Nyheter,  Offisiell blogg

KJØR GRØNN LIVSSTIL I THE SIMS 4 BÆREKRAFTIG LIV

Det er innflyttingsdag i Evergreen Harbor –The Sims™ 4 Bærekraftig liv Utvidelsespakke* er nå tilgjengelig på PC, Mac, Xbox One og PlayStation®4! Simmenes innflytelse på deres egen verden er synlig og betydelig. Du har innflytelse og makt til virkelig å gjøre en forskjell. Hvordan vil du spille for forandring?

Selv de minste valgene kan ha stor innvirkning. Om du engasjerer deg, eller hvordan du engasjerer deg, er opp til deg. Det handler ikke bare om strømkilder eller handlingsplaner for nabolaget. Det handler om hvordan du involverer deg med andre mennesker. Det handler om hvordan dere sammen når nye mål. I The Sims-fellesskapet bestemmer du hvilken rolle du skal ta på deg – den miljøengasjerte aktivisten, den kreative skaperen, den rampete simmen som roter i søpla … du kan være den du vil og tilpasse verdenen. Du trenger kanskje litt hjelp for å komme dit.

Det er her naboene dine kommer inn. Enten de klager over tilstanden i nabolaget, tilbyr deg noen av sine ekstra materialer, eller bare stikker innom for å hjelpe deg med søpla – du er mindre alene i dette enn du tror. Del kunnskap, prosjekter og ha det gøy med menneskene rundt deg. (Og hvis de bare er til irritasjon, vel, så må du gjerne stemme på Oppmuntring til herjing ved stemmetavlen slik at du kan starte en krangel når du føler for det).

Gi deg selv rom til å inspirere andre og gjør endringer – både i og utenfor spillet. Og når du vurderer alternativene dine i The Sims, kan du tenke på hva du selv kan gjøre for din verden også – den du lever i hver dag. Hvorfor begrense innflytelsen du har til Evergreen Harbor eller Willow Creek?

Skaff deg The Sims 4 Bærekraftig liv Utvidelsespakke i dag for Mac, PC, Xbox One og PlayStation 4!

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje