Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Guide: Hvordan bli en havfrue

Nå er det kommet en ny utvidelsespakke til The Sims 4, og det betyr, nye ting. Et høydepunkt i denne pakken er havfruer! Spørsmålet er: Hvordan kan du bli en havfrue? Det finner du mer ut av her.

Lage en havfrue-karakter

Den første og enkleste måten for å lage en havfrue er via CAS (Create-A-Sim). Her kan du velge å legge til at simmen skal være en havfrue, på samme måte som du lager en vampyr.

For å lage en havfrue kan du klikke nederst på venste hjørne og velge havfrue. Du kan derretter lage simmen akkurat slik som du vil. Du kan endre hårstil, farge, halen, osv.

Når du har laget simmen kan du gå tilbake til spillet med simmen din og klikke på havet for å svømme rundt. Når du kommer i vannet vil simmen din ta en forover-salto og endre seg til havfrue, og svømmer rundt som en havfrue. Når du er ferdig kan du gå tilbake til land og simmen din blir normal.

 

Hvordan bli en havfrue

Hvis du heller vil bli en havfrue ved å spille spillet får du en guide her. Du må gå til området som kalles Mua Pel´am som ligger i Sulani. Når du kommer hit må du gå til området som er ved siden av fossen. Under finner du et skjermbilde av hvordan det ser ut:

Følg pilen mot høyre, følg den stien
Følg pilen mot venstre, snu kameraet
Slik ser grotten ut

Som du kan se så er det en grotte der. Klikk på grotten, velg deretter Utforsk. Simmen din blir borte for en stund, men når simmen kommer tilbake burde du ta en titt i utstyrslisten til simmen din. Det er nemlig en sjanse for at simmen har tatt med seg havfolktang. Sant skal sies at jeg ikke fant dette før etter en god del forsøk, og når jeg endelig kunne velge Gå igjennom hulevann.

Alt du trenger å gjøre når du har fått tak i dette er å spise en (1), deretter kan du gjøre alt som havfruer kan gjøre.

Hvordan få en havfruesim til å bli en normal sim igjen

Dette er faktisk ikke så vanskelig. Når du har funnet havfolktang i grotten får du gjerne 10 stk. Om ikke så kan du plante disse slik at du har en del. Det du trenger for å bli en normal sim igjen er to (2) havfolktang og spise begge. Da blir simmen igjen normal.

Alt du trenger å vite om havfruer i The sims 4 : Tropeliv

Simmen din kommer ikke til å bli en havfrue på land helt ut av det blå. For at simmen skal bli en havfrue må simmen være i vannet. Når de er på land ser de ut som, og går som andre simmer.

En annen ting du må tenke på er at havfruer har ikke hygiene på behovsmåleren. Det de derimot har, er væskebalanse. Det betyr at du må komme deg i vannet nå og da for å fylle denne.

Simmene kan bruke væskebalanse til å tilkalle delfiner og endre været. Det er faktisk ganske kult!

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje