Nyheter,  The Sims 4

Settene Simtim motesett og Baderomsrot-sett kommer på torsdag!

Packshot
  • Simtimates Collection Kit
  • Simtim motesett
  • 19.01.2023

Spillikon:

 


Beskrivelse:

Skap stemning med morsomme og flørtende koseantrekk fra The Sims™ 4 Simtim motesettet*. Simmene kommer til å vekke oppsikt med disse plaggene, med blonder, stropper og silhuetter som passer til enhver kroppstype. Gi simmene ekstra selvtillit med moteriktige antrekk til soverommet.

Dette får du:

Det siste nye innen avslapning:
Oppdater simmenes undertøysgarderobe med stiler som følger aktuelle trender innenfor materialer, farger og mønstre. Med blondebodyer og boksershortser med lekent trykk kommer simmenes soverom til å føles som en catwalk.
Intimt, ikke eksklusivt:
For å styrke selvtilliten til hver eneste sim har vi samarbeidet med MeUndies om plagg som passer for ulike kroppstyper. Med denne samlingen kan hver eneste sim føle seg tøff, flørtete og sjarmerende på soverommet.

Offisielle skjermbilder:

 

Packshot
  • Bathroom Clutter Kit
  • Baderomsrot-sett
  • 19.01.2023

Spillikon:

 


Beskrivelse:

Omfavn hverdagsrotet eller skap en velorganisert oase med The Sims™ 4 Baderomsrot-settet*. Vil du la sminke og kammer ligge fremme på sminkebordet eller gi simmene ekstra skuffer for å holde det ryddig? Du velger selv med denne samlingen der du finner baderomsdekorasjoner for alle aldre.

Dette får du:

Et familierom:
I dette settet er det noe for alle – fra søt veggpynt for barna til bestemors gebiss. Lag et realistisk bilde av familien ved å legge til små detaljer for ulike generasjoner.
Tilpasset eget rom:
Forvandle simmens bad til et elegant fristed for å flykte fra livets kaos. Eller ta med kaoset hit også. Med dette settet kan du skape rom som gjenspeiler personligheten til ulike simmer.

Offisielle skjermbilder:

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje