Nyheter

The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke kommer din vei!

Gjør deg klar for skummelt morsomme tider!

Se opp, simmere, for noe nytt åpenbarer seg snart: The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke kommer 26.Januar 2021.

Velkommen til simmenes nye hjem. Joda, annonsen antydet at det var «hjemsøkt», men alle vet jo at det der bare er oppspinn! … Eller?

Om natten kan jo alt skje … Lamper som flimrer og kaster skygge på simmenes føtter. I et annet rom smeller en dør igjen, selv om ingen andre er hjemme. Og hva var den lyden? Hvor kommer den fra? Dette begynner å bli merkelig.

Ok, så det viser seg at det er noen rykter som kan vise seg å være sanne. Disse skumle spøkelsene flyttet inn først, og de sørger for at ingen glemmer det.

Mystiske runer og leirehender dukker opp tilfeldig, og krypende vinstokker spirer i hagen. Det hellige stearinlyset simmene tente for å føle seg trykke slukkes omtrent uten røyk. Og ingen vet hvor den fryktelige dukken kom fra. Etter hvert som huset blir rarere og rarere kommer gåsehuden, og skremte simmer rømmer i panikk.

Heldigvis trenger ikke simmene takle dette helt alene. En nyttig venn hjelper gjerne til: Claude Renè Duplantier Guidry (spøkelset). Denne litt flørtete ånden gir deg nøkkelen til ro og fred. Under hans veiledning kan du lære deg hvordan du blidgjør spøkelsene som ødelegger nattesøvnen.

Noen spøkelser er lekne, andre er rampete, og noen få er direkte ondskapsfulle. Hvis de legger igjen forbannende gjenstander, må du straks prøve å rydde opp og fjerne dem. Du kan tilby gaver eller prøve å kommunisere med spøkelsene for å prøve å blidgjøre dem. Hvis de blir fornøyde, kan det hende at simmene får en gjengjeldt gave når spøkelsene sinner hen. Og hvis ikke … må du ty til seansebordet!

Seanser fungerer som en måte å kommunisere med den utenomjordiske verdenen. Gjennomfør en seanse for å få en følelse av spøkelses humør, kommuniser med de døde eller fullfør et uhyggelig ritual. I tillegg kan simmene tilkalle Guidry for ekstra hjelp eller kanskje skjeletthushjelpen Beinhilde (Bonehilda) for å få det ekstra rent. Ved å gjøre dette, bygger du simmes mediumferdigheter. (Vær forsiktig så du ikke forsvinner selv)

Når en sim overvinner frykten, gjenoppretter balanse i hjemmet og mestrer det paranormale, overrekker spøkelset Guidry en ettertraktet lisens som paranormal etterforsker. Simmen din kan med andre ord bli spøkelsesjeger. Nei, spøkelsesdetektiv. Ghost … Buster? Du er vel ikke redd for spøkelser? Ta på deg frilanseroppdrag som paranormal etterforsker for å hjelpe andre simmer som opplever hjemsøkte fenomenter, og tjen simoleoner når du først er i gang!

Skaff deg The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke 26.Januar på Origin (for Pc og Mac), Steam, Xbox One og PlayStation 4 for å komme i gang med det skummelt gøye eventyret!

Del spøkelseshistorier med andre spillere på The Sims-forumet, sjekk hva du driver med på twitter og instagram, lik oss og The Sims på facebook, og abonner på YouTube-kanalen til The Sims. Du kan også registere deg som mottaker av The Sims 4-nyhetsbrevet for å få siste nytt så fort det er ute!

 

** KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE. FOR PC: SJEKK MINSTE SYSTEMKRAV FOR DENNE PAKKEN.
OM DU HAR LEGACY VERSJONEN KAN DU DESSVERRE IKKE KJØPE DENNE PAKKEN.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje