Offisiell blogg,  The Sims 4

6 ting du kan prøve som politisim i The Sims 4 På jobben

Lovens lange arm på jobb

Du har kanskje allerede hørt om noen av de kule tingene simmene dine kan gjøre mens de redder liv som leger eller driver butikker i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*. Denne uken ville vi fokusere på politisimkarrieren for å snakke litt om hvordan du kan få mest mulig ut av politiferdighetene til simmene dine.

Vi har plukket ut seks ting du kan prøve mens du jobber deg oppover i systemet i politiet!

TS4_481_DETECTIVE_TIPS_01_002

Finn skjulte spor på åsteder. Lær deg hvordan du undersøker åsteder for å finne spor som kan bli viktige for å løse saker som etterforsker. Noen ganger kan du se spor spredt rundt, ting som brente eller skadde ting, graffiti eller tyvegods. Andre ganger må du sette din lit til simmens ferdigheter. Hvis du klikker på bakken og velger å lete etter spor, kan du markere skjulte spor for simmen din.

Gi politisimmer belønningstrekket «Observant» for å få optimale resultater. Et av sporene du kan finne om mistenkte har forbindelse med personlighetstrekkene deres. De kan for eksempel være einstøinger eller ambisiøse. Og selv om dette er elementer ved personlighetene deres du kan finne ut ved å snakke med dem, kan du få ting til å gå fortere med Observant-trekket. Hvis du låser opp dette med tilfredshetspoeng, kan politisimmene dine identifisere personlighetstrekkene til alle simmer de møter automatisk. En sim som kan identifisere banditter bare ved å snakke med dem? Det høres ut som om du er halvveis til en politiserie på TV allerede!

Få vennlige råd fra sjefen. Har du litt tid å slå i hjel mellom saker på politistasjonen? Politisjefen har noen fantastiske dialogalternativer som kommer opp øverst til høyre på skjermen, så husk å sette av litt tid til å snakke med ham. Sjefen er ikke typen som legger noe imellom, så ikke spør ham hvis ikke du vil høre sannheten, hele sannheten og bare sannheten.

TS4_422_DECTECTIVE_3_002a

Ransak mistenkte for å se hva de har i lommene. Når du har funnet mistenkte, setter du kursen tilbake til politistasjonen for å fengsle dem. Men før simmen din forhører mistenkte, kan det være lurt å sjekke at lommene deres er tomme. Det er ikke verdt å risikere at de tar med seg kniver eller … fisk … inn i cella.

Plasser et enveisvindu hjemme eller i butikken. En av belønningene du kan låse opp mens du spiller som politisim, er enveisvinduet, som er vindu på den ene siden og speil på den andre. Men selv om det låses opp i politisimkarrieren, betyr ikke det at du ikke kan bruke det hjemme eller i en butikk du eier! Det er mange kreative måter å bruke dette kule vinduet på.

Spill snill snut/slem snut under forhørene. For det er jo bare å innrømme det: Det feteste med å se på filmer med politiavhør er når de går fra «Vi er på samme side, jeg digger også lamaer!» til «INNRØM DET!!!! Det var du som stjal paien fra kjøkkenet til Bella Goth!» Nå kan simmen din bli denne gærne politisimmen!

Har du ikke skaffet deg utvidelsespakken ennå? Les om 8 ting du kan gjøre i The Sims 4 På jobben, eller lær om kule butikktomter i galleriet. .

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje