være lansert over hele verden, men enkelte får ikke opp dette i sin app-store. Årsaken til dette er at det kan ta litt tid før spillet dukker opp i alle butikker og land. Anbefaler derfor å prøve igjen utover kvelden, og følg gjerne med på sosiale medier, feks hos vår samarbeidspartner på Facebook som du kan finne her (krever medlemskap i gruppen for å se innlegg). 

OPPDATERING 19:01
Spillet er nå tilgjengelig for nedlasting! 

 

Kilde: Sims Community

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje