Offisiell blogg

Den splitter nye EA app for Mac

Sent i fjor lanserte vi offisielt EAs nestegenerasjons spillplattform, EA app, for Windows OS. En raskere, mer pålitelig og mer strømlinjeformet opplevelse – det er det beste stedet for deg å oppleve EAs utrolige spill, tjenester og innhold.

Vi har jobbet med å skape den samme oppdaterte opplevelsen for Mac-spillerne våre. I dag er vi glade for å kunne si at EA app for Mac snart vil erstatte Origin som vår primære Mac-plattform. EA app er vår raskeste og letteste Mac-klient til nå. Med det nye strømlinjeformede designet finner du enkelt spillene og innholdet du leter etter, samt nye favorittspill. Med enkle innholdsnedlastinger og bakgrunnsoppdateringer kan du sørge for at spillene dine er klare til å spilles når du er klar.

Vi kommer snart til å invitere Origin-spillere på støttede MacOS-enheter til å flytte over. For å gjøre overgangen til EA app så smidig som mulig, vil alle spillene og innholdet ditt, inkludert tidligere installerte spill, være klare og vente på deg i EA app innen du mottar invitasjonen. Dine lokale lagringsfiler og skylagring overføres, slik at du kan fortsette fra der du slapp. Nye spillere kan starte med å laste ned et nytt favorittspill og hoppe inn i spenningen med vår optimaliserte opplevelse.

EA app blir snart tilgjengelig på støttede macOS-enheter. Vi sier ifra når den er tilgjengelig for nedlasting.

Vi ser fram til å ønske deg velkommen til EA app!

 

Sjekk andre fantastiske EA-historier på ea.com/news.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje