Nyheter

Bærekraftig Liv vil ha en effekt på de andre verdene!

Vår største bekymring etter kunngjøringen om The Sims 4 Bærekraftig Liv-pakken var om pakken var begrenset som spillfunksjon som er eksklusivt for den nye verdenen til Evergeen Harbour. Pakken lover forurensning og generell økologiske effekter på verden rundt deg – men teamet var ikke veldig tydelige på hvilken verden.

SimGuruFrost har avklart dette på Twitter og sagt at Bærekraftig Liv vil påvirke nesten alle The Sims 4 verdnene! (Inkludert de fra tidligere pakker) – bortsett fra destinasjonsverdene/ferie plassene som Granite Falls og Selvadora, samt StrangerVille fordi pakken allerede har en tilnærmet handling.

Han bekreftet også at du vil være i stand til å sette økologiske fotspor på vent og sette den på pause i spillalternativene! Så om du ikke vil at det skal påvirke de andre verdene, kan du altså skru det av om du ønsker!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje