Offisiell blogg,  The Sims 4

Våren er i gang i de fire årstider

Det blåser en sval bris. Det er pollen i luften. Nysingen er i full gang. Det må være vår i utvidelsespakken The Sims 4™ De fire årstider!* Er du nysgjerrig på moroa du kan forvente gjennom våren og sommeren? Les videre. Nå går temperaturen i taket med to av de fire årstidene.

Når det først regner, så pøser det ofte ned.

La oss snakke om været. Hva er den lyden? Drypp. Drypp. Ka-BÆNG! Tordenvær? Det stemmer! Og torden gjør mange simmer nervøse. Hjelp! Søk dekning og smil gjennom tårene, for det er bare sånt som skjer. 

Moralen er: Før du planlegger noe, er det alltid lurt å sjekke værmeldingen. Som beskyttelse mot elementene kan simmene enten gå innendørs eller slå opp en paraply. Eller de kan bare la det stå til og hoppe opp og ned i søledammer! Men pass deg for lynet. Simmer som er ute i uvær for lenge, risikerer å bli skadet eller til og med få besøk av Mannen med Ljåen. Au, da. For en måte å dø på.

Det begynner å bli varmt her.

Når sommeren kommer, blir det skikkelig hotte tilstander! Og ikke på årningsmåten. Sørg for å ta på simmene sommerklær, ellers kan det hende de blir overopphetet. Og en perfekt måte å kjøle seg ned på er å hoppe i svømmebassenget. Sistemann uti er en … sim som har det mer ukomfortabelt enn andre simmer. De små kommer til å elske å plaske rundt i det nye barnebassenget. I tillegg er det en huske som vil gi varige sommerminner. 

Og mens vi er inne på værforhold, burde vi fortelle dere om termostaten. Denne regulerer temperaturen inne hos simmene. Og når vi sier regulerer, kan det brukes til så mangt. Straff en utro kjæreste ved å få ham til å svette, eller få en familie til å måtte klynge seg sammen i sofaen for å overleve kulda. Mange muligheter til ramp! Det er vanskelig å velge!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Sjekk minimumskravene for denne pakken.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje