Offisiell blogg,  The Sims 4

DENNE STÆSJPAKKEN ER FULL AV PELSDOTTER

Hei, alle sammen! Er simmene deres glad i kjæledyrene sine? Gir kjæledyrene dem solskinn og regnbuer og oppklorte møbler hver eneste dag? Vil du tilføre noe til livene deres? Er du lei av disse spørsmålene? Klart du er! Så la oss bare hoppe ut i det: The Sims(TM) 4 Smådyr og kjæledyrstæsj* kommer snart, og temaet er … du gjettet det: kjæledyrstæsj. 

Nå kan simmene dine kle opp kattene og hundene sine i freshe antrekk. Det stemmer, folkens. Kjæledyrkostymene er i huset! Nå kan de lodne bestevennene dine løpe rundt med stil! Det er hva jeg kaller catwalk.

Men vent, det er jo så mye mer her! Hvis du liker The Sims 4 Katter og hunder, er du sannsynligvis glad i dyr. Med The Sims 4 Smådyr og kjæledyrstæsj, kan du gi simmene smådyr som hamstere, rotter, dvergpinnsvin og dvergbubalus. Så. Utrolig. Søte. Alle bor i hvert sitt gøyale, interaktive bur, og simmene dine lærer seg å ta seg av dem, leke med dem og sørge for at de er sunne og friske.

Simmene kan også vise kjæledyr, familie og venner hvor mye de bryr seg om pelsdottene sine ved å pynte husene deres med kjæledyrinspirerte møbler. Puss opp på barnerommet, legg en kattepute i sofaen i stuen, og vis at du elsker alt som har med kjæledyr å gjøre!

Er du klar til å vise simmene dine litt kjærlighet? The Sims 4 Smådyr og kjæledyrstæsj kommer 13. mars 2018 på PC og Mac. 

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille.
*Krever at du har The Sims 4 Katter og hunder (selges separat) for å få tilgang til alt innholdet. Sjekk 
minimumskravene for denne pakken. Noe av innholdet er fra utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder (selges separat).

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje