Nyheter

The Sims 4 Bærekraftig Liv: Juksekoder!

NB: DISSE JUKSEKODENE VIL KOMME I VÅR JUKSEKODE-OVERSIKT I LØPET AV KORT TID!

Hver gang vi får en ny pakke til The Sims 4 er det massevis av nye juksekoder som er skapt for oss for å skape den eksakte verdenen vi ønsker uten å noen gang å gjøre en innsats. (Med mindre man selv vil!)

Juksekoder for The Sims 4 Bærekraftig Liv inkluderer juksekoder for å endre miljøavtrykk, juksekoder for å øke påvirkningspunktene dine, og selvfølgelig karriere- og personlighetstrekk.


Juksekoder for å endre miljøavtrykk.
Det største aspektet i den nye pakken er miljøendringene som skjer når du tar bestemte beslutninger i spillet ditt. Det er tre nivåer av miljøavtrykk som er grønn, nøytral og industriell.

Disse juksekodene kan brukes når som helst og i ethvert område, slik at du kan endre det nåværende miljøavtrykket ditt. Det er den samme juksekoden for alle tre avtykkene, men hvert miljøavtykk vil ha et annet nummer på slutten.

HUSK: For å bruke denne juksekoden, må du forsikre deg om at juksekode feltet er åpent ved å klikke CTRL + SHIFT + C på tastaturet ditt. Du må også bruke juksekoden «Testingcheats True» først. (Du lukker kodefeltet på samme måte som du åpnet det på)

Gjør at nabolaget har et grønt miljøavtrykk. eco_footprint.set_eco_footprint_state 0
Gjør at nabolaget har et nøytralt miljøavtrykk. eco_footprint.set_eco_footprint_state 1
Gjør at nabolaget har et industrielt miljøavytykk. eco_footprint.set_eco_footprint_state 2

Karriere juksekoder.
Det er to nye karrierer som vi får i den nye pakken. Den første er en vanlig karriere, Sivil Designer, og den andre er en ny gren av Freelancer karrieren der du kan være frilansmaker.

HUSK: For å bruke denne juksekoden, må du forsikre deg om at juksekode feltet er åpent ved å klikke CTRL + SHIFT + C på tastaturet ditt. Du må også bruke juksekoden «Testingcheats True» først. (Du lukker kodefeltet på samme måte som du åpnet det på)

Forfremmelse, Sivil Designer. careers.promote careers_Adult_CivilDesigner
Degradere, Sivil Designer. careers.demote careers_Adult_CivilDesigner
Forfremmelse i Frilanser karrieren. careers.promote careers_Adult_Freelancer_Agency_Maker

Juksekoder over personlighetstrekk.
Det er noen egenskaper du må tjene i spillet, eller som bare gjelder NPC simmer med mindre du jukser for å få dem. Disse kodene er fantastiske, slik at du kan påvirke simmenes personlighet uten å måtte gjøre det selv.

HUSK: For å bruke disse juksekodene, må du forsikre deg om at juksekode feltet er åpent ved å klikke CTRL + SHIFT + C og bruke juksekoden «Testingcheats True» først. Skriv deretter inn noen av disse kodene for å få personlighetstrekkene. Hvis du ønsker å fjerne disse trekkene, kan du endre ordet «equip» til «remove«.

Miljøingeniør.
En miljøtekniker vil finne at miljøoppgraderinger til objekter blir fullført raskere, og vil alltid få deler av miljøoppgradering fra resirkulering.
traits.equip_trait trait_EcoEngineer

Champion Of The People.
En mester for folket får alltid ekstra innflytelse, ekstra tilfredshetspoeng når man får innflytelse, og vil finne seg selv mottaker av flere gaver fra andre simmer.

traits.equip_trait trait_ChampionOfThePeople
Muse Of The Maker.
Mesterprodusenter har lørt alle triksene som er nødvendige for å framstille gjenstander til reduserte kostnader.
traits.equip_trait trait_MasterMaker
Innflytelsesrikt Individ.
Når innflytelsesrike individer snakker, lytter alle. De kan få samfunnet til å heie på en lokal helt, eller avlyse dem på et innfall.
traits.equip_trait trait_Nature_InfluentialIndividua
Gründer.
Denne simmen er nabolagets gründer. De liker å ta sjanser med investeringer og vil ikke nekte utlevering.
traits.equip_trait trait_entrepreneur
Eco Master.
Denne simmen er øko-mester i nabolaget. De kan inspirere andre simmer til å være miljøbevisste.
traits.equip_trait trait_eco_master
Master Crafter.
Denne simmen er en mester crafter for nabolaget. De kan inspirere til fabrikasjonsoppskrifter til andre simmer.
traits.equip_trait trait_makerNPC
Afizziando.
Afizziandos blir fokuserte mens de lager bedre produkter fra Juice Fizzer, i tillegg til å komme seg etter et elektriskstøt.
traits.equip_trait trait_Fizzyhead

Juksekoder over ferdigheter.
Med den nye pakken har vi fått to nye ferdigheter som simmene dine kan fundere på. Den første er Juice Fizzing som er en mindre ferdighet med bare 5 nivåer, og den andre er Fabrikasjon som er en hoved ferdighet med 10 nivåer.

Disse kodene er ment å la deg gi simmen din et hvilket som helst nivå av disse ferdighetene som du selv ønsker. For å bruke disse, vil du måtte åpne juksekodetfeltet ved å trykke på CTRL + SHIFT + C på tastaturet ditt, og deretter skrive inn «Testingcheats True» og trykke enter for å aktivere alle kodene.

Disse kundene vil maksimere ferdighetene dine, hvis du ønsker å få et annet nivå, endrer du taller fra 5 eller 10 til det nivået du selv ønsker.

Jusboblings. stats.set_skill_level AdultMinor_JuiceFizzing 5
Produksjon. stats.set_skill_level AdultMajor_Fabrication 10

Nabolagets Handlingsplan, Juksekoder.
En av de beste delene med den nye pakken er handlingsplanene for nabolaget som du kan iverksette for å gjøre endringer i simmenes verden. Du kan få simmer til å oppleve gratis kjærlighet, bruke poser på hodet og mye mer!

For å få disse handlingsplanene til å skje uten juks, må du jobbe hardt og prøve å få stemmer, men du kan jukse ved å vedta eller oppheve noen av disse planene.

For å gjøre dette vil du måtte åpne juksekodet feltet ved å trykke CTRL + SHIFT + C på tastatryer, og deretter slå på juksekodene ved å bruke «Testingcheats true» og trykk enter.

Disse kodene brukes ved å holde inne SHIFT og klikke på stemmestyrket eller postkassen din.

For å vedta en handlingsplan kan du velge «Instant Enact» for å bli kvitt en handlinsplan kan du velge «Instant Reapel» fra å shift-klikke på postkassen din. Du vil velge fra en liste over planer som skal starte umiddelbart.


Juksekoder for å oppnå påvirkningspoeng.
Innflytelsespunkter er viktige for at simmene dine skal kunne vedta handlingsplaner i nabolaget, og disse er ganske enkle å få, men du kan også jukse deg til de!

For å bruke dette gjør du det samme som er nevt flere ganger; CTRL + SHIFT + C, bruk så koden «Testingcheats True».

Du vil deretter gå til stemmeavdelingen eller til en postkasse og holde nede shift og klikke på en av disse, så hr du muligheten til å gi en sim innflytelde, og du vil få 15 poeng.


Juksekoder for å få biter og brikker.
Før du kan bruke disse kodene, vil du trenge å eie en fabrikasjonsmasking, som vil koste simmen din §1.800 simoler.

Når du eier denne maskinen eller er på en plass hvor det er en slik maskin, vil du kunne aktivere juksekoden ved å åpne juksekodefeltet (CTRL + SHIFT + C) og bruke «Testingcheats True».

Så vil du holde nede shift og klikke på fabrikasjonsmaskinen og velge «Gi biter og brikker» så får du 50 biter og 50 brikker.


Juksekoder for å endre samfunnsområdene.
I hvert nabolag i Evergreen Harbor er det et stort samfunnsområde. Disse plassene har muligheten til å endre seg fullstendig til å være en markedsplass, en felles hage eller en produsentplass. Du må stemme og anstrenge deg for å kunne endre disse, uten juks.

For å endre samfunnsområdene gjelder det samme som før:
CTRL + SHIFT + C
Så juksekoden «Testingcheats true» før du skriver inn juksekodene!

Du kan deretter gå til stemmestyret eller til postkassen din og holde nede shift og klikke på brettet eller postkassen, så har du muligheten til og endre ting med en gang. Du har da muligheten til å velge hvilken type plass du ønsker, endten det er en markedsplass, en produsentplass eller sammfunshage.


Juksekoder over død.
Disse kodene vil gjøre simmen din øyeblikkelig til et spøkelse og gi dem den bestemte typen død du velger, noe som kan påvirke hvordan de oppfører seg som et spøkelse.

Død av fluer. traits.equip_trait trait_Ghost_Flies
Feilblandet drink. traits.equip_trait trait_Ghost_Beetle

NOTE: Vi jobber fortløpende for å finne ut hva alt heter på norsk. Alle kodene vil naturligvis være på engelsk uansett. Happy Simming!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Annika
Annika
Gjest
12. juni 2020 16:34

Hei!
Bare lurte på en ting. Lastet ned origin på en ny pc og lastet ned alle simsspillene mine. Er det mulig og få overførst simmer og husstander fra gamle pc til nye ? Eller må man bare begynne helt på nytt? 🙂

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje