Oppdateringsmerknader

THE SIMS 4 PC & KONSOLL: OPPDATERING 03. Juni.2020 + PATCH NOTES | OPPDATERT!

Endelig har oppdateringen mange har ventet på kommet! I denne oppdateringen kommer blant annet fri plassering av dører og vinduer. Brannmenn kommer også til spillet! Det har vært noen oppstartspoblemer med denne oppdateringen som har gjort at mange ikke fikk i gang spillet sitt. Disse feilene ble rettet i en patch torsdag kveld 04. juni 2020. 

Oppdatering 03.06.2020

PC: 1.63.133.1020 / Mac: 1.63.133.1220

Konsoll: Versjon 1.25

The Sims 4 Bærekraftig liv Utvidelsespakke lanseres om bare et par dager, og siden vi vet at å leve et fullt ut bærekraftig liv krever en del muskler, har vi lagt til noen spennende forbedringer for livskvaliteten for å bane vei.

Mellom oppdateringer i utstyrslisten, nye gjenstander i simskaperen fra et overraskende samarbeid med M·A·Cgjenkomsten av to elskede NPC-er, samt noen skikkelig kule nye byggefunksjoner, håper vi at dere digger denne oppdateringen.

  • SimGuruJill og SimGuruRusskii

 

NYE OG FORBEDREDE FUNSKJONER

OPPDATERINGER FOR UTSTYRSLISTEN

Medsamlere, denne er til dere: Vi har oppdatert simmenes utstyrsliste med muligheten til filtrere, sortere, legge til som favoritt, velge flere og selge flere i én enkel håndvending. Aldri har det vært enklere å håndtere den enorme haugen med samleobjekter du har samlet opp de siste fem årene!

FRI PLASSERING AV DØRER OG VINDUER

For å følge med resten av stilen til Bærekraftig liv, er plassering av dører og vinduer nå også tilgjengelig utenfor systemet. Mer om gitter. Den begrensende typen flisegitter som pleide å forhindre deg i å plassere vinduer og dører akkurat der du ville ha dem. Ved å holde nede Alt-tasten mens du drar, får du oppleve den digge følelsen av å fritt plassere vinduer og dører.

STIGER

Vi har lagt til stiger som en del av byggesystemet. I byggekatalogen finner du en gratis klassisk trestige under kategorien Trapper (og stiger). I motsetning til brygge- og stigegjenstander for bruk på vanntomter i Livet i tropene, kan disse stigene plasseres hvor som helst på tomten, og de kan brukes som vanlige trapper for å komme seg opp og ned mellom etasjer.

M·A·C COSMETICS

Sa du at trengte nye, freshe utseender for simmene dine? Vi har samarbeidet med intet annen enn M·A·C Cosmetics for å gi dere 12 moteriktige sminkeutseender som passer for alt fra hverdags til fest. Hvis du ikke allerede bruker innstillingen «Ukomprimerte sim-teksturer» i Innstillingsmeny på PC og Mac, anbefaler vi at du prøver det. Dette er nå aktivert som standard på profilene for innstillinger for Høy og Ultra grafikk. Da skal du virkelig få se freshe simmer. Mens konsollversjoner av The Sims 4 ikke har innstillingen i Innstillingsmenyen, bruker hver konsollspesifikasjon automatisk de optimale grafikkinnstillingene basert på systemets ressurser.

INNDRIVER-NPC

Inndriver-NPC-en har gått ut som æresstudent fra Universitetet i Britechester i Studentliv med en grad innen skurkerlighet, og har selvfølgelig bosatt seg i grunnspillet. Nå skal alle simmer få smake sin egen medisin hvis de ikke betaler regningene sine.

REGNINGSOPPDATERING

Når vi snakker om regninger … Vi har lagt til et sammendrag over simmenes regningsinformasjon. Dette er tilgjengelig via samhandling med postkassen eller telefonen. Nå kan du se hvor stor prosentandel av regningene som går til vann og strøm, få innsikt i alle avgifter, reduksjoner eller straffegebyrer. Alt dette og mer, kalkulert og finregnet presentert for at du skal få bedre innsikt.

LEGACY-MERKER I NABOLAGSKARTET

Vi har lagt til kartmerker med nabolagsbeskrivelser for eksisterende nabolag som ikke allerede hadde dem. Vi har nå lagt til fine ikoner, navn og beskrivelser for alles kjære Willow Creek, Oasis Springs, Newcrest og Windenburg. Okei, nå kan dere danse jubeldansen.

OPPDATERINGER UTENFOR SYSTEMET

Det er vanskelig å liste opp ett enkelt avsnitt med morsomheter, så vi kjører heller på med punktliste.

  • Tomtetrekket utenfor systemet knytter seg nå til den nye regningsoppdateringen vedrørende vann- og strømforsyning. Uten overskuddsforsyninger, fungerer tomter utenfor systemet sånn som de gjorde før. Med overskuddsforsyninger, fungerer det mer som en vanlig tomt innenfor systemet.
  • Vi har også lagt til en ny byggekategori for utenforsystemet som gjør det mulig for spillerne å finne gjenstander for utenfor systemet, samt overlevelsesutstyr.
  • Vi har sett skikkelig på stearinlysene for å se til at de fungerer som de skal når strømmen går.
  • Kjøleskap som støttes utenfor systemet har nå en «Tilsett is»-samhandling som gjør det mulig for simmene å bevare mat lenger – så lenge isen ikke smelter!
  • Simmene kan på egen hånd bruke komfyrer og kjøleskap når de er utenfor systemet, ikke bare griller som før.
  • Innhøstinger gir nå unike humørelementer når de konsumeres utenfor systemet.
  • Hunder og småbarn har nå en unik samhandling som gjør at de kan bades i badekar selv utenfor systemet.
  • Du kan nå rengjøre gjenstander ved å bruke samhandlingen «Bruk muskler». Nam!
  • Spillere kan samle vannforsyning fra fiskeplasser i grunnspillet. Med Livet i tropene kan de samle vann fra fossefallet. Du kan også samle vann fra alle verdener med «havvann» som kan svømmes i. Med De fire årstider kan du samle vann fra snøfonner.
  • Humørelementer som er spesifikke for utenfor systemet, tar nå behov og simmens personlighetstrekk i betraktning når de avgjør om en sim skal motta et positivt eller negativt humørelement når de bor utenfor systemet.
  • Vi har lagt til flere nye oppskrifter som kan lages utenfor systemet så lenge en sim har gode nok matlagingsferdigheter. Noen oppskrifter krever spesielle ingredienser, som Fosskokende froskegryte – som tilfører et skikkelig kult overlevelseselement til spillopplevelsen utenfor systemet, samtidig som du gir simmene sterke nye humørelementer som hjelper dem å overleve i villmarka.

INGEN ADGANG

Noen av dere som har spillpakken Vampyrer, setter pris på Vlads påfunn mer enn andre. Jeg personlig digger å få sjarmerende besøk fra Vlad, og noen ganger kunne jeg virkelig trengt et fint kompliment for nakken min. Men vi har hørt at et lite utvalg simmer ikke liker å bli bitt i nakken og få behovene slukt av en invaderende nattegjest uten respekt for noen som helst grenser … Hold vampyrer og andre uønskede gjester borte med en ny Ingen adgang-samhandling som vi har lagt til for døren.

SEND HJEM-SAMHANDLING

Og når vi snakker om uvelkomne gjester … VI har lagt til en ny Send hjem-samhandling som er tilgjengelig for besøkende NPC-er eller som en selvstendig samhandling ved flere gjester. Hvordan er denne samhandlingen annerledes enn Be om å dra eller Gå bort? Nå skal du høre her. I motsetning til de mindre effektive forgjengerne, er denne samhandlingen nesten umiddelbar, og etterlater de besøkende uten sårede følelser eller knuste forhold. Vi har lagt denne samhandlingen som et nyttig verktøy for spillerne, og ikke nødvendigvis som en mekanikk for historiefortelling.

GJENSTANDER I BYGGEMODUS HAR EN INNVIRKNING PÅ SPILLOPPLEVELSEN

Hvordan du velger å bygge tomten din, kan ha en innvirkning på spillopplevelsen. Bestemte gjenstander som veggmønstre, gulvmønstre, gjerder og søyler gir ulike endringer for spillopplevelsen. Noen av disse endringene påvirker hvordan regninger og offentlige tjenester blir beregnet ved å øke eller redusere produksjon eller bruk av strøm- eller vannforsyning, samt å øke eller redusere kostnaden på regningene. Du kan nå påvirke miljøpoeng med bestemte gjenstander og materialer. Gipsvegger uten veggmønstre reduserer nå miljøpoengene slik de gjorde i The Sims 3. Valget av gulv- og veggmaterialer kan også påvirke evnen til å spre ild eller vannlekkasjer med økt eller redusert hastighet. Foretrekker du heller å bygge tomten din uten å måtte tenke på disse tingene? Null stress! I Spillopplevelsesmenyen finner du et alternativ for å slå av alt dette.

BRANNSIM-NPC

Og når vi snakker om brann, kommer jeg på én ting til. Har du hørt at vi har lagt til en brannsim-NPC i spillet? Vi tok noen deler fra oppførselen til den klassiske brannsim-NPC-en fra The Sims, The Sims 2 og The Sims 3 og vridde og vendte litt for The Sims 4. Når en brann oppstår, kommer brannsimmer automatisk til tomten hvis du har en brannalarm installert. På den måten, hvis du tilfeldigvis liker at ting blir litt svidd, kan du «uheldigvis» bare glemme å installere en brannalarm. Det er greit. Vi skal ikke fortelle det til en levende sjel. Hvis du faktisk glemte å installere en brannalarm, kan du ringe brannvesenet fra telefonen ved å klikke på selve brannen. Dersom du ringer brannvesenet, men det faktisk ikke er en aktiv brann på tomten, får du en skjønnsmessig bot for feilutrykning. Du blir imidlertid ikke straffet dersom det faktisk var en brann, men som ble slukket rett før de ankom. Brannsimuniformen er tilgjengelig i simskaperen, og gir simmen som bruker den et brannsikkert humørelement. Dette gir dem ekstra beskyttelse mot branner, i tillegg til å gjøre dem i stand til å slukke branner raskere selv. Det er verdt å merke seg at brannsim-NPC-er ikke rykker ut til branner på Sulani i Livet i tropene. Sulani har allerede et lokalt brannvesen som skal håndtere disse krisene, og hvem vil vel egentlig bruke tungt brannsimutstyr i tropene?

STILER FOR SMÅROLLINGER AND BARN

Vi har lagt til mer enn 20 nye stiler for barn og småbarn ved å bruke allerede eksisterende gjenstander fra simskaperen i grunnspillet til å sette farge på noen av antrekkskategoriene som tidligere var litt kjedelige.

TRIMMING AV TELEFONINVITASJONER

Etter fem år med utvidelsespakker, spillpakker og stæsjpakker, har telefoninvitasjonene begynt å bli litt plagsomme. Bare få strakser etter at du flyttet inn, hadde du Lucas Munch på tråden, masende om å bli med til skrenten. Og ikke lenge etter det, fikk du kanskje forespørsel fra Vivian Lewis om du ville bli med henne på krydderfestivalen. Hallo, liksom?! Kan jeg bare få komme meg i hus først?! Vi har justert denne funksjonen for å balansere alle disse tidligere konkurrerende telefoninvitasjonene for å gi deg en mer meningsfylt og helhetlig opplevelse.

MINDRE INVADERENDE ØREPLUGGER

På samme måte som med trimmingen av telefoninvitasjonene, ville vi også fikse på en våre mer presserende varslinger. De gratis ørepluggene som spretter opp med Treningsstæsj, har blitt endret til en mer passiv melding som kommer opp, og gir simmen ørepluggene automatisk når du trykker på dem. Tiden da du gjentatte ganger måtte fortelle spillet at du IKKE ønsket gratis øreplugger, eller verre, trykte OK ved et uhell, er nå over.

 

KONSOLLOPPDATERINGER

Bærekraftig liv kommer ut samme dag på alle plattformer, og markerer en viktig milepæl for The Sims 4. Nå kan simmere spille det samme innholdet og dele nye kreasjoner i Galleriet samtidig. I denne oppdateringen for konsoll, får simmere flere funksjoner for å forbedre livskvaliteten:

Vi har lagt til en ny Overlegg-påminnelse for kontroller som vises i simskaperen, galleriet, levemodus og byggemodus. Dette skal gjøre det enklere for nye simmere å hoppe inn i spillet uten å måtte pugge alle kontrollene.

  • Hvis du ikke vil bli minnet på dette, og du kan kontrollene utenat, kan du slå av Overlegg-påminnelse for kontroller i Spillinnstillinger > Annet-menyen
  • Overlegg-skjermen til kontrolleren er tilgjengelig for de som ønsker den.

Vi går videre til oppdateringer og feilrettinger:

 

The Sims 4

  • macOS-spillere skal ikke lenger møte på feilen setLocale.zsh. Men, både Origin og TS4 må være oppdaterte.
  • Simmer skal ikke lenger få tilfeldige tilbehør eller plagg på seg når de tar på seg et håndkle.
  • Simmer som er stil-influensere kan nå fjerne trender de har skapt med samhandlingen Tilbakestill trend.
  • Vi har løst et problem der simmer ikke kunne ta vare på seg selv etter at de hadde vært i barnehage som småbarn.
  • Noen tak er oppdatert for å fjerne visningen av svarte sider når de ble lagt til på tak.
  • Aktive simmer får ikke lenger humørelementet anspent som følge av lite trening når de faktisk akkurat har trent. Skjer med fiskebollene, bror?
  • Simmer får ikke lenger humørelementet utslitt umiddelbart etter at de har startet treningen. Vi vet at det tar tid å bygge utholdenhet, men vi bestemte oss for å gi simmene sjansen til å yte i treningen før de blir helt utslitte med én gang.
  • Barnesimmer kan nå låse opp dataspillferdigheter etter at de har nådd toppen av mentale ferdigheter istedenfor motoriske ferdigheter, noe som gjorde at voksne ferdigheter ble tilbakestilt for barnesimmer når de fullførte ambisjoner.
  • Vi har løst et problem hvor noen husstander ikke viste navnene sine i verdensadministrasjonen.
  • Vi har ordnet opp i krav for å fullføre Den store landskapsarkitekten-oppgaven som er en del av Herregårdsbaron-ambisjonen.
  • Vi har løst et problem hvor gjenstander fra byggemodus, som f.eks. lamper fikk status som PÅ når de ble plassert hvis offentlige tjenester var slått av (enten på grunn av ubetalte regninger eller at tomten var utenfor systemet).
  • Vannpumpen, fiskestedene, mystisk ønskebrønn fra Romantisk hagestæsj og den inspirerende eksotiske vannhagen fra Kjendisfaktor har nå samhandlingen Samle vann når tomten har trekket Utenfor systemet.
  • Vi har løst et problem hvor den Subtile Skålen ikke var subtil i det hele tatt, og gjorde at gjenstander fra byggemodus ble plassert tilfeldig hvis du dro dem i nærheten av den.
  • Tenåringssimmer ser nå riktig tips når de prøver å skaffe personlighetstrekket «Fruktbar» fra belønningsbutikken. Nei, de er ikke roboter.
  • Vi har løst et problem hvor noen takskjegg klippet inn i blokker.
  • Vi har løst et problem hvor samhandlingen Rydd opp falt ut av handlingskøen hvis skitne tallerkener ble plassert på en kjøkkenbenk.
  • Siden vi har lagt til en ny søppelsykkel i Bærekraftig liv, har vi gjort sykkelhjelmen tilgjengelig for alle i simskaperen. Nå kan du gi simmen din en hjelm, uavhengig om hvorvidt du har en pakke som inkluderer sykler.
  • Simmer får ikke lenger sporadiske tekstmeldinger om å bli med på en date fra simmer de ikke er romantisk involvert med. For det var piiiinliiiig …
  • Småbarn kan ikke lenger be fremmede om veiledning for enkelte samhandlinger som er i gang. Med unntak av «Inviter Bob til Musikk», fordi det er ikke min simulasjon om jeg ikke får danse.
  • Vi har løst et problem med teksturene øverst i diverse trapper.
  • Vi har løst et problem som gjorde at tilfeldig-knappen ikke fungerte ordentlig når mannlige simmer hadde på seg sminke i simskaperen.
  • Nå kan planter plasseres nærmere grunnmurer når juksekoden moveobjects er på, så lenge mesteparten av plantens flate er utenfor grunnmuren.
  • Vi har løst et problem hvor simoleoner ikke ble lagt i husstandens pengebeholdning når man flyttet og solgte møbler.
  • Vi har løst et problem hvor fargen gikk tilbake til standard hvis du forhåndsviste visse vinduer på diagonale vegger.
  • Simmere som har macOS Catalina og grafikkortet Intel Iris Plus Graphics 640 opplever ikke lenger firkantede skygger under simmene sine.
  • Vi har løst et problem med Tredør i præriestil med to paneler der fargepalettene ikke ble vist riktig på begge sider av døren.
  • Nå kan simmene kaste matpakker som har blitt fordervet. Vekk, ekkel mat!
  • Vi fikset noe merkelig med forsvinnende trapper på lukkede gårdsplasser.
  • Vi fikset et trappeproblem hvor reposer ikke fungerte ordentlig på tomter som har hevede grunnmurer og kjellere. Simmer skal ikke lenger gå gjennom vegger, og alt skal se passende ut.
  • Vi la til manglende forfremmelsesskjermer for karrierer fra diverse pakker.
  • Vi fikset brukergrensesnittelement og ikoner fra flere pakker.
  • Spandriller kan nå påføres gjerder på ordentlig vis.
  • Trapper kommer ikke lenger til å krympe når man øker grunnmurhøyden.

 

Gøy med gjengen

  • Vi har løst et problem hvor ikke-lokale bybeboere dukket opp på øya i Windenburg, som nå har fått navnet «Den falleferdige øya».
    • Jo, Windenburgere (Windenburgsker? Windenburgesere? Windenburgmenn?) elsker å ha besøk fra andre verdener, har de stemt dem av øya. Eeeeeller ikke.
  • Vi har løst et problem som gjorde at en feil inntraff når man slettet eller redigerte klubber.

 

Livet i byen

  • Vi har løst et problem hvor tiden ble desynkronisert ved hastighet 3. Ingen mer ødelegging av tidsrommet – eller romtiden!
  • Veterinærklinikker kan ikke lenger plasseres i toppleiligheter.
  • Gatesalgkunder kommer ikke lenger til å vandre inn i simmenes hjem og bruke alle tingene deres. Det er hyggelig å ha potensielle kjøpere til stede, men dette var bare frekt, dette er IKKE en velkomstkomité.

 

 

Katter og hunder

  • Spillfremdriften går ikke lenger tapt når du redigerer / legger til / sletter karriereantrekk i simskaperen.
  • Vi har løst et problem som gjorde at kjæledyrs behov ikke ble oppfylt hvis du ikke spilte en aktiv husstand.
  • Kjæledyrbæsj kan nå brukes som plantegjødsel. Kos deg med hagearbeidet!

 

De fire årstider

  • Nå kan simmene selge blomster i buketter fra utstyrslisten.
  • Simmene legger nå vekk paraplyene sine før de utfører visse samhandlinger. Fordi … det virker komplisert å ha årnings med en oppslått paraply. Vi dømmer ikke, men … det virker litt komplisert, da.
  • Vi har løst et problem med selvlagde høytider i kalenderen etter at årstiden var over.
  • Nå kan Kong Vinter ta av seg skjegget og skifte i simskaperen hvis han er en del av en aktiv husholdning. Men, hvem våger å barbere av Kong Vinter skjegget!? Hvem!?

 

Kjendisfaktor

  • Vi løste er problem med skuespillerkarrieren der simmer ikke kunne fullføre jobben når de dro ut på en reise og kom hjem igjen før det var tid for jobb.

 

Livet i tropene

  • Nå lages Lotta cocolata med ekte kokosnøtter fra simmenes utstyrsliste. Hva ble de laget av før, egentlig? Det finner vi aldri ut! Aldri aksepter falsk Lotta cocolata … aldri!
  • Vi har løst et problem hvor noen kjappe måltider trengte mikrobølgeovn når man var utenfor systemet, hvor det ikke var behov for det. Yoghurt i mikrobølgeovnen? Nei.
  • Havsimmer i simskaperen kan ikke lenger få tilfeldige personlighetstrekk. Det gjør at de ikke mister Havsim-trekket, ei heller mystikken og sjarmen.
  • Nå tar havsimmer på seg passende karriereantrekk når de går på jobb. Jeg kan se det for meg nå, havsimmer som leger hadde vært et herlig TV-program.
    • «Dr. Havfrue, hva anbefaler du?»
    • «Nei, vi må nok bruke tang.»
      • Gi Russkii mer kaffe, vær så snill …
    • Vi har løst et problem hvor noen singleter i Livet i tropene ikke havnet i riktig kategori i simskaperen.
    • Havsimbarn som ble laget i simskaperen vokser nå opp til å bli funksjonelle havsimvoksne.
    • «Gå på jobben»-knappen for småjobber er ordnet for simmer på ferie.
    • Dråpetelleren fungerer nå på stylter, ikke bare grunnmurpynten.
    • Vi har løst et problem hvor simmer på tomter som er utenfor systemet dusjet hele tiden. Nå tar de seg bare en dusj når det trengs. Men, med denne hetebølgen er det når som helst, vil jeg påstå!

 

Studentliv

  • Studentsimmer mister ikke lenger semesterpresentasjonene sine når de registrerer seg for en ny termin.
  • Simmere som også har De fire årstider installert: Studentsimmer blir ikke lenger satt på akademisk prøvetid hvis de hadde planlagte fridager i kalenderen.
  • Studentsimmer blir ikke lenger merket etter å ha fullført avslutningsseremonien. Gratulerer!
  • Vi har løst et problem hvor det gikk for tregt å gjøre leksene, og det manglet muligens tidtakere noen steder.
  • Vi har løst et problem hvor simmer dusjet med alle klærne på. Det ga oss noen idéer i denne hetebølgen vi er i, men det er nok mer effektivt å ikke ha på seg alle klærne i dusjen.
  • Frisyren ymHair_EP08MensShavedPonytail_Black er oppdatert slik at den viser hele fargepaletten for tenåringer, voksne og eldre. Og, yfHair_EP08ShortBobBraid_Black vises nå som et alternativ for tenåringer.
  • Simmer som skriver seg inn ved universitetet igjen etter å ha sluttet eller blitt uteksaminert, kan nå bli med i den hemmelige ordenen igjen. Og, simmer som suspenderes og så skriver seg inn igjen mister ikke fremgangen sin.
    • Hvis en sim vet om den hemmelige ordenen, er den da fortsatt hemmelig? Det kan bare tiden vise.
  • Vi har løst et problem med at «Kampdags setemuskelsete» kunne gjøre simmer usynlige hvis de hadde den i utstyrslisten. Vi vet ikke hvilke andre krefter «Kampdags setemuskelsete» har, men usynlighet er ikke lenger en av dem.
  • Simmer som har en karriere i juss kan nå delta på vitneforklaringer fra datamaskiner og telefoner. Fordi man behøver ikke å ødelegge datamaskinen sin for å fullføre en oppgave, det virker ikke veldig praktisk.
  • Vampyrkister og sovekapsler kan nå telle som senger på studenthjem.
  • Vi har løst et problem hvor Skriv og publiser en forskningsrapport forsvant fra alternativene hvis den ble avbrutt mens den var i gang. Jeg mener, jeg skjønner trangen til å kaste noe i søpla, men ikke så hardt at jeg mister sjansen til å prøve igjen … ikke sant?
  • Løste et problem med yfBody_EP08DressParty_SolidPurple hvor halskjeder ikke var synlige hvis simmer hadde på seg denne.
  • Vi har løst et problem som kunne gjøre at fotball-samhandlingen Studer banespillet droppet ut av handlingskøen.
  • Vi ordnet opp i krav for avsluttende eksamen for valgfag, slik at det nå står at de må bruke datamaskiner eller researchmaskiner for å lese.
  • Til alle som merket problemet med de bittesmå hodene i portrettene hvis du hadde på deg drage- eller Kloa-kostymet uten den tilhørende hatten … det problemet er løst.
  • Man kan ikke lenger endre på personlighetstrekk og ambisjoner til humanoide roboter i simskaperen. Du er en ekte sim for meg, robotvenn, det er du.

Ut i naturen

  • Urteoppskrifter kan nå fungere utenfor systemet, men bare på komfyrer som støttes.

 

Ut og spise

  • Tilfeldige NPC-er har nå sluttet å legge igjen hamburgere på tilfeldige restaurantbord. Vi liker gratis mat, men det virker ikke helt riktig å få den så tilfeldig fra fremmede.

Vampyrer

  • Vampyrsimmer som jobber med Mestervampyr-ambisjonen får ikke lenger oppgaven «Overlev i 20 dager til som vampyr» tilbakestilt etter å ha vært på reise.
  • Vampyrsimmer med full motstandsdyktighet mot sol kan nå gjøre hagearbeid ordentlig, og ikke bare én plante av gangen.
  • Vi har løst et problem hvor du kunne velge tomtetrekket Registrert vampyrtilholdssted for steder.
  • Nå kan vampyrbarneører endres etter å ha gått ned i alder fra voksen mørk form.
  • Den rustikke lysekronen har nå flammeeffekt på stearinlysene.

Jungeleventyr

  • Fans/Stans kommer ikke lenger til å følge yndlingskjendisen sin inn i jungelen i Selvadorada.

Magiens rike

  • Magikere har fått tilbake tilgangen til stiler.
    • Magikere går aldri av moten, men det er fint å ha alternativer.
  • Vi har løst et problem hvor singleter som hørte til i denne pakken ikke dukket opp i riktig kategori i simskaperen.
  • Boblebad som er oppgradert til uknuselig går ikke lenger i stykker når man utfører Zipzap-trylleformelen.

Moschino

  • Vi ordnet opp i et problem hvor noen hurtigtaster i fotomodus (E og Q, spesielt) ikke fungerte.
  • Vi lytter til folket, og Bokbjørnen koster nå simoleoner. Ingenting er gratis, ingenting er gratis …

Smått og Smart

  • Nå er skapsenger mer solide etter første gangs bruk. Vilkår og betingelser kommer.

    • Vi har også justert prisen og komfortnivåene, mer for pengene!
  • Vi har løst et problem hvor spillkonsoller ikke kunne brukes med underholdningsstasjonene.

    • Nå er «Mediamaraton – veggkleggversjonen» faktisk som en klegg på veggen.
  • Vi har løst et problem hvor frisyrer fra denne pakken ble vist med fargepaletten i feil rekkefølge i simskaperen.

  • Vi har løst et problem hvor simmer ikke kunne sette opp skapsengen etter årnings.

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje