Nyheter

The Sims 4 Paranormal: Utviklerblogg.

SimGuruConor har gitt ut den første delen av et bak kulissene utviklerens blogginnlegg for The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke. Ta en titt på blogginnlegget i sin helhet nedenfor.

Via The Sims Forum.

Hei Simmere!
Velkommen til en liten 2-delt dev-blogg om vår nyeste stæsjpakke, Paranormal Stæsjpakke! Denne pakken har vært en absolutt eksplosjon å jobbe med, og jeg er spent på å dele hva denne pakken handler om!

Jeg vil prøve å ikke avsløre for mange spoilere til pakken heller, så jeg vil holde ting litt korte.

Temaene våre i dag er den nye redd-humørelementet og hjemsøkt tomtetrekket, pluss et intervju med Audio Artist også!

Bli Skremt.

Simmer kan nå glede seg over den fryktelige humøret! Redd-humørelementet påvirker simmene på en rekke måter, med min personlige favoritt, den nye «skrik usammenhengende»-interaksjonen, der en redd sim løper opp til en annen sim for å skrike lungene ut. Dette kan resultere i at den andre simmen roer ned den redde simmen, eller resulterer i at begge simmene blir redde. Dette kan skape en «redd humør»-brann hvis du ikke er forsiktig!

Woah, woah, woah, det er greit!

Simmer som er rammet av «redd humør» har også problemer med å kommunisere med andre, trang til å få panikk overalt, og er litt mer utsatt for ulykker. Hvis ingen andre simmer er i nærheten for å berolige en redd sim, må de kanskje bare gjemme seg under dynen for en stund…

Men hvis du bare er ikke din sims-stil, kan du vurdere å kjøpe den nye modig personlighetstrekk. Denne belønningseleksiren vil raskt redusere den innkommende frykten en sim føler og hjelpe simmene til å få roen raskere. Selv om ingen simmer er helt uredde, bør denne egenskapen bidra til å dempe noen av de skumle følelsene.

«Redd humør» og «modig personlighetstrekk» er alle basespillfunksjoner som kommer med Paranormal Stæsjpakken oppdateringen, 21.Januar. Tonnevis av tidligere ubehagelige buffere blir nå redde buffs, f.eks «skremt av spøkelse» eller «vannfrykt» fra Island Living.

Selv om det å være redd kanskje ikke er vanlig forekomst i sims-hverdagen din, er det en helt annen historie p bo i et hjemsøkt hus…

God jakt!

Vi presenterer Hjemsøkt hustype!


The Duplantier Dwelling, skapt av Doctor Ashley! Dette «kanon» hjemsøkte huset til være tilgjengelig i galleriet!

De er som vanlige hus, bare hjemsøkt!
Selv om de er beskjedne om dagen, om natten blir disse stedene super rare. Simmene dine kan legge mekre til ting som flimrende lys, pipende rør eller til og med skumle dukker som stirrer på dem i hjørnet. Alt er helt normale forekomster i et hjemsøkt hus, men det kan ta litt tid for simmene dine å tilpasse seg de nye omgivelsene.

Simmer som bor i et hjemsøkt hus vil også bli introdusert for flytende ting også kjent som spektre. De er søte små vesner, men motivene deres er ikke helt klare. Du kan prøve å snakke med dem, eller til og med tilby dem gaveri håp om å etablere en god rapport. Hvis de liker deg, vil de slippe spesielle gaver for deg og familien din. Hvis de ikke liker deg, er du blitt advart.

0 0 0 (> ‘u’)>

Å lære å komme sammen med de nye spøkelsesaktige innbyggerne er avgjørende i et hjemsøkt hus. Ting som å gjøre seanser, forsømme spektre (ånder) eller la forbannende gjenstander invadere huset ditt, vil ha en negativ innvirkning på dets åndelige ro. Det er en delikat kunst å sameksistere med enhetene i huset, og heldigvis vil du ha en ekspert på saken for å hjelpe deg!

Møt Guidry.

Claude Renè Duplantier Guidry også kjent som bare Guidry, var en erfaren paranormal etterforsker i sitt forrige liv, men nå eksisterer han for å hjelpe alle som er modige nok til å bo i et hjemsøkt hus! Du vil sannsynligvis støte på at han til slutt bor i et hjemsøkt hus, men ikke bekymre deg, han er et hyggelige spøkelse!

Guidry vil gjerne tilby sin visdom til de som søker den. Hvis du er forvirret, bekymret eller litt ukomfortabel av de nye hjemsøkte omgivelsene, kan du gi Guidry en holler, så kan han kanskje hjelpe. Han kan også tilby verdifulle gjenstander for å hjelpe simmene dine også: alt du trenger er å nå ut!

Still got it!

Alt Gyidry ønsker i retur er å krasje hjemme hos deg foreløpig. Høres ut som en god avtale, ikke sant? Men hvis du foretrekker å fly alene, kan du alltid deaktivere hans nattlige besøk – han blir kanskje ikke SÅ opprørt.

Som nevnt før, var Guidry en Paranormal Etterforsker før han for tidlig døde. Hvis han ser potensial i deg, kan han sertifisere deg med en paranormal etterforsker lisens som gir tilgang til paranormal etterforsker freelancer karrieren! Bare de som er kvalifiserte nok kan slutte seg til rekkene av paranormal etterforsker, men mer om det neste gang!

Vær modig!

Å bo i et hjemsøkt hus legger til et lag med risiko og belønninger for simmene dine, og hver vellykkede natt gir belønningsbutikkens tilfredstillelsespoeng for alle i huset. Spøkelser kan også slippe skatter som også kan samles, forbrukes eller selges. Så selv om simmene dine kan gå litt i fare, vil de heldigvis bli kompensert.

En riktig beskyttet sim!

Ting som hellige stearinlys og å utføre seremonier ved seanse-bordet er en viktig del av å holde simmene glade i en hjemsøkt hus. Uten å bruke disse paranormale verktøyene, kan åndene i huset bli litt sjefete.

Om selv om det kan være i simmens beste å holde husets ånder i sjakk, kan det også være like morsomt å se ting gå veldig galt i et hjemsøkt hus. Så hva som fungerer for deg!

Med den nye hustypen aktivert, er huset ditt nå et paranormalt episenter.

I likhet med Mini Hus kan denne hustypen slåes av og på når som helst. Så om du er en uformell thrillerseeker som ønsker å tilbringe et par netter i et hjemsøkt hus, eller en erfaren paranormal ekspert som ønsker å ta en ny utfordring, bør denne hustypen tilby noe for deg!

Kombiner pakker!

Kjæledyr kan også dele moroa! De elsker spesielt de forbannende gjenstandene som dukker opp!

De kommer til å komme godt over ens… eller?

Som nevnt tidligere blir massevis av gamle buffs fra flere pakker nå konvertert til redd. Jeg tror 70 noe humørelementer blirkroverter? Ærlig talt mistet jeg tellingen. Alt som virket med passende som redd ble overført.

Åh, og du husnker kanskje en gammel hustrekk fra Livet I Byen pakken som heter «hjemsøkt». For klarhetens skyld trengte den et navneendring, så nå heter den «skummelt tomtetrekk». Det tjener også på å bli kombinert med den nye hjemsøkt hus hustype, og vil ha en økt sjanse for å gyte på spøkelser på natten. Så bruk begge deler for maksimal hjemsøkthet!

Hørbart skremt!

Sist, men ikke minst, vil jeg gjerne gi den over til Audio Artist for denne pakken, Briana Billups! Hun gjorde en knall jobb med å livne hjemsøkte hus! Stol på meg!

Conor: Kan du fortelle oss hva en lydartist gjør i The Sims 4?

Briana: Stort, bredt bilde: En lydartist bestemmer hvordan alt i The Sims 4 høres ut. Vi tar opp, lager og redigerer lyder til kunsten og animasjonen av spillet. Lite, veldig detaljert bilde: å lage de faktiske lydene er vanligvis en av de mindre aspektene ved jobben vår. Vi møter andre avdelinger, som design, animasjon og VFX, for å forstå den overordene versjonen av nye spillfunksjoner og hvordan du kan passe inn lydmessig. Vi møter hverandre for å forsikre oss om at alt vårt nye innhold fremdeles holder simmene veldig morsomme og rare. Vi kommer med nye verktøy og implementeringen der det er nødvendig.

Conor: Hva slags ting går inn i den kreative prosessen for å lage lyd?

Briana: Hver lydartist/lyddesigner har sin egen kreative prosess, men jeg liker å lage en «sonisk humørbrett» av slags. Jeg liker vanligvis å ha en god ide om hvordan jeg vil at noe skal høres ut i hodet mitt før jeg tar opp  eller redigerer deg, så det er hyggelig å ha lydeffekter eller musikk å referer til som representerer min opprinnelige inspirasjon eller ideer. Da jeg var på collage, ville jeg lage Spotify-spillelister for hva jeg jobbet med. Jeg hørte på dem en gang om dagen, og la til og redigerte etter behov, så da jeg faktisk kom oå jobb var jeg i riktig «headspace». Nå er jeg vanligvis mindre formell om denne typen ting, men for denne pakken vil jeg henvise til ting som incent Price demoniske latter fra Thriller eller Det vennlige spøkelset Kasper og det lydene lydsporet fra køen til en skrekktur på Santa Cruz Beach Broadwalk (Ghost Blasters).

Conor: Hva var du mest spent på å jobbe med for denne pakken?

Briana: Definitivt alle hjemsøkte huslyder! God lyddesign er kjernen i så mange skrekkfilmer og videospill, så selv om vi holdt ting mer «Kasper det vennlige spøkelset» og mindre «Poltergeist», ville jeg fremdeles gi en god skrem her og der. Jeg skremte meg selv en dag mens jeg testet en annen funksjon i spillet!

Conor: Hvis du måtte velge, hva er favorittlydklippet ditt du noen gang har lagt til i The Sims 4?

Briana: Jeg vil si min favoritt SFX var sportserena-løkkene i EP08: Når du besøker arenaen for fotball/e-sportkamp eller eksamen, kan du faktisk lytte til hele spillet eller seremonien. Det var flott å lage en hel historie fra start til slutt ved hjelp av bare lyd. Jeg snek meg også med mange utvikler navn når jeg skrev manusene til stemmeskuespillerne våre.

Takk, Briana!

Mer kommer!

Det som dekker denne første razziaen i paranormal stæsjpakke! Denne pakken har vært mye moro å jobbe med, og å se på simmene mine flykte av terror har vært morsommere enn jeg vil innrømme.

Neste blogg vil vi fokusere på seanse bordet og utvikle medium ferdighetene, så vel som den nye aktive frilans karrieren paranormal etterforsker.

Stor takk til Stæsjpakke-Teamet for at de hjalp denne pakken med å komme til liv, og takk til Doctor Ashley for at du bygde vårt utvalgte hjemsøkte hus!

Til neste gang, 
SimGuruConor.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje