Offisiell blogg

Ta med simmene dine både innendørs og utendørs

Hei, alle simmere! 

Det er på tide å se på det mest levende designet – både innendørs og utendørs! Fra lyse og lekne bassengantrekk til luksuriøse moderne møbler, design de mest innbydende rommene i denne sesongen av The Sims™ 4!

Med The Sims 4 Plask i bassenget og The Sims 4 Moderne luksus-settet kan spillerne style opp simmene sine for en dag ved bassenget og designe et luksuriøst soverom for en kveld med avslapping i komfortabel eleganse.

Bassengfestens midtpunkt.

Tiltrekk deg oppmerksomhet med lyst og lekent badetøy fra The Sims 4 Plask i bassenget-settet. De fargerike mønstrene og den trendy utformingen i denne kolleksjonen er designet for å passe til en rekke hudfarger og kroppstyper.

Dykk ned i i en verden av mønstre, farger og moderne klær i denne kolleksjonen som feirer simmenes unike stil. Uansett om simmene dine er ute etter å flørte i boblebadet eller feste ved bassenget, vil disse livlige antrekkene hjelpe dem å skille seg ut. Miks og match for unike og flotte resultater.

Simmene kan dyppe tærne inn i en verden av vanntilbehør, og Piffe opp bassengantrekket med stilige solbriller, regnbuenegler, sandaler, oppblåsbare leker og mer! Miks og match for unike og flotte resultater. Slå deg løs og ha det gøy ved vannet.

Luksusen du fortjener

Unn deg luksuriøse, moderne møbler som sier «Fremgangsrik!» med The Sims 4 Moderne luksus-settet. Du har arbeidet hardt; det er på tide å feire hvor vellykket du er! Med dette settet etterlater vi sparsommelighet i fortiden og velger elegant kunst, sofistikert dekor og myk komfort.

Oppgrader livsstilen din med litt overdådighet. Vis hvem du er, med luksusgjenstander som en TV forkledd som veggkunst, designervesker, skulpturer og en platespiller som virker.

Xureila samarbeidet med våre utviklere og idé- og konseptutviklerne for å lage dette settet. «Hele denne opplevelsen har vært fantastisk! Jeg likte å jobbe med Sims-teamet», sa Xureila. «Fra idétavlen min om designet til å velge stilen og fargene på møblene, var det surrealistisk å se ideene mine komme til live. Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse! Jeg hentet inspirasjon fra svarte artister som viste frem den luksuriøse livsstilen til svarte individer. Dette fungerte til slutt som den primære innflytelsen for prosjektet. Jeg blandet inn min egen personlige smak og interesser for å lage det endelige produktet.»

La simmene dine slappe av på soverommet sitt om kvelden i en tilstand av soveromslykke.
Design et stilig og innbydende rom med luksuriøse gjenstander som en overdådig seng med stoppet sengegavl, et sminkebord, et plysjteppe og andre dekadente detaljer. Kvelden har aldri noen gang føltes så bra som akuratt nå.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje