Nyheter,  The Sims 4

Bowling- og Treningsstæsj er nå tilgjengelig på konsoll

Våren kommer, kjære simmere. Og selv om det kan bety forsamlinger, blomstre og fargefulle klesplagg, betyr det også at simmene dine sikkert vil ta turen ut og oppleve noen nye aktiviteter!

La os kunngjøre at The SimsTM 4 Treningsstæsj og The SimsTM 4 Bowlingstæsj* nå er tilgjengelig på Xbox One og PlayStation 4. Se hva du kan gjøre med disse utrolige tilskuddene.

Men først, trening:
Med Treningsstæsj kan du bygge det ultimate treningsrommet til dine simmer og gjøre dem klare for stranden. De kan bygge opp treningsferdigheter – og muskler – med en tredemølle, stilige treningsapparater og boksesekker. Pluss at mens de forbrenner kaloriene kan simmene se trendy ut i nye klær. Tross alt, fysisk trening krever fysisk kledning, ikke sant? Så du forresten klatreveggen? Stemmer. Den med de kule flammene! Muu-hahahaha! Nå kan du faktisk få simmene til å svette for livet. Ganske sadistisk av deg, men til syvende og sist var det vel kanskje vår idé. La svettetårene renne med denne pakken.

Rull i vei:
Greit, på tide å roe ned etter den runden. Hva sier du til litt go gammeldags bowling? Du vet, kompiser som bygger bånd og romantikk som blomstrer over strikes og spares. Lag det perfekte stedet å henge med en bowlingbane i huset til simmen din! Nivå opplåst, mener nå i det minste jeg. Eller du kan lage en heftig bowlinghall for alle dine kjegle-elskende simmer. Dekorer den med et herlig troféskap og gjør det ekstra stilig med fargefulle lys. Simmene dine blir nok proffer på nulltid. Enda en i renna? Vel, i det minste ser du søt ut med de nye klærne.

Er disse pakkene noe for deg? The Sims 4 Treningsstæsj og The Sims 4 Bowlingstæsj er ute i dag på Xbox One og PlayStation 4.

*Krever at du har The Sims 4 på gjeldende plattform (selges separat) og alle spilloppdateringer for å spille.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje