Nyheter

Neste oppdatering til The Sims 4 lar deg feriere i ALLE verdener!

ScreenRant har avslørt litt mer informasjon om neste oppdatering til The Sims 4!

I en eksklusiv forhåndsvisning bekrefter The Sims Teamet ovenfor ScreenRant at neste oppdatering for The Sims 4 vil tillate deg å sende simmene dine til å feriere i ALLE VERDENER. Denne funksjonen vil være funksjonell takket være at utleiepartiene er låst opp for enhver verden nå, og ikke bare ferie verdener.

Komorebi-fjellet er både en ferieverden OG en boligverden. Når spillere tar ferie der, som i andre ferieverdener, må de bo i en leiebolig. Som en del av den gratis basespilloppdateringen som følger med denne pakken, kan spillere nå ta en ferie til hvilken som helst verden, ikke bare ferieverdene, men utleieboliger vil ikke være tilgjengelig for familier som ferierer i boligverdener akkurat nå.

Dette betyr at Komorebi-fjellet ikke vil være den eneste eksotiske stedet for simmene dine å feriere i. Hvis du for eksempel har The Sims 4 Livet I Tropene, kan du lage ditt eget leiebolig og sende simmene dine til å feriere i Sulanis verden!

Den neste oppdateringen lar deg imidlertid ikke gjøre ferie verder, som f.eks Granite Falls (fra Ut I Naturen-pakken) og Selvadorada (fra Jungeleventyr-pakken) til boligverdener.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje