Offisiell blogg,  Oppdateringsmerknader

Oppdatering 07.09.2021

PC: 1.79.93.1030 / Mac: 1.79.93.1230
Konsoll: Versjon 1.47

Hei, alle simmere!

Vi håper det går bra, uansett hvor i verden dere måtte være.

I dag har vi en ganske spesiell oppdatering! Som dere nå sikkert vet, så er dette vår første oppdatering som er fokusert på en tidligere lansert pakke. Den gir rett og slett pakken et nytt liv. Nå er tiden inne for litt selvhjelp både for og med The Sims™ 4 En dag på spa!

En dag på spa handler om å slappe av, og det å gi simmene litt velfortjent stell og velvære. Med denne oppdateringen byr vi på nye funksjoner vi håper dere kommer til å like. Disse hjelper til med å forbedre velværeopplevelsen i spillet.

Sammen med disse forbedringene, har vi også tatt hånd om enkelte problemer som eksisterte og trengte litt fiksing.

 

Vi takker igjen for all støtten og tilbakemeldingene!

 

Chaus!

 

-SimGuruRusskii


Hva er nytt?

Oppdateringer til En dag på spa
Alle fortjener mer tid til å slappe av og flere måter å nyte livet på! Denne oppdateringen legger til følgende:

Tre nye ambisjoner og et nytt personlighetstrekk
Veien til velvære er lang, men absolutt verdt det! Simmer kan nå gå for tre forskjellige ambisjoner i jakten på personlig zen:

  • Selvhjelpsspesialist – For simmer som ønsker å tjene penger på deres kjærlighet for fitness og velvære.
  • Indre ro – For simmer som ønsker å oppnå den ultimate harmonien og finne de verktøyene som lar dem bearbeide negative følelser.
  • Zenguru – For simmer som ønsker å dele velværekraften sin med resten av verden … hele verden. Sånn, seriøst. De ønsker også å fokusere på opplæringen av en arvtaker, for at kunnskapen skal leve videre.

I tillegg til disse nye ambisjonene, har vi også lagt til et nytt personlighestrekk for de simmene som trenger litt ekstra arbeid for å holde behovene sine … i sjakk. Kravstor-trekket lar simmene dine oppleve omtenksomme handlinger som hjelper på deres velvære. Intet problem er for simpelt. Ingen behov er for små.

De nye ambisjonene og det nye personlighetstrekket finner du i Simskaperen. Og ikke glem Spamedlemskapet som følger med disse ambisjonene – her snakker vi god deal!

 

Manikyrer og pedikyrer
Enkelte liker å få en massasje for å slappe av – god idé … jeg tror jeg trenger det selv – men favoritten min er manikyrer og pedikyrer! Altså, hør her! Det er noe utrolig avslappende ved å velge design, farge, form og så få noen til å forsiktig pyntere (ja, det er et ord fra nå av… sier vi) neglene dine. Nå kan simmene dine få neglpryd eller grasiøst gi det til andre simmer. Du velger et design og en form, og så bare voilà! Neglene til simmene dine kan være like flotte som de føler seg!

Skulle du ønske at neglene dine ble ordnet av noen som ikke er proffer – kanskje det kniper i lommeboka, alle har vært der – så har simmene tilgang til de samme alternativene i simskaperen, og du kan øyeblikkelig bruke de på neglene deres. Her snakker vi insta-negler! Du kan velge fra en rekke forskjellige varianter med fargekombinasjoner, design eller bare gå for forskjellige helfargede negler på hver finger. Du kan også velge mellom en rekke forskjellige heldekkende farger til tåneglene. Du finner dem under Tilbehør-kategorien i simskaperen, på det samme stedet hvor du finner sorteringsalternativene for fingernegler og fånegler.

Vi ønsker også å peke ut at i denne oppgraderingen av En dag på spa har vi et design fra den herlige Ebonix som du finner i simskaperen! Ebonix er en kjempeflink simsskaper, og vi fryder oss at vi kan inkludere ett av hennes design og dele det med alle.

Angående yoga og meditasjon
Yogatimer kan nå arrangeres utenfor spa og treningssenter! Du kan ansette en yogainstruktør eller undervise selv med yogainstruktørmatten. Apropos undervisning, simmer kan også avholde økter med guidet meditasjon fra meditasjonskrakker. Åh! Jeg holdt nesten på å glemme å si at nå kan barn også både praktisere og lære seg yoga og meditasjon!

Nye gjenstander, ansiktsmasker … du store!
Som en del av denne oppdateringen har vi også lagt til noen nye gjenstander og alternativer i byggemodus. Disse inkluderer et nytt og luksuriøst massasjebord og en massasjestol som også kan brukes til manikyrer og pedikyrer. Her snakker vi maksimal avslapping! Som en liten bonus finnes det nå også bærbare massasjestoler og -bord, slik at simmene kan gi massasje, manikyrer og pedikyrer på farten for å tjene noen ekstra simoleoner.

Bortsett fra disse, som en del av vår selvhjelpsrutine, har vi nå lagt til muligheten til å kjøpe og bruke ansiktsmasker. De kommer med en rekke forskjellige fordeler og design. For enklere tilgang anbefaler vi å ha Doktor Søts middelmådige minidispenser på den tomten du foretrekker. Disse miniversjonene av det opprinnelige kjøleskapet kan holde favorittdrikken din på et kompakt sted, men som en ekstra fordel kan simmene kjøpe ansiktsmasker fra kjøleskapet. Om du trenger en liten godbit, anbefaler vi å prøve den nye SuperSlurk-agurk og noen agurkskiver. Også tilgjengelig med denne oppdateringen.

Oppdateringer til grunnspillet
De av dere som ikke har En dag på spa får også en liten godbit. I grunnspillet finner dere nå også alternativer for fingernegler og tånegler i simskaperen. Som vi nevnte tidligere, så finner dere nå de nye alternativene under fingernegler og tånegler i simskaperen. Der finner dere nå en rekke heldekkende farger og fargekombinasjoner for negler som nå er tilgjengelig med grunnspillet.

 

Feilrettinger

Konsoll

  • Fikset en feil som gjorde at styrekontrollen kunne være litt rar inne på enkelte spillmenyer. Alt burde fungere som det skal nå.

The Sims 4

  • Nye spill skal ikke nå automatisk skape tomme husstander, og den tilhørende økningen i bruk av lagringsdata og generelle ytelsesproblemer dette kunne medføre. Utviklerteamet ser fortsatt på muligheter for å fikse eksisterende lagrede spill som har dette problemet.
  • Vi fikset et problem som påvirket tilpassede stoler som gjorde at om de ble satt sammen med enkelte gjenstander, skapte de navigeringsproblemer for enkelte simmer.
  • Enkelte ganger, for enkelte lagrede spill, kunne det skje at simmer mistet navnene sine når de besøkte enkelte tomter – spesielt hos familien Goth, selv om det kunne skje overalt. Om en sim ei har sitt navn … er hen da en ekte sim? Jeg kan forsikre deg om at det ikke var familien Goth sin feil, men problemet skal høre til fortiden nå.
  • Har du noen gang trengt å bestille mat eller drikke, men det var rett og slett ingen motivasjon til å gjøre det? Alle har nok opplevd det. Heldigvis har vi fått fikset feilen som gjorde at simmer og NPC-er ikke automatisk kunne bestille mat og drikke. Nå kan de bestille så mye de vil!
  • Har du oppdaget at simmene dine brått har begynt med fitness eller dansing, selv om de misliker de tingene? Snodige greier, ikke sant? Vel! Nå skal ikke dette lengre kunne skje … forutsatt at de fortsatt misliker disse tingene, selvfølgelig. Riktig nok (for de som blir rammet av dette), så kan simmer fortsatt velge musikk de misliker på radioen for å irritere andre simmer (og spillere) rundt seg.
  • Vi har fikset en feil som gjorde at Megavindu (enkeldobbel grand deluxe-billigmodell) i byggemodus manglet noen alternativer og viste dem som tomme.
  • La oss snakke om monobryn! Moteriktig? Ute av mote? Eller ikke? Uansett! Alle typer bryn er greit! Vi har fikset en feil som gjorde at det tykke monobrynet ikke var tilgjengelig for simmer med en feminin kroppstype og at de tynne monobrynene ikke var tilgjengelig for simmer med en maskulin kroppstype. Nå skal alle monobryn være tilgjengelig for begge kroppstyper!
  • Har du noen gang sett en usynlig plass under Bord for alle slags ting? Det gjorde vi! Selv om det har «alle slags ting» i navnet, så kan det ha alle ting overalt … ikke sant? Dette var ikke greit, så det har vi fikset.

På jobben

  • Håfrisyren yfHair_EP01TwistLow er nå riktig markert i Oppsatt sveis-kategorien for frisyrer. Er det egentlig en Oppsatt sveis, selv om hele greia er plassert ganske langt nede? Det er sånne ting jeg mister søvn av om natten.

Bærekraftig liv

  • Om du har oppdaget av Stemmetavlen for fellesskapet har forsvunnet fra enkelte pakker i byggemodus, kan du nå slappe av. Vi har funnet den og lagt den pent tilbake i byggemodus.

Drømmeoppussing

  • Har du noen gang hatt så flott dekor at du mister søvn fordi du ønsker å stirre på den? Uansett hvor mye simmen din elsker dekoren og stilen sin, så følte vi det var å dra det litt langt at de dropper søvn for å stirre på den. Dette har vi nå tatt hånd om.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje